Action shoplog | Interieur & Beauty

Vorige week konden jullie lezen hoe ik van een overgebleven rommel ruimte, een werkkamer heb gecreëerd, alleen had ik nog geen leuke lamp om neer te hangen. Ik heb daarom afgelopen week weer even een rondje gemaakt door mijn lieftallige budgetwinkel en naast een lamp kwam ik ook thuis met wat andere items. Hoogtijd voor een Action Shoplog dan maar…

Een lamp voor mijn werkkamer

Ik hou van de Scandinavische trend. Ik hou van strak en speels tegelijk en dit zie ik ook graag terug in mijn interieur en accessoires. Een cactus of een ananas op tafel? Absoluut! De draad trend is ook iets waar ik helemaal verliefd op ben en tijdens mijn bezoekje bij de Action stuitte ik op een super leuk draad mandje voor maar €4,99! Die kon ik dus absoluut niet laten liggen! Hij is verkrijgbaar in de kleur wit (deze heb ik gekozen) en in het zwart/roest. Daarnaast kun je kiezen voor een soort ronde versie of de hoekige. Ik vind de hoekige versie persoonlijk het mooist.

Action shoplog

Tandpasta

Ik had nieuwe tandpasta nodig en deze haal ik eigenlijk altijd bij de Action. Dit keer zag ik een wel heel erg low budget tandpasta liggen namelijk €0,59 per tube. Ik kocht de whitening en de kindertandpasta hiervan en ben er wel heel erg benieuwd naar. Vooral of de smaak ook wel een beetje te pruimen is. Ik heb ze nog niet gebruikt in elk geval, dus daar kom ik nog op terug.

Action shoplog

Concealer Stick

Dit had ik niet nodig, maar stuitte er tegenaan en was eigenlijk wel benieuwd. Soms zijn de producten van Max & More echt top, maar soms ook mega flop. Gelukkig is de prijs er zo naar dat je het nog wel eens kunt uitproberen. Vind je het niks, pleur het dan gewoon lekker in de prullenbak. Ze hebben meer soorten dan ik heb meegenomen (Deep Beige en Medium Beige), dus mocht je benieuwd zijn dan kun je zelf even gaan kijken. Ik zal deze sticks in elk geval gaan testen en er een review over plaatsen binnenkort.

Action shoplog

Dit was mijn Action shoplog voor deze keer. Wat koop jij meestal bij de Action?

10 thoughts on “Action shoplog | Interieur & Beauty

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.