Zwanger en zwemmen, in een badpak of bikini?

De zomer ik ben er dol op! Mijn favoriete seizoen. Zwemmen wat minder maar toch op warme dagen is verkoeling zoeken heerlijk. Zwanger en zwemmen. Draag je een badpak of bikini? Op het moment ben ik over de helft van mijn zwangerschap. Uitgerekende datum 22 september 2017.

Met een dikke buik zwemmen.

Een tijdje terug waren we op de camping, het was lekker weer en voor de zekerheid waren de zwemspullen mee. In de middag was het zelfs zo warm dat ik de sprong in het diepe waagde. Ik zou ook even mee zwemmen. Mijn bikini die ik vorig jaar gekocht had was toen te groot. Ik dacht die past nu vast en zeker. Laat ik zeggen, ik paste de bikini nog net. En nee ik voelde me niet erg comfortabel in een bikini met een dikke buik. Want ja die is behoorlijk gegroeid. Het zwemmen deed me echter wel goed, voor mijn gevoel deed het mijn bekken en rug ook goed. ( bekkeninstabiliteit )

Lees ook: bekkeninstabiliteit, van kwaad tot erger

Zwanger en zwemmen, in een badpak of bikini?

Terwijl ik in het zwembad lag had ik weinig last van mijn zwemfobie. Op het moment dat je uit het bad komt en je een rolmops in je bikini voelt is het toch wat minder prettig. Strak dat het ding zat!! Maar goed de zomer is in aantocht en ik zal toch op zoek moeten naar een ander exemplaar want dit ga ik niet lang meer redden. Ga ik voor een badpak of bikini?

zwanger en zwemmen

Vroeger.

Ik weet het nog goed, ik was een klein meisje. We keken tv en er was een zwangere vrouw in bikini te zien. Dit kon toch echt niet. Oke dit is geen 5 jaar geleden, eerder 20 jaar. Maar toch moest ik er aan terug denken.. Staat het raar, zwanger in een bikini? Is een badpak een beter idee?

Lees ook: Help?! Meisjesnaam gezocht!

Ik speurde het internet af.

Om als zwangere te kunnen zwemmen is er tegenwoordig ook positie badkleding te verkrijgen. Het ziet er keurig uit hoor. Op de foto zelfs leuk. En er is genoeg verkrijgbaar.

Badpak of bikini?

In de warme zomermaanden wil ik toch echt wel verkoeling kunnen zoeken dus ik zou toch echt een keus moeten maken. Zwanger en zwemmen met een badpak of bikini? Ik krijg bij een badpak altijd een beetje een raar idee. Geen idee waarom maar ben niet zo’n badpakken mens denk ik. Geen veroordeling hoor voor mensen die ze wel dragen. Ik ben gek op kleurige felle bikini’s maar toch ook slaat daar nu de twijfel toe. Ik denk dat ik beide maar shop en dan kan ik het afwisselen.

zwanger en zwemmen

Wat vind jij? Zwanger en zwemmen in een badpak of bikini?

Liefs Madelon

One thought on “Zwanger en zwemmen, in een badpak of bikini?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.