Petra | Filmavond met de Cinemaboxx

Filmavondje thuis – Zijn jullie ook zo gek op series en films? Ik wel! Af en toe even naar de bios voor de nieuwste films te zien. Maaaaaaar….. mijn man en ik zijn overgegaan op de cinemaboxx. Dat is een van de vele mediaboxen die je legaal kunt kopen. En met die box kan je streamen, dat betekent dat je alle films en series kunt bekijken die jij geweldig vindt om te zien. Het enige wat je nodig heb, is minimaal 20 KB internet. En dan heb je een geweldig filmavondje thuis.

De Cinemaboxx

Filmavondje thuis

Natuurlijk is het leuk om naar de bios te gaan, even ertussenuit. Maar als je op vaker termijn naar de bios gaat, kost het je ook wel wat centen. Vooral als je ook wat te snacken en te drinken neemt. Dus daarom wilde ik graag een cinemaboxx, kost eenmalig 60 euro, maar ik heb er wel meer aan dan 1x naar de bios gaan voor 10 euro.

Filmavondje thuis

Via de cinemaboxx heb ik al heel wat nieuwe films gezien. Al moet je soms wel wat geduld hebben voordat er een goede kwaliteit film is. Meestal met twee weken is de kwaliteit goed. Dus de afgelopen tijd heb ik films gezien zoals: Captain America: civil war, TNMT, Tarzan en Jungle Book. Maar ook series zoals: Grimm, Once upon a time, Awkward, Game of thrones e.a.

Filmavondje thuis

cinemaboxx

Welke series en films vinden jullie leuk om te kijken? Kijken jullie een bepaald genre, of is alles leuk om te zien? Ik zit nu zelf met griep thuis, dus was ik aan het bedenken welke serie ik ging kijken. En mijn keuze is gevallen op Mcleods Daughters. Ik neem aan dat iedereen die serie nog wel kent van jaren terug? Een paar Australische vrouwen die steengoed zijn in het runnen van een boerderij. Met de nodige liefdesrelaties, drama en veel lol maakt dit tot een geweldige serie voor vrouwen.

cinemaboxx

Er zijn verschillende mediaboxen te koop. En ze hebben allemaal goede kwaliteiten. Wil je wat meer betalen voor een box? Dan is het makkelijker om je ondertiteling erbij te zetten. Wij gebruiken de ondertiteling niet, aangezien we allebei goed Engels kunnen. Dus voor ons was een duurdere box niet perse nodig.

www.cinemaboxx.nl

Ben je nu overgehaald om een mediabox te kopen? Of ga je toch liever een avondje uit naar de bioscoop? Laat het me weten in een reactie hieronder, en vertel mij welke series en films je graag kijkt!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.