Kerstcadeauhunting, de leukste kerstcadeaus voor hem

Nu de dagen korter en kouder worden, kerst dichterbij komt. Ben ik rond aan het snuffelen wat ik voor mijn partner kan kopen voor de kerst. Ik vind kerstcadeaus voor hem halen altijd zo lastig! Hij heeft immers alles al want hij kan wensen, mij en onze mannetjes ;-). Met kerst kopen we altijd wat kleine cadeautjes voor elkaar. Het staat zo gezellig onder de boom die cadeautjes. Maar ook een stukje waardering naar elkaar toe uitspreken. Vinz en Senn mogen ook een cadeautje voor Papa uitzoeken, die zelf inpakken en onder de boom leggen.

Kerstcadeaus voor hem vind je bij Radbag

Tijdens mijn hunt kwam ik bij RadBag uit. Mijn interesse was meteen getrokken. Wat een enorme leuke, verassende en originele dingen hebben ze daar, ook voor mama! Met name ook diverse dingen die met een knipoog gegeven kunnen worden, en laat ik daar nu net van houden. Vinz en Senn zagen ook géweldige dingen waarvan ze wisten dat papa dat zeker we zou willen hebben.

Vinz kiest, ohnee, Vinz denkt na over

Vinz  mocht van mij even zelf gaan kijken op de site van RadBag. Zijn oog viel op twee kerstcadeaus voor hem, voor papa. Hij moet uit deze twee er één gaan kiezen en dat vind hij heel erg lastig. Slippers from the shire lachend, dan heeft papa échte neanderthaler voeten.

kerstcadeaus voor hem

Vinz is echt een mannetje wat van grappen houdt en voor zijn zesjarige leeftijd best wel een fijne humor in zich heeft. Bij deze bloed douchegel ziet hij de reactie van papa al helemaal voor zich.

kerstcadeaus voor hem

Senn 4 jaar, poep is hét!

Daarna was het Senn zijn beurt, ook hij mocht wat gaan kiezen voor Papa. Samen met mij bekeek hij de site van RadBag eens goed. Ook Senn zag meerdere leuke dingen. Maar geloof dat hij deze waterleiding kledinghaken méér voor zichzelf enorm leuk vind. Als échte brandweerman is zoiets gewoon vet cool.

kerstcadeaus voor hem

Heel resoluut koos Senn deze Poop Emoji lader uit. Als je vier jaar bent is alles met poep heel erg hilarisch en leuk

kerstcadeaus voor hem

De dingen die er voor mij uitspringen

Zelf sprongen er voor mij ook meerdere items uit. Deze tafelvoetbalset staat met stipt op nummer één. Met de verjaardagen van de jongens wordt er altijd naar een voetbaltafel gekeken. Maar wij hebben voor een grote gewoon geen ruimte. Daarbij heb ik ook meer de indruk dat Dave het zelf leuker vind als de jongens. Dit is dan toch dé oplossing ervoor.

kerstcadeaus voor hem

Ook deze gereedschap flesopener vind ik te leuk. Met name omdat hier de flesjes bier meestal met een aansteker geopend worden. een must have is absoluut deze Puzzle Pod Cryptex een mooie plek voor de lekkerste snoepjes ;-))

kerstcadeaus voor hem

Ik ben blij met deze site. Maar ook meer om het feit dat ik kerstcadeaus voor hem altijd zo lastig vind. Voor vrouwen is een mooie bos bloemen, of een lekker geurtje vaak al voldoende. Een man geef je zoiets niet snel. Als ik dan op RadBag kijk zie ik echt meerdere dingen die ik bijv schoonvader of vrienden cadeau zou kunnen doen. Ik ga hem zeker onthouden!

Wat vinden jullie leuke kerstcadeaus voor hem?

Liefs Nancy

afbeelding met lekkere kerstmannen via Shutterstock,
de rest via Radbag. Deze blog is dan ook tot stand gekomen in samenwerking met hen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.