Melissa | Shoplog baby jongenskleding

Shoplog baby jongenskleding – Ik heb het geprobeerd te ontkennen maar ik heb er toch aan toe moeten geven. De bolle baby buik van Bram past echt niet meer in maatje 56. Het is toch wel een beetje verdrietig dat hij niet meer in zijn eerste kleine kleertjes past. Ik zie er een beetje tegen op om de kleding waar hij niet meer in past uit de kast te halen en op te bergen.

Maarrrrrr.. aan de andere kant is het dan wel tijd om te shoppen! En wat heb ik me in moeten houden zeg. Je kent het wel, gaan voor 4 broekjes en thuis komen met veel meer dan alleen broekjes.

Goede reden om dit even met jullie te delen dacht ik zo.

Shoplog Baby jongenskleding

De Wibra

Een vriendinnetje had mij al ingefluisterd dat de Wibra erg leuke babykleding heeft hangen. Dus samen met oma in gestrekte draf naar de winkel! Als je baby jongenskleding zoekt dat is dat vaak blauw. De kast van Bram puilt dus ook uit van de blauwe kleding. Daarom had ik bedacht dat er wel een rood shirtje bij kon.

Helaas waren er niet heel veel broekjes meer in maat 62 te vinden, twee om precies te zijn ;).

shoplog baby jongenskleding wibra

Ik hou ontzettend van boxpakjes, het staat gewoon schattig. Maar ook de huidige pakjes passen echt niet meer. Ja het gaat op zich nog wel zolang Bram zn beentjes maar niet uitstrekt, maar dat kan niet helemaal de bedoeling zijn. Dus zie hier een nieuw en super stoer pakje, hij hing er ook nog in het grijs.

De Hema

Omdat het doel was om 4 broekjes te kopen was de missie nog niet volbracht. Dus hup door naar de Hema. De kleding is een beetje duurder maar ook zo leuk!

De basic stretch shirtjes en rompertjes van de Hema zijn wat mij betreft echt een musthave. Ze zijn door de soepele stof erg makkelijk aan te trekken en met een stoere sjaal erbij een leuke outfit! Ik heb een blauw en een wit shirtje en een blauwe romper met lange mouwen gekocht. Ook hebben ze erg leuke broekjes in verschillende kleuren, ik heb voor een grijze gekozen.

shoplog baby jongenskleding hema

Omdat de kwijlmachine goed op gang is en omdat het natuurlijk super leuk staat heb ik twee slabbers gekocht. En de reden dat ik de dino broek heb gekocht hoef ik denk ik niet uit te leggen. Bij de Hema was ik €32 kwijt en bij de Wibra €11,95. Goed geslaagd en een gezellige middag met oma gehad. Toch maar tijd om de kast uit te gaan zoeken.

Waar shop jij het liefst voor baby jongenskleding?

4 thoughts on “Melissa | Shoplog baby jongenskleding

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.