Alcohol tag | Wijn4life of vodka is oke olé olé?!

Drink met mate(n), en dat is dan ook wat ik meestal doe. Zo nu en dan een borrel met de boys of met de leukste vriendinnetjes. Ik ben wel een liefhebber van een drankje op zijn tijd, maar hoe zit dat precies? Wat drink ik bijvoorbeeld graag met een feestje? Op vakantie? Of gewoon wanneer de peuter/kleuter weer eens een terrordag heeft?! Knappe Kimberly bedacht de Alcohol tag en ragde mij in februari al om deze in te vullen… oopppppps. Beter laat dan nooit toch?

Alcohol Tag

Ja ja ja mensen, ik weet echt wel dat té veel alcohol niet goed is voor een mens. Overal waar té voor staat is overigens niet goed, maar dat terzijde. Iedereen houdt wel van een drankje op zijn tijd denk ik? Geheel onthouding is in elk geval niet aan mij besteed, ja ik weet dat het beter is voor je huid en lijf en nee I don’t care. Ik leef namelijk maar één keer. Dus geniet0n ten top toch?!

Laten we nou maar overgaan op die antwoorden:

Op een terras drink ik graag…

Als ik met vriendinnen zit zoals Kimberley en Kimberly (ja hoe vind je die? 2 Kimmies en anders geschreven, stel apen) dan is het een flesje rosé bestellen en samen gaan. Zit ik met de jongens, dan is het gewoon gin-tonic of Vodka-cola of… als het aanwezig is: rode jillz.

Wijn 4 life of bier all the way?

Bier kan ik niet echt niet meer ruiken, zien of in mijn mond hebben zonder te kotsen. Ooit, in een ver verleden stond ik te bier smijten op een mega piratenfestijn (ja ik.. ongelofelijk he?) en ben daar zó ziek van geweest dat ik het gewoon echt niet meer kan drinken. Dus ja in dit geval dan wijn 4 life, maar geen zoete witte sletten wijn uit Duitsland ajb.

Wat dronk je op je 16e?

Die zoete witte slettenwijn uit Duitsland… je kent het wel. Wijn uit pak of smerige Lambrusco. Oké en Smirnoff Ice of groene Breezah…. Rode wodka Red bull (hoe kan het ook anders met een verslaving haha!). Daarna stapte ik ineens over op Apfkelkorn met spa rood, cola-beerenburg en vodka.

Het smerigste dat je ooit dronk?

Goldstrike, oi oi oi, heftig goedje ook… Nooit en dan ook nooit weer.

Wat drink je op een feestje?

Gin-tonic, of een Rood Jillzje, als ze dat schenken. Kroegen wijn is namelijk niet te pruimen, net slootwater… Schenken ze geen gin of jillz, dan wordt het toch beerenburg of vodka.En dan drink ik vaak tussendoor water of cola.

Op vakantie drink ik..

Niet heel veel anders dan normaal. Vaak gewoon die gin-tonic of een goed wijntje. Met name bij het eten wel echt lekker. Jills gaat er ook nog steeds goed in. Enneh Paardenkut: ook wel bekend als apfelkorn-spa rood. Hebben studenten bedacht dus don’t blame it on me!

Alleen drinken met gelegenheden of ook thuis?

Ik drink tegenwoordig voornamelijk met gelegenheden. Heel zelden pak ik thuis een drankje. Heb ik geen specifieke redenen voor ofzo. Mensen denken soms echt dat ik een enorme drankorgel ben, maar ondertussen ben ik een mega saaie muts joh haha

Alcohol tag vragen

Wil je de Alcohol tag graag overnemen en invullen? Dan hier nog even alle vragen op een rij:

  • Op een terras drink ik graag…
  • Wijn 4 life of bier all the way?
  • Wat dronk je op je 16de?
  • Het smerigste wat je ooit dronk?
  • op vakantie drink ik…
  • Alleen drinken met gelegenheden of ook thuis?

Ik tag niemand om de alcohol tag in te vullen, maar mocht je je geroepen voelen, just do it! En vergeet de lieverd van een Beebs and Moms niet te taggen want zij is de bedenker van de alcohol tag. 

 

One thought on “Alcohol tag | Wijn4life of vodka is oke olé olé?!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.