Logeren bij Nijntje met je verjaardag, wij deden het!

Met Leia’s verjaardag zijn wij ondergedompeld in een ware Nijntje Wahalla. De volledige Nijntje Experience, waarbij we mochten logeren bij Nijntje, vond plaats in de geboortestad van wijlen Dick Bruna, Utrecht. Benieuwd hoe het was?

Wij mochten logeren bij Nijntje! Hoe vet!

Ik heb jullie al eens eerder verteld over deze geweldige Nijntje kamer in het Stay Okay aan de Neude 5 in Utrecht. Ik mocht destijds bij de persopening aanwezig zijn waar we werden onder gedompeld in Nijntje luxe met o.a. een voorstelling van Nijntje, een bezoek aan de Nijntje kamer en voorgelezen worden door Kim-Lian. Tijdens dit uitje hebben we een bon gekregen voor een overnachting in één van de Stay Okay Hostels. Hoe vet is dat?! Het was stiekem onze planning om in augustus naar Zee te gaan, maar uiteindelijk is dit een Nijntje Experience geworden met Leia haar verjaardag, want logeren bij Nijntje is uiteraard nóg veeeeeel leuker!

logeren bij nijntje, nijntje kamer stay okay utrecht nijntje verjaardag

De reis naar Utrecht

We beginnen de dag met trakteren op het kinderdagverblijf. In tussen tijd maak ik thuis de koffers klaar en doe ik nog wat huishoudelijke taken. Leia weet van niks, alleen dat we “wat leuks gaan doen”. Helaas is man ziek en na wat gestoei en gekibbel onderling pakken wij iets later dan gepland de trein richting het prachtige Utrecht. Ik hou van Utrecht. De sfeer, de grachten, de mensen. Utrecht is gewoon te gek en stiekem zou ik er wel willen wonen. De reis gaat een beetje lastig zo in mijn eentje met Leia en een kinderwagen, maar gelukkig kom ik behulpzame mensen tegen die ons willen helpen met in en uitstappen.

Dikke virtuele knuffel voor het Stay Okay personeel

Rond 20.00 uur (natuurlijk veeeeeel te laat) komen we aan in het Stay Okay waar we ontzettend lief worden ontvangen. Ik ben gecharmeerd van de roodharige dame waarvan ik jammer genoeg haar naam ben vergeten. Sorry meis, maar je bent wel een schatje want ze heeft me even flink ontstressed met een kop thee en Leia verrast met een Nijntje cadeautje. Ja jongens die hele Nijntje experience begint hier al. Ook de kok van het Stay Okay verdient een dik applaus. Wat heb ik gelachen om die man. Hij heeft zelf ook een dochter van dezelfde leeftijd en is net zo’n Nijntje fan als Leia. We hebben flink gelachen en gekletst samen. Echt wat een super tof, vrolijk en vriendelijk personeel loopt hier rond.

logeren bij nijntje, nijntje kamer stay okay utrecht nijntje verjaardag

Logeren bij Nijntje

De roodharige dame loopt heel lief mee naar de kamer en ik wil even het stukje dat we deur openen. Leia’s reactie was zo lief! En Stay Okay krijgt van mij echt een dikke virtuele knuffel voor het versieren van onze kamer. Echt hoor, slingers alles. Hoe lief!

Leia vindt het natuurlijk helemaal awesome en trekt meteen de spelletjes kist open. Zeer geconcentreerd begint ze alle spellen eruit te trekken en begint boekjes te lezen. De lampen van Mr Maria krijgen dikke vette knuffels en kusjes, want die vindt Leia wel heel erg lief. Mijn portemonnee helaas niet want die lampen zijn zo verrekte duur joh :( Het wordt uiteindelijk toch echt wel een keer tijd om te gaan slapen en het logeren bij Nijntje te volbrengen, want anders heb ik de volgende dag een behoorlijk chaggie peuter om mij heen lopen. En dat willen we natuurlijk niet!

 

Hierperderpiep Hoera! Nijntje verjaardagsontbijt

Leia slaapt lekker bij mij in bed, opgekruld onder mijn arm. Dit zijn toch mega hashtag momgoals? Ik vind het echt heerlijk als ze zo lekker tegen mij aan ligt te snurken. Ik slaap zelf alleen wel een stuk slechter, niet om de bedden overigens, maar omdat ik er dan op lig dat Leia naast mij ligt.

Rond 6 uur was het al feest en klom onze dame meteen richting de spelletjes kist. Ik heb geprobeerd me nog even om te draaien, maar na een half uur a drie kwartier was het klaar. Hoppa eruit. Lekker douchen met uiteraard Nijntje shampoo en douchegel van Dermacare en daarna lekker naar het ontbijt. Komen we beneden… Staat daar een lief tafeltje voor ons klaar, helemaal versierd met slingers, in volledig Nijntje stijl gedekt en een geschreven bord met gefeliciteerd Leia. Op haar bord stond een muffin met 3 kaarsjes en mijn moederhart barste bijna in huilen uit. Dit is gewoon té lief! De moeite die Stay Okay heeft gedaan voor Leia haar verjaardag is zo ontzettend vertederend. Er is zelfs voor haar gezongen. Echt hoor, thumbs up. Dit is by far het meest lieve personeel die ik heb leren kennen in een hotel.

Het ontbijt is overigens heerlijk en ik krijg stiekem geen hap door mijn keel omdat ik zo zit te genieten van het moment, de blijdschap van ons meisje. Ik baal verschrikkelijk dat man niet bij deze logeerpartij kan zijn en stuur hem wat foto’s en filmpjes. Na het ontbijt gaa nwe nog even terug naar de kamer en pakken we onze laatste spulletjes. Logeren bij Nijntje was ontzettend leuk en Leia wilde liever niet meer weg. Dag Nijn, tot de volgende keer! Onze spullen brengen we vervolgens naar de kelder om in een kluisje te proppen. Hoef ik daar in elk geval niet mee te zeulen de hele dag. Een kluisje huur je voor €2,- per dag dus dat is echt geen geld en super makkelijk.

logeren bij nijntje, nijntje kamer stay okay utrecht nijntje verjaardag

Nijntje Museum:

Na dit tafereel gaan we gezellig richting het Nijntje museum (zit bij de logeerpartij in jongens, hoe tof!), waar we ons geweldig hebben vermaakt met Bianca en de kids. Omdat man ziek was, vond ik het zonde om met maar 1 volwassene en 1 kind op de familie kaart te gaan, dus ik had Bianca die avond ervoor al ge-appt of ze zin had om mee te gaan. We spreken af in de stad en gaan lekker relaxed die kant op. De kinderen vinden het bij binnenkomst helemaal geweldig en om de haverklap zijn we ze kwijt haha!

https://www.instagram.com/p/BZ_zzGrn25K/?taken-by=momambