L’Oréal Color Riche La Palette Glam Lips

Ik ga op vakantie en neem mee… tien duizend lippenstiften omdat ik er niet maar één of twee kan uitkiezen aangezien ik zo veranderlijk ben als het weer. De ultieme oplossing voor dit lippenstift probleem? Het Color Riche La Palette Glam Lips van L’Oreal! Een palette met 6 verschillende lip tinten, kwastje én spiegel! Welke kleur is jouw favoriet?

Een tijdje terug vertelde ik jullie alles over La Palette Glam Eyes van L’oreal, bij dit prachtige knal palette ontving ik ook het Color Riche La Palette Glam Lips van L’Oreal. Een handig klein palette in een net zo’n zomerse verpakking als het oogpalette. Als echte lipgtickjunkie nam ik dit palette onder de loep en vertel ik jullie wat ik hiervan vind.

L'Oreal Color Riche La Palette Glam Lips

L’Oreal Color Riche La Palette Glam Lips

Het palette bevat zes verschillende matte kleuren lipstick van 1 grams, een klein kwastje en een spiegel in de deksel. Het palette heeft een zomerse verpakking, is verder zwart en gemaakt van stevig zwart kunststof. Hij heeft daarnaast een handig meeneem formaat waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen op bijvoorbeeld vakantie. Is meteen je lipstick probleem opgelost. Het bijgeleverde kwastje is klein en werkt erg fijn!

De lipsticks zijn elk verrijkt met onder andere vitamine E, jojobaolie en hondsroosolie waardoor je lippen niet zo snel uitdrogen, maar juist lichtelijk worden verzorgd. Handig! De kleuren kun je qua pigmentatie het beste opbouwen. Je brengt het romig aan, maar binnen een minuut drogen de kleuren redelijk mat op zonder dat dit trekkerig aan voelt. Dankzij de matte formule zijn de kleurtjes niet te snel vloeibaar bij warm weer en daardoor blijft elk kleurtje ook netjes in het daarvoor bestemde vakje.

Het Color Riche La Palette Glam Lips van L’Oreal is te koop bij diverse drogisterijen voor een adviesprijs van €19,99

L'Oreal Color Riche La Palette Glam Lips

Swatches

De swatches zijn wat lastig te fotograferen, sorry daarvoor. Maar de kleuren zijn wel ontzettend mooi. Ik betrap mezelf erop de oranje achtige tint vaak te gebruiken (zie foto), helemaal nu het herfst is. En ook de donkerste kleur gebruik ik ontzettend vaak.

L'Oreal Color Riche La Palette Glam Lips


L'Oreal Color Riche La Palette Glam Lips

Conclusie

Dit is een prima lip palette. Het grootste pluspunt vind ik dat je in deze kleine verpakking toch veel kleuren bij je hebt als je onderweg bent. Dit palette zit dan ook standaard in mijn tas.

Verkrijgbaar bij o.a. bol.com

Welke kleur uit het Color Riche La Palette Glam Lips van L’Oreal is jouw favoriet?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.