Sint en Kerst inkopen doen op Black Friday

Morgen, op 24 november, is het weer zover! Black Friday! De absurde mega sale, na Thanksgiving, uit Amerika. Black Friday is dé dag om al je sint en kerstinkopen te doen mét mega kortingen! En in deze post zie je per categorie (Kids, Fashion, Beauty, Lifestyle) welke shops deelnemen. 

Black Friday in Nederland

Vorig jaar werkte ik nog in een kledingwebshop als management assistente en moest ik met Black Friday mee helpen om bestellingen te lopen. Ik kan je vertellen, dat was een lange dag girls…. Ik begon om 08:00 uur en stopte ergens rond 20.00/21:00 uur… Maar ondanks de lange dag en vermoeide benen, was het wel ontzettend tof om te doen. 

Ik kon jullie vorig jaar dus niet zo goed voorbereiden op Black Friday, maar dit jaar stroop ik de mouwen even extra op. En zet ik de leukste shops op gebied van Baby & Kind, Lifestyle, Mode & Schoenen, Beauty en natuurlijk overige shops zoals warenhuizen en elektronica voor jullie op een rij. Have fun shopping tijdens Black Friday. Ik ben benieuwd wat je gaat kopen!

Black Friday op gebied van Baby & Kind 

black friday blackfriday

Black Friday op gebied van Mode Schoenen

Shop een leuke outfit voor de feestdagen met korting

Beauty & Parfum shoppings tijdens Black Friday

Deelnemende shops tijdens Black Friday op gebied van:
Lifestyle, interieur en Huishoudelijk

Heb jij al een lijstje gemaakt met shops die je afgaat tijdens black friday? Ik denk dat ik sowieso even bij Zara ga spieken in elk geval. Dat is toch mijn alltime favourite shop en daarnaast nog even bij de elektronica zaken om te kijken of er een leuke tablet of goede lens te krijgen is met een klein prijsje.

black friday blackfriday

Disclaimer: Wij maken in dit black friday artikel gebruik van affiliate link. Dat houdt in dat wanneer jij iets koopt via een link, ik daar mogelijk een kleine commissie over ontvangen. Word jij niet slechter van en wij ietsje beter. Hiermee kunnen wij Momambition.nl namelijk upgraden en interessant houden voor jou. 

Afbeeldingen Black Friday Shoppen via Shutterstock

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.