10 dingen die je niet moet doen op Black Friday

Yes, nog maar een paar uurtjes en dan gaan we van start met Black Friday. Shoppen, shoppen en nog eens shoppen want we willen de beste deals natuurlijk niet missen. Maak je zelf op voor een volledige dag shoppen en doe deze 10 dingen in elk geval niet op Black Friday

Deze 10 dingen moet je echt niet doen op Black Friday

  1. Last minute voorbereiden. Jezelf voorbereiden: De voorbereidingen hebben wij al voor je gedaan door deze waslijst met black friday shops voor je te publiceren. Die pak je er vanaf 12 uur vannacht bij.
  2. Uitslapen: duh, vannacht beginnen de deals al, dus de early bird heeft de meeste kans op toffe deals. Dan gaan we toch zeker niet uitslapen? Ik zou zeggen, een six-pack red bull en een nachtje en dagje doorhalen.
  3. Inefficiënt zijn: oftewel klaarleggen : pinpas, opgeladen laptop of tablet. Snoeren en stekkers bij de hand. Koelkast verplaatsen naar de woonkamer en go!
  4. Optutten: Doe dat zaterdag maar weer. Tijdens Black Friday gaan we voor de au naturel look: trainingsbroek, oversized sweater, haar in de knot en no make-up.
  5. Netflix: Netflixen doen we ná Black Friday wel weer.
  6. Een diner voorbereiden: op Black Friday kiezen we uiteraard voor Thuisbezorgd.nl zodat we geen tijd hoeven te verliezen ( zie daarvoor punt3)
  7. E-mails en appjes checken: iets met prioriteiten stellen enzo…
  8. Lunchen of een vrijmibo: borrelen en kletsen doen we zaterdag wel weer. Eerst allemaal leuke items scoren.
  9. Een shop-pauze nemen: No way dat je pauze neemt, zo mis je straks de nieuwe deals!
  10. Werken: Natuurlijk nemen we gewoon vet vrij tijdens black friday, duhuhhhh! a

Wat je wel moet doen op Black Friday?

SHOPPUHHHHHH! Gelukkig hebben wij een flinke lijst met deelnemende shops voor je gemaakt zodat alles snel en gemakkelijk bij de hand hebt. Daarnaast heb ik online veilingsite Hellospecial ontdekt. Pas op hoor, is erg verslavend! Je kunt namelijk meebieden op allerlei leuke veilingen. Het tempo op deze veilingsite ligt behoorlijk hoog, dus je moet er snel bij zijn om je deal te verzilveren. Hiermee kun je ook ná Black Friday de leukste deals op de kop tikken.

Ben jij een webshopeigenaar en heb je door black friday nog een kleine restvoorraad overgehouden? Dan kun je je hier aanmelden en de rest alsnog voor een leuke deal verkopen.

Happy Black Friday Shopping!

Black Friday afbeelding via shutterstock

11 thoughts on “10 dingen die je niet moet doen op Black Friday

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.