50 Shades Darker | Datenight met Themommydiaries!

Ik mijn eerste doel van het jaar alweer behaald! Ik ben namelijk vorige week zaterdag spontaan op datenight gegaan met mijn lieve en gestoorde vriendinnetje Tamara van themommydiaries.nl. En waar ging de datenight naartoe? Juist, lekker soppen bij 50 shades darker… Benieuwd wat ik van de film vond en of ik het een aanrader vind?

En toen viel de stroom uit in heel je woonplaats….

Het was zaterdagochtend en ineens werd het heel erg koud in huis. Maar de verwarming stond toch net aan? Bleek er een transformator in de fik te zijn gevlogen en zat zo’n beetje heel Almelo zonder stroom. Hmm niet erg handig met een kleintje in huis. Mijn schoonouders waren die ochtend net vertrokken naar Gambia, maar mijn zwagertje paste op de katten. Dan ga je dus je spullen pakken en vertrek je spontaan naar je schoonouders.. Gezellig!

Popcorn door de wc

Nog voor we de deur uitgingen appte ik Tamara. Hey, we zouden nog naar film, heb je vanavond zin? Wij pakken zo de auto richting het Noorden. Zo gezegd zo gedaan en om half 7 spraken we af bij het Kiss & Ride (ook wel lebbern & skeurn genoemd door Tamara) plekje op het station in Groningen. We pakten de film van kwart voor 7, maar moesten uiteraard eerst nog even wat te bikken halen en onze blazen legen. Met een pak popcorn naar de toiletten gaan is overigens geen slimme zet. Bij het verlaten van het toilet liet ik al een groot gedeelte op de grond flikkeren. Er kan er ook maar één zo klunzig zijn als ik… Uiteraard maakten we nog even een ontzettend lelijk selfie in onze stoeltjes en toen begon de film..

50 shades darker, momambition, themommydiaries

En dan… de film.. 50 shades darker

Eerlijk gezegd.. Ik vond de boeken erg tof. Ik kreeg er verder geen rooie oortjes van ofzo, maar het was wel vermakelijke kost. Persoonlijk vind ik de “Mijn Man Triologie” veel mooier en intenser geschreven, maar dat is een persoonlijke mening. Toen de eerste film uitkwam was ik wel even nieuwsgierig, maar koos ik er in eerste instantie voor om hem niet te kijken. De acteurs die namelijk zijn gecast voor deze film zijn niet de personen die ik in mijn eigen gedachten had. Je verbeelding is toch anders dan.. Persoonlijk vind ik Mr. Grey in de film totaal geen seksappeal hebben van een dominante man. Doe mij maar Ed Westwick, (denk aan Chuck Bass & Gossip Girl en dan met name de sexy scenes met Blair Waldorff, instant smelt) dat was voor mij de ultieme Christian Grey geweest. Maar goed, we moeten roeien met de riemen die we hebben.

Wat vond ik van 50 Shades Darker?

De film zelf was leuk. Ja, leuk. Niet bijzonder ofzo. Wanneer je de boeken hebt gelezen dan verwacht je toch ruig spel op gebied van de seks scenes, maar dat viel allemaal reuze mee. Maar ja, het is dan ook een bioscoop film, ik denk dat wanneer je de film had laten maken door de porno industrie, je van je stoel zou glijden. Niet super bijzonder dus en had wat mij betreft dus wel wat pikanter gemogen. Uiteraard hebben wij onze bioscoop medegasten lekker geïrriteerd met het fenomeen “BROEK UIT BROEK UIT” en hebben we erg gelachen toen een stelletje naar de wc sneakte om vervolgens (na een quicky?) weer terug te komen.

Meneer Grey heeft in dit deel overigens een baardje en dat doet hem goed. Anastasia is nog steeds een ramp op het gebied van Grey, en kreunt al om het minste of geringste. Mega irritant. Een bepaalde scene (ja een pikante) vond ik wel extreem tof. (PAS OP SPOILER!) Iets met bepaalde dingen om je voeten binden, met een ruk uit eentrekken en vervolgens een dikke back flip maken. Leuk zulke kunstjes, ik moet manlief maar eens zwoel aankijken… insert box moment

Wel of geen aanrader die 50 shades darker?

Vind ik de film wel of geen aanrader? Nou als je gewoon een leuke avond wilt met vriendinnen dan moet je zeker gaan. Maar sleep alsjeblieft je vent er niet mee heen want die vind tdat toch niet leuk. Oké, hij zegt dat hij het leuk vindt, in de hoop dat jij hem na afloop even flink te grazen neemt natuurlijk. Nee maar prima film. Hij krijgt van mij zo’n 3 a 3,5 sterren. Er zit namelijk wel een goede opbouw in het verhaal, alleen had het dus wel wat pikanter gemogen en minder fake gekreun

Na de film zijn we nog even live gegaan op instagram en dat was echt een debuut. Wanneer je hebt gekeken.. Ja ik was die mafketel die zat te rammen op de piano en keihard zong (of eigenlijk gilde); I WILL SURVIVEEEE… of iets in de richting. En dat broodje nuchter.. Het was een gezellige avond en ik vond het enorm leuk om met iemand naar de film te gaan die net als ik gewoon lekker personages en scenes belachelijk loopt te maken. We hebben elkaar regelmatig een box gegeven omdat de zoveelste goede burn weer werd gemaakt. Is eens wat anders dan een vent naast je die zegt dat je je kop moet houden.. Lieve, gekke, gestoorde Tamara, bedankt voor de gezellige avond! Ik vind het echt ontzettend jammer dat we niet dichter bij elkaar wonen, want volgens mij zou dat echt gekkenhuis worden haha!

Ga jij ook nog naar 50 shades darker? Of laat je deze poppenkast aan je voorbij gaan?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.