Ambitious 12 | LEGO World, PR uitjes en zonder pinpas in de Ikea

Weekoverzichten, maandoverzichten, kletssessies… Ik probeer het steeds weer met diverse namen maar tot nu heeft het nog geen enkele naam het volgehouden. Tot ik opeens op vrijdagmiddag thuis kwam van een rondje stad en een ontbijtje bij de hema. Ambitious 12. Dat wordt hem!Wat de frequentie precies gaat worden moet ik nog even uitvogelen. Wekelijks, twee-wekelijks, maandelijks. Of gewoon wanneer ik zin heb? Wat vind jij? Klets eens mee. Want ik ben oprecht benieuwd of jullie dit überhaupt wel eens leuk vinden.

Maar waarom de naam Ambitious 12?

Nou ja, Momambition staat natuurlijk voor moeders met ambitie. Dus de naam moest wel herkenbaar zijn.  Daarom Ambitious, maar die 12 waar staat die dan voor? Nou dat zijn dus 12 foto’s die ik kies om hier met jullie in het verhaal te delen. Toch? Afhankelijk nog even van de frequentie, maar dat terzijde deel ik de leukste (en ja ook de minder leuke) momenten uit ons leven. Uiteraard doe ik dat al wel in losse blogposts, maar misschien vinden jullie het wel leuk om doormiddel van de Ambitious 12 een dieper kijkje in ons leven te krijgen? De 12 foto’s komen dan ook vanaf mijn telefoon, want ik heb natuurlijk niet aaaaaltijd mijn mooie camera opzak.

Het is de afgelopen tijd best wel behoorlijk druk geweest. Leia’s verjaardag, slapen in een Nijntje Kamer, leuke persbezoekjes, uitjes, maar we zijn ook tussen de bedrijven door aan het klussen op Leia’s kamer. Ik begin daarom ff half oktober. Want we hebben een achterstandje opgelopen met wat ik jullie allemaal nog wel niet te vertellen heb.

Ambitious 12 nijntje

Nijntje 1 jaar bij C&A

Woensdag 18 oktober was ik gezellig met Leia opstap naar Amsterdam want daar vierde Nijntje haar eerste jaar bij C&A. Dat vraagt om een feestje uiteraard en daar waren ook de nodige BNN-ers. Daar voel ik me dan altijd een beetje awkward tussen op de een of andere manier haha! Maar goed Nijntje dus 1 jaar bij C&A en dat werd gevierd met een limited edition collectie in monochrome – oftewel zwart-wit. Oprecht een toffe collectie! We kregen de aanbieding 2 halen = 1 betalen. Dus ik nam voor Leia een shirt en een lekkere trui mee.

LEGO WORLD / ZARA

Het weekend daarop, de 21ste zijn we gezellig de hele dag naar LEGO World geweest in de jaarbeurs in Utrecht. Weet je nog, waar ik kaartjes voor weg gaf! Het was onze eerste keer naar LEGO World, want we vonden het vorig jaar toch nog iets te snel voor Leia. Het was echt een heerlijke dag, al moet ik wel zeggen dat ik wel meer grote bouwwerken had verwacht. Daarentegen waren er wel heel veel (misschien iets te veel) plekken om te spelen en bouwen voor de kinderen. Uiteraard zijn we niet met lege handen naar huis gegaan, want er was flinke korting en Leia is gek op LEGO dus we wilden graag wat meenemen. Leuke was vooral de korting op korting met LEGO Friends… Intertoys had namelijk al 15% korting op alle LEGO Friends en daar kwam nog eens 10% beurskorting overheen…

Ambitious 12 lego world

Maar die stand/shop was druuuuuuuuk. Ongelofelijk en mensen gaan nog voordringen ook. Ik vind dat echt een beetje aso. Maar goed. Na een kwartier (het liep gelukkig wel snel door) waren we 2 adventskalenders, een bouwplaat, een doos met blokjes en LEGO Friends zwembad rijker. Als je de bon van je aankoop liet zien bij een speciaal punt mocht je ook nog een leuk zakje uitzoeken en wanneer je de beurs verliet kreeg je ook nog een goodiebag. Dat vond ik wel heel tof, want daarmee wordt er ook gedacht aan ouders die niet heel veel te besteden hebben en zo krijgen hun kinderen alsnog een aandenken aan de leuke dag.

Na de beurs zijn we nog even naar de ZARA gelopen om te kijken voor een mooie winterjas voor Leia en we zijn geslaagd. Een winterjas + een paar leuke boots rijker zijn we richting de trein gegaan. Wat het is geworden krijg je binnenkort te zien in een los artikeltje <3

Noppies, Miss Publicity, ontmaagding WAGAMAMA

De 26ste is een drukke dag en staat in het teken van PR Bezoekjes. We waren uitgenodigd om de nieuwe lente/zomer collectie van Noppies en NOP te komen bekijken en ik kan nu al zeggen dat hij echt suuuuuper leuk is! Hele vrolijke kleuren en mega toffe prints. En NOP is dan ook nieuw van Noppies. NOP onderscheid zich vooral door zich te richting op basisschool kinderen. De kleding is net ff wat volwassener en verkrijgbaar van maat 104 t/m 140. Op Instagram kun je een paar sneakpeak foto’s vinden van de nieuwe collectie. Snel kijken!

