MyFitAmbition update 2 | C9 Dag 3-6

Ik ben inmiddels een aantal dagen op weg met de C9 en het wordt dus weer hoogtijd voor een nieuwe MyFitAmbition update. De eerste 2 dagen vielen mij op zich best mee. Maar hoe zijn de C9 dag 3-6 gegaan? Kijk je mee naar mijn nieuwe update?

Klik hier mocht je mijn vorige update over dag en 2 van C9 hebben gemist

C9 Dag 3-6

Dag 3 | Yay weer een warme maaltijd!

Ik moet vandaag weer werken dus ik kijk stiekem een beetje op tegen deze dag. Maar toen ik in de spiegel keek in de ochtend had ik het idee dat mijn blik wat opener was. Dat kan uiteraard komen omdat ik waarschijnlijk ietsjes ben afgevallen. Maar ik voel mij in mijn hoofd ook opener. Hoe achterlijk dat ook mag klinken. Ik word wat meer uitgerust wakker ook en heb het idee dat ik de dag wel door ga komen zo. Ik mag in elk geval ontbijten met weer 2 capsules. Ik wacht weer 30 minuten en mag vervolgens mijn shake met amandelmelk drinken. Yay! Dit is geen straf want die shake is echt hartstikke lekker. Ook drink ik weer een flinke shot Aloe Vera met een drupje joost. Dikke prima. Ik ben inmiddels gewend aan de drank en vind het niet eens echt vies meer. Wel heb ik de hele dag uitgekeken naar mijn eerste maaltijd. Het boekje staat vol met maaltijdsuggesties en recepten voor maaltijden van zo’n 600 kcal.

Onderweg naar mijn werk haal ik een nieuw pak amandelmelk en wat fruit om door mijn shake te doen. Al denk ik daar later over na dat dit helemaal niet gemixt kan worden op mijn werk, dus ik eet m’n famrboosjes los op

Pluspunten: Energiek, fit, en ik straal. Ik voel me goed man! Ik moet weer warm eten, whoehoe!

Minpunten: Omdat ik moest werken en wat laat thuis was, moest ik mijn oefeningen in de avond doen. Nadeel hiervan is, is dat ik altijd een mega energie boost krijg van sporten en ik dus niet kon slapen.

Dag 4 | Hello Red flag

Ja hoor, ik ben ongesteld…. Daar had ik even niet op gerekend en het valt me zwaar. Ik voel me iets minder energiek en heb sneller last van een “hongerdip”. Dit weet ik toch allemaal te beheersen en geef mezelf daarvoor een schouderklopje. Op het werk is het chaotisch en ik ben te druk in mijn hoofd om me bezig te houden met onder andere chocolade. Want dat is toch echt wat ik non stop eet als ik in mijn rode maand zit. De rest van de dag gaat zo snel voorbij datbik niet eens doorheb dat ik weer zit over te werken. Ik ben vervolgens pas rond een uur of half 8 thuis en begin dan pas aan mijn warme maaltijd.. Ja dat was wel ff pittig, want ik stond dus wel een beetje te trillen op mijn benen.

Pluspunten: ik weet mijn cravings te weerstaand en ben daar ontzettend trots op

Minpunten: ongesteld waardoor ik minder energie heb en meer cravings

Dag 5 | Body tranformation

Wat een slechte nacht. Nu slaap ik overigens altijd super slecht als ik ongesteld ben, maar ik merk ook dat mijn lichaam aan het veranderen is en ook in mijn slaap aan het verbranden is. Ik was om 5 uur wakker!! 5 uur… doe normaal mens! Maar goed, mijn huid begint nu al zichtbaar strakker en zachter te worden en ik voel me veel minder opgeblazen. Wat een fijn gevoel! Ook mijn man ziet de body transformation die ik aan het ondergaan ben en compliment me dat hij het vooral bij mijn buik en bovenbenen begint te zien. De Aloe kan de aanmaak van collageen en Elastine stimuleren en daardoor zie ik dus bij mijzelf minder putjes op mijn benen. Ik ben blij, energiek en zit zelfs na een werkdag nog tot in de late uurtjes te schrijven voor de site.

Pluspunten: Mijn lichaam begint ten goede te veranderen en hierdoor worden mijn doelen op scherp gezet.

Minpunten: de combi van c9 met ongesteld zijn is wel pittig,

Dag 6 | Margriet Festival in Utrecht

Vandaag een dagje op pad met mijn meisje. Samen in de trein richting Utrecht om het Margriet Winter Festival te bezoeken. Ik ben goed voorbereid. Ik heb mijn kit netjes bij me en hou me goed aan mijn voeding. Ik heb een goede dag en voel me goed.

Pluspunten: Door te preppen heb ik mij aan mijn voeding kunnen houden

Minpunten: geen minpunten vandaag

C9 dag 3-6 zit er nu op en we hebben nog 3 dagen te gaan. Tot de volgende update!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.