Bad Moms Winweekend | Party Like a Mother

Bad Moms Winweekend? Party like a Mother? Say what? Wat voor gekke dingen haal je jezelf nu weer in je hoofd Cass?! Lees snel mee wat Josan, Tamara en ik aankomend weekend voor jullie in petto hebben want het wordt een wild en rebels weekend!

Josan en Tamara zijn het bewijs dat het bloggen bijzondere vriendschappen met zich meebrengt. Beide dames heb ik al eens mogen ontmoeten en sindsdien is er een bijzondere vriendschap ontstaan. Tamara en haar prachtige gezinnetje heb ik vorig jaar in Hellendoorn ontmoet en Josan heb ik zelfs al meerdere keren mogen meeten en we maken er altijd een super gezellige dag van. Kleintjes on tour. De chocolate & Vanilla Swirl om in OINTB termen te blijven.

Alle twee zijn het bijzondere persoonlijkheden. Lekker eigenwijs en tegendraads, een tikkeltje rebels en ik hou d’r van want ik ben zelf net zo prettig gestoord. Het is een beetje, love it or hate it denk ik. Maar ik hou d’r dus van en niet meer dan logisch dat er een mega gestoorde klik is tussen ons.

Bad Moms Winweekend

Wanneer je Tamara al een tijdje volgt dan ben je wel bekend met de Faboulous Winweek, iets waar je het Bad Moms Winweekend een beetje mee kunt vergelijken.. Alleen in plaats van dat we onze kiddies in het zonnetje zetten, is het nu tijd voor de mama’s.

Laat de innerlijke Bad Mom in je los en geniet van een weekendje voor jezelf want aankomend weekend vind je elke dag vanaf 16.00 uur een vette winactie voor jou en dan ook echt voor jou alleen. Een tipje van de sluier? Ik heb o.a. een prachtig eyeshadow palette van The Body Shop voor jullie om een bad ass look mee te maken. Want je bent niet alleen moeder, ook vrouw en je mag jezelf best eens verwennen toch?!

Stuur die vervelende vent dus de deur uit, breng je kiddies naar opa & oma, scoor hamburgers met korting, haal jezelf een borrel of 100 en let’s Party Like a Mother op Momambition.nl, GoodGirlscompany & Themommydiaries tijdens het Bad Moms Winweekend, want je hebt het verdient!

#badmomswinweekend ben jij erbij?!

2 thoughts on “Bad Moms Winweekend | Party Like a Mother

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.