DIY | 8x Versiering voor een meisjes verjaardag

Is het erg dat ik nu al aan het rondkijken voor een thema voor dochters verjaardag in oktober? Ik kan er niets aan doen, maar haar verjaardag plannen vind ik ontzettend leuk om te doen. Naast leuke cadeau’s is versiering natuurlijk ook een must! Haar eerste verjaardag was in een mintkleur thema en met haar tweede verjaardag zijn we voor het Nijntje thema gegaan. Heb jij binnenkort een meisjes verjaardag op de agenda staan, dan heb je vast iets aan deze leuke inspiratie post met versiering

8x Versiering inspiratie voor een meisjes verjaardag

Tassel Guirlande

Deze guirlandes vind ik echt ontzettend leuk voor een meisjes verjaardag. Je kunt ze zelf maken met bijvoorbeeld crêpepapier of je haalt ze bij de Xenos, die heeft namelijk tegenwoordig ook allemaal van die zelfmaakpakketten voor iets van €6,99 geloof ik.

meisjes verjaardag
bron: Etsy.com

Verjaardagskroon

Deze kroon kun je via Etsy.com kopen of je maakt hem gewoon zelf. Elastiek kun je vinden in diverse webshops of gewoon op de markt bij de stoffenkraam. Het kroontje maak je van vilt en het bloemetje van een stukje stof.

bron: Etsy.com
bron: Etsy.com

Caketopper

Een caketopper maak je heel erg simpel met 2 lange sate prikkers of zoals ik heb gedaan; 2 rietjes, een stukje touw/lint en verschillende soorten stof naar keuze. Met een textielstift schrijf je erop wat je zelf wilt zoals bijvoorbeeld op de onderste foto’s (van Etsy) 1 of one is gedaan. Natuurlijk kun je dit ook gewoon met een stukje overgebleven stof doen.

caketopper
bron: Etsy.com

Vlaggetjes

In plaats van de gebruikelijke rood-wit-blauw vlaggetjes die worden gebruikt bij het serveren van kaas en worst kun je ook zelf leuke vlaggetjes maken met gekleurd papier naar keuze, kleine saté prikkers en wat glitter.

bron: Etsy.com

Versier de kinderstoel

Natuurlijk is het super leuk om de kinderstoel van de birthday girl te versieren. Maak met grote letters een slinger met de leeftijd en gooi hem vol met bijvoorbeeld goud – of zilver kleurige glitters. De tassel guirlande erbij en je hebt een hele feestelijke stoel!

Bron: Etsy.com
Bron: Etsy.com

Lampionnen:

Nou zijn lampionnen wat lastiger om zelf te maken, tenminste, dat denk ik.. Maar het is wel een ontzettend leuke versiering voor een verjaardag. Ik heb er een aantal bij de Xenos en Wibra gezien, in diverse kleuren en printjes..

bron: Etsy.com
bron: Etsy.com

Feestelijke ombre glitter glazen

De foto zegt eigenlijk wel genoeg. tip: draag van die latex handschoentjes wanneer je dit gaat maken en probeer het buiten te doen of in de schuur, anders is het glitter all over the place..

Bron: ideas.evite.com
Bron: ideas.evite.com

Bolletjes Guirlande

Naast de tassel guirlande is een guirlande met polkadots natuurlijk ook super feestelijk! Het enige wat je nodig hebt is draad en uitgeknipte stippen in de kleur die jij wilt gebruiken voor het feestje.

versiering voor een meisjes verjaardag
bron: etsy.com

Hoe vier jij de verjaardag van meisje? Heb je een kleurenthema gebruikt? Of juist een thema met een figuur zoals Nijntje of Dora?

27 thoughts on “DIY | 8x Versiering voor een meisjes verjaardag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.