Trend | Zelf je hippe slippers samenstellen

Zelf je slippers samenstellen met super leuke printjes,kleurtjes én bedeltjes? Hoe dan?! In drie zeer eenvoudige stappen stel jij je eigen hippe slippers samen in bijvoorbeeld de Ibiza trend met leuke kwastjes en op diverse manieren te dragen.

Zelf je slippers samenstellen in drie eenvoudige stappen:

Kies je slipper

Surf naar www.bandajanas.nl en kies eerst een badslipper. Je hebt keuze uit 5 verschillende kleuren standaard slippers en 3 verschillende kleuren ‘medium’ slippers. De medium slippers hebben een sleehak waardoor ze heel erg leuk onder een jurkje te dragen zijn. Ik heb gekozen voor de standaard slipper in de kleur wit

Slippers samenstellen

Kies je banden

Wanneer je een slipper hebt gekozen, gaan we door naar de banden. Voor 2016 heeft Bandajanas een aantal super leuke collecties samengesteld:

  • De Cotton Softies Collection is gemaakt van recyclen textiel en zijn super kleurrijk
  • De Simply Stunning Collection is de wat luxere bandenset met een ‘leertje’
  • De Boho Style Collection is super fashionable, hip en comfortabel

De banden worden geleverd als setjes van 2, dus voor je linker en je rechter slipper. Houd je van afwisseling? Dan kun je ook verschillende setjes kopen en je slippers eens anders bekleden. Ik heb 2 setjes banden uitgezocht waarvan ik denk dat ze goed bij de basis basis. Ik koos de setjes VIPiece en Say White?! De VIPiece is het setje met het turkoois kleurige vetertje erbij en de Say White?!  is het setje met de zilverkleurige veter erdoorheen. De mix tussen vetertjes en stof vind ik ontzettend leuk!

Slippers samenstellen

Slippers samenstellen

Kies je accessoire

Of je nu houdt van bedels, pluimpjes of Ibiza ringen, Bandjanas verkoopt ze allemaal. Daarnaast krijgt iedereen die een complete set afneemt een gratis setje bedels met het logo van Bandajanas erop. Super cute toch? Zelf heb ik nog 2 schuivertjes erbij besteld, hartjes en een ringetje met steentje erin verwerkt zodat ik ook kan afwisselen.

Slippers samenstellen

Samenstellen en knopen

Wanneer je je items in huis hebt kun je zelf je slippers samenstellen en beginnen met knopen. Er zijn talloze manieren om je slippers te dragen, op het youtube kanaal van Bandajanas staan een heleboel leuke tutorials om je slippers op de meest leuke manieren te kunnen dragen. Check bijvoorbeeld deze Comfy Bohemian Feet:

De slippers van Bandajanas zijn al te verkrijgen voor een bedrag €23,95 en worden duurzaam geproduceerd. Zo worden de banden bijvoorbeeld gemaakt van rest afval uit de textielindustrie in Portugal. Het concept is dus niet alleen super hip maar ook ecovriendelijk. De banden zijn verwisselbaar en daarom zul je nooit uitgekeken raken op je leuke slippers, laat die zomer maar komen!

Hoe zou jij je slippers samenstellen?

3 thoughts on “Trend | Zelf je hippe slippers samenstellen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.