Ambitious 12 Noppies

Na dit gezellig ochtendje reed ik samen met Fleur en Miriam mee naar de volgende afspraak bij Miss Publicity. Een persdag met allerlei mooie merken zoals bijvoorbeeld het EMMA Matras, die ligt overigens erg lekker!! Maar ook Brabantia die een handige tool heeft ontworpen om voedsel verspilling tegen te gaan. Deze voorraadbus heeft namelijk een dop waarbij je pasta’s en couscous achtige gerechten per persoon kunt afmeten. Want geloof mij.. Ik maak ALTIJD te veel. En rijst of pasta vries ik bijvoorbeeld niet in (wordt net snot dan), dat gaat dan de kliko in en dat is zonde.

Ambitious 12 | LEGO WORLD

Ook hebben ze een nieuw design toegevoegd omtrent de prullenbakken. Heel handig systeem waarbij je je afval beter kunt scheiden. Ik moet je eerlijk verklappen dat wij in de 6 jaar dat wij hier nu wonen… Nog steeds geen prullenbak hebben gekocht haha! We kunnen gewoon nog geen mooie en handige vinden qua formaat in onze keuken, maar deze maakt absoluut kans.

Na afloop heb ik afgesproken met mijn liefste oudcollega/vriendinnetje die onlangs naar Amsterdam is verhuist. Na wat geslenter door de stad zijn we lekker gaan eten bij Wagamama en dat was voor mij voor het eerst. Een soort ontmaagding dus haha! Ik bestelde ramen en serieus….. Wat is dat lekkuuuuuuur! Nu ik het type heb ik er weer veel te veel zin in haha! #nevernoteating

Ambitious 12 Wagamama

Zonder Portemonnee in de IKEA

We vliegen door naar het weekend van de 28ste. Het is zaterdagochtend ik pak de trein naar Borne en vervolgens de bus naar IKEA (Hengelo). Ik wilde voor een gordijn rails kijken en ik hoorde dat de adventskalender van de IKEA nogal leuk is dus die wilde ik ook scoren. En batterijen. Want die zijn van hun altijd zo fijn en ze hadden 3+1 gratis. Hoppa Voorraadje bouwen. Nou niet dus. Ik stond bij de zelfscan kassa en wil mijn pas pakken. Heeft man mijn pas niet terug gestopt de avond ervoor toen hij hem had gebruikt voor de boodschappen. Leuk is dat!

Gelukkig was het wel gezellig in de IKEA hoor want ik kwam oud klasgenoot, vriendin en inmiddels blogger Susan tegen en dat resulteerd altijd in een gezellige kletssessie. Mocht je willen weten wie Susan is… Eem kiekn op zoetisgoed.nl

Nieuwe Eettafel en logees

Nou dan maar weer na huis. Eenmaal thuis zijn we ff flink aan de poets gegaan en hebben we onze nieuwe tafel in elkaar gezet. Eindelijk een tafel gevonden die goed is. We hadden al eerder een tafel besteld en daar was dus gewoon een hak uit het blad. Alsof een beest eraan had lopen knagen ofzo… Enfin, we waren ook niet tevreden over de kleuren dus hebben het teruggestuurd maar daardoor wel een paar weken zonder eettafel gezeten haha! Ik show de tafel binnenkort helemaal hoor! Heb al een stuk klaar staan over de makeover in onze woonkamer.

Ambitious 12 Lego world

Tegen het avondeten kwam het jongste broertje + man van Marco bij ons en hebben we met z’n alles gezellig gesnackt. ‘s avonds hebben we gezellig zitten Skip-bo met een borrel en wat lekker op tafel en de jongens zijn dan ook blijven slapen. De zondag spenderen we vooral aan veel relaxen en lekker spelen met o.a. Klei

En deze week. Heb ik ff wat rustiger aan gedaan. Ik heb mezelf een beetje opgesloten en ben keihard aan het werk gegaan om heel veel achterstand weg te werken. Deze periode is één van de drukste tijden van het jaar. Overigens ook wel één van de meest gezellige periodes van het jaar. Zo ben ik bijvoorbeeld al sinds september bezig met de planning voor de feestdagen, want ik heb echt een hoop leuke dingen voor jullie in petto!

ambitious 12 lego world playdoh

Op zoek naar een Basisschool, ORC en een nieuw spel!

Verder zijn we alvast begonnen met de zoektocht naar een basisschool voor Leia en hebben we 22 november onze eerste rondleiding. Spannend vind ik dat wel hoor! Toch wel moeilijk om het juiste soort onderwijs bij je kind te vinden. Hoe hebben jullie dat gedaan? Nu we het toch over scholen etc hebben.. Ik ben ook in de ouderraad commissie gestapt van het kinderdagverblijf. Ik wist helemaal niet dat ze mensen zochten anders had ik mij al eerder bijgevoegd, maar afgelopen week had ik mijn eerste aanschuif moment. Best wel interessant om mee te mogen maken. En de club bestaat uit eenclub van 4 a 5 hele leuke moeders en zo kom ik als Groningse toch een beetje tussen de Twentenaren. Want dat is best een lastige opgave soms.

Nou de eerste editie van Ambitious 12 is stiekem veeeeeel langer geworden dan ik in eerste instantie voor ogen had haha! Ook wel erg lastig om “maar” 12 foto’s uit te zoeken. Ik wil er zoveel meer showen haha! Maar genoeg gekletst! Ik ga aan de pizza! Tot de volgende keer! Liefs Cassandra

4 thoughts on “Ambitious 12 | LEGO World, PR uitjes en zonder pinpas in de Ikea

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.