5x sieraden trends om nu te shoppen!

Hou jij van kleine en fijne sieraden? Dat zal allemaal best, maar dit seizoen gaan we gewoon voor; hoe groter, hoe mooier.  Tenminste, dat is wat de laatste trends ons vertellen. Laat je zien met deze blikvangers: 5 x sieraden trends om nu te shoppen!

Lekker fel

Felle kleuren en gekke vormen. Bijzondere materialen en dan vooral gróót, heel groot! Met deze oorbellen maak je van je oren een feestje. Match je outfit met de kleur van oorbellen voor een sophisticated look.

Halszaak en de choker 2.0

Stijlvol én sexy: een subtiel touwtje als choker. Kies voor een simpele met strik of fleur hem op met bedels en kralen. De Choker mag dus nog even blijven en komt dit seizoen zelfs in een nieuw jasje. Kralen, bedels, borduursels: dit voorjaar gaan we voor opsmuk.

Blingring

Hallo nieuwe sieraden guilty pleasure! Kies voor grote stenen, opvallende kleuren en combineer zelfs meerdere aan één hand! Lijken je vingers meteen optisch slanker.

Go BOHO

Perfect voor de zomerse boholook: deze sieraden met franjes en grote stenen. De gezellige kleurtjes en zwierige kwastjes, ja ook om je voeten, helpen in elk geval ieder pesthumeur om zeep.

De juiste Schakel en Goudzoekers

Ben jij niet van de kleuren en stenen? Ga dan lekker voor goud, groot en glimmend: die geven elke outfit een perfect rafelrandje. Terug van niet weggeweest is de schakelarmband. Van lief subtiel tot opvallend en groot. Mét bedeltjes in het goud of gewoon zilver.

Nu ben ik zelf wel een persoon die houdt van klein en subtiel. De choker trend laat ik nu al een tijdje aan mij voorbij gaan. Iets met spek nek en een bolle kop haha. Ik vind het bij anderen altijd geweldig staan maar bij mezelf weer net niet. Ook de boho trend is niet aan mij besteed. Ik ga dit seizoen zelf denk ik voor de schakelarmbandjes en mooie grote ringen. Dat vind ik dan weer wél heeeeel leuk!

Wat is jouw favoriete sieraden trend voor deze lente?

4 thoughts on “5x sieraden trends om nu te shoppen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.