8x Originele surprises voor mannen

Mannen zijn lastig, helemaal om cadeaus voor te kopen. Tenminste, dat vind ik dan. Een geurtje wordt op den duur ook zo saai toch? Vandaag deel ik 8 originele surprises voor mannen, geen verpakkingen, maar cadeau ideeën dus!

Originele surprises voor mannen

Ik ben wat aan het rond snuffelen geweest op de site van Primera, hier haal ik wel vaker cadeaus want ze hebben best een leuk en origineel assortiment. Vandaar ook mijn inspiratie om een stukje te schrijven over originele surprises voor heren.

Pap vertel ‘ns

Een prachtig boek! Ik heb deze vorig jaar aan mijn Biologische vader gegeven toen ik hem heb leren kennen na 26 jaar. Het is een mooi boek om te geven, die hij invult en jij krijgt hem vervolgens ingevuld weer terug met al zijn eigen (jeugd)herinneringen. €20,-

Bol.com Cadeaubon

Inspiratieloos? Geef een Bol.com Cadeaubon, dan kan hij lekker zelf wat uitzoeken. Bol.com heeft een enorm assortiment dus daar moet vast wel iets tussen zitten wat hij leuk vindt toch?!

Whiskeyglas of Bierpul met eigen naam of tekst

Voor de echte liefhebber van bier heeft Primera een stoere grote bierpul voor echte mannen. uiteraard zijn er ook Whiskyglazen voor de Whisky liefhebbers.  Je kunt hier de naam op laten graveren of een andere leuke tekst. De prijs van één bierpul is €17,95. Vind je één bierpul niet genoeg? Je kunt ook kiezen voor meerdere bierpullen, of juist bierglazen, die zijn net even iets sierlijker.

Bier speciaal pakket

Als we dan toch in de bier sferen zijn… Een speciaal bierpakket doet het vaak ook goed bij de heren. In elk geval, mijn opa is een liefhebber van bier en ik koop regelmatig een speciaal pakket. Iedere keer weer een andere. Ook wanneer ik naar het buitenland ga neem ik altijd een blikje of flesje bier mee uit het land waar ik ben geweest. Zo heb je internationaal, Belgisch, fruitsoorten en nog veel meer waar je uitdunt kiezen. De prijzen van deze pakketten liggen rond de €20,- .

Mediamarkt cadeau kaart

Voor de echte tech liefhebber! Mannen houden van apparatuur en technische snufjes, geef ze een Media Markt Cadeaubon en ze zijn blij. Succes gegarandeerd!

Gift4you Sensatie

Is hij een adrenaline liefhebber? Dan is de Gift4You Sensatiebon een tof idee. Je kunt kiezen voor een belevenis voor één of twee personen en de sensationele belevenis kan bestaan uit zweefvliegen, parachute springen of fly borden.

Nationale Bioscoopbon

Een cadeau waar je zelf waarschijnlijk ook nog wel wat aan hebt. In elk geval als je het aan je partner geeft. Een gezellig uitje weer als man en vrouw in plaats van altijd papa en mama zijn!

De BBQ Bijbel

Voor de echte vlees man, de BBQ Bijbel van top chef Julius Jaspers. Kun je meteen een leuk tuinfeest gaan plannen voor het voorjaar ;)

Dit waren mijn 8 originele surprises voor heren. Uiteraard heeft Primera een nog groter assortiment aan cadeaus waar je vast wel iets kunt vinden!

foto man met cadeau via shutterstock

2 thoughts on “8x Originele surprises voor mannen

  • Petra van der Poll says:

    Mijn pa krijgt ieder jaar een speciale fles whiskey en met zn verjaardag al de glazen ervoor gehad :-P. En m’n man zn lijstje staat vol met spullen van de game mania….

  • Inderdaad zo moeilijk én saai! Voor mijn pa koop ik standaard “iets voor sport” sportsokken & een boekenbon. Voor m’n vent meestal een kookboek.. gewoon omdat ik het niet weet & die heeft al alles ?. Leuke & handige tips

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.