Doe jij mee aan de Kids Kook Battle powered by Allerhande?

Van 12 tot en met 25 oktober, tijdens het Dutch Agri Food Week, kunnen kinderen in heel Nederland hun lekkere en gezonde kookkunsten laten zien. In de Allerhande worden de kookwekker kinderen tussen 10 en 12 jaar opgeroepen om mee te doen aan de allereerste Kids Kook Battle. Doe jij mee?!

Kids Kook Battle, powered by Allerhande

Lekkere en gezonde recepten kunnen  ingestuurd worden via ah.nl/kidsbattle. Op woensdagmiddag 19 oktober laten de uiteindelijke 10 finalisten in de Foodhallen in Amsterdam live hun kookkunsten zien. Spannend!! De winnaar verschijnt met zijn lekkerste en gezonde recept in Allerhande. Gaaf!!

Marit van Egmond, wie verantwoordelijk is voor alle producten die bij Albert Heijn in de winkel liggen: “Met de Kids Kook Battle powered by Allerhande laten we zien dat gezond koken cool en lekker is. Samen met heel veel organisaties in het land maken we tijdens Dutch Agri Food Week gezond koken voor alle kinderen in Nederland leuk.”

14% van de Nederlandse kinderen heeft overgewicht!

Circa 95% van de Nederlandse kinderen tussen 7 en 19 jaar eet niet genoeg groente en fruit. Zo’n 14% van de Nederlandse kinderen heeft overgewicht. Circa 95% van de kinderen tussen 7 en 19 jaar eet daarbij niet genoeg groente en fruit. Door de kids al vroeg zelf te leren om groente te kweken en samen te koken krijgen ze al vanaf een jonge leeftijd plezier in gezond eten. Tijdens de Dutch Agri Food Week, van 12 t/m 25 oktober, worden er kookwedstrijden gehouden verspreid in heel Nederland. Met Kokerelli, Kids University for Cooking (in Zuid-Nederland en Gelderland), Keukenbazen (in Noordoost-Brabant), via het Kidskookcafé (in Helmond), Kidcooking (in Zeeland) en in de kinderrestaurants van Resto Van Harte (in o.a. Den Haag en Amsterdam).

De winnaars van deze regionale wedstrijden en de winnaars van de Kids Kook Battle oproep in Allerhande staan op woensdagmiddag 19 oktober in de spotlights tijdens de landelijke finale.

Ga jij meedoen met de Kids Kook Battle?

One thought on “Doe jij mee aan de Kids Kook Battle powered by Allerhande?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.