Fannie zette gratis gellak tijdens de nacht van de mode

Gratis gellak tijdens de nacht van de mode. Afgelopen zaterdag op zondag was het in Groningen de nacht van de modeEn ik mocht tijdens dit evenement in een super leuke kledingwinkel haar klanten voorzien van gellak!

Ik was al de hele week bezig met plannen want ik ben nogal een chaoot die weer van alles vergeet! Maar goed na 2 dagen inpakken had ik alles wel zo’n beetje. Ik zou van 15:00 t/m 19:00 de klanten van Muts voorzien van mooie verzorgde nagels!

Gratis gellak tijdens de nacht van de mode

Gratis gellak tijdens de nacht van de mode

Bij binnenkomst was het al erg druk, er stond een leuk muziekje op en ze hadden een levende etalage echt super leuk! Ook kon je terecht voor een persoonlijke kleuren analyse. Omdat het een heel gezellig klein smal winkeltje is zat ik samen met de mevrouw van de kleuren analyse in het tuintje achter het pand. Het duurde even voordat er wat klanten onze kant op kwamen, maar toen er eenmaal iemand zat liep het enorm door en hadden we zelfs een wachtrij. Wat mij enorm opviel was dat veel vrouwen niet echt weten wat gellak nou precies is, terwijl je als particulier ook makkelijk aan gellak kan komen, want zeg nou zelf dat afbrokkelende nagellak dat hoeft toch niet meer?

Nadat ik vertelde dat gellak een lak is op basis van gel die gemiddeld 4 week prachtig blijft zitten waren ze toch enorm enthousiast en wouden ze maar al te graag plaatsnemen in mijn stoel. De tijd vloog voorbij en heb ongeveer zo’n 10 klanten kunnen helpen. Toch merkte je wel dat het rond 18:00 uur al erg rustig werd in de stad…toen ik klaar was liep ik door de stad want man en kindertjes zaten lekker bij de Burger King te eten. Helaas waren er niet echt veel kledingwinkels die echt uitpakten.. Natuurlijk waren er wel zaken die leuk meededen met modeshows hapjes drankjes etc. Maar de meerderheid van de zaken waren “gewoon” open en er waren ook gewoon een heleboel dicht!

Dit is het tweede jaar dat Groningen dit evenement organiseerde, je kon bij bepaalde plekken genaamd; stijlpunten, langs gaan voor stijladvies kappers visagisten of een mini make over.

Gratis gellak tijdens de nacht van de mode

Best Geklede Groninger 2016

Mike de Boer was ook aanwezig in de stad en was opzoek naar de best geklede Groninger 2016. Je had 3 categorieën: Kind, Vrouw en Man. De dagen voor de nacht van de mode kon je iemand of jezelf nomineren via de website hier kwamen per categorie 3 genomineerden uit. Om 22:00 uur zou Mike de Boer in het grand theater de winnaars bekend maken, er Nu zijn jullie natuurlijk erg benieuwd wie dit is geworden? Nou ik was het in elk geval niet ;) ( zie winnaars foto).

Naast Mike de Boer kwam ik nog een andere bekende Nederlander tegen Kraantje Pappie liet op een stijlpunt zijn kleding lijn zien genaamd Crane2..een lijn met een stoere urban twist!

Gratis gellak tijdens de nacht van de mode

Gellak voor MS

Sinds de opening van mijn salon was dit de eerste keer dat ik mee heb gedaan aan een evenement en ik vond het super leuk om te doen! Ook het volgende evenement staat alweer in de agenda. Op Zondag 2 oktober zal ik in kapsalon genaamd Sapsalon ook klanten voorzien van gellak..Dit keer niet gratis voor de klanten maar voor het goede doel. Al het geld wat opgehaald wordt gaat naar een stichting voor mensen met de ziekte MS. Dus ben je toevallig in de buurt en wil je een mooie set gellak kom langs en doneer!

Liefs X

Fannie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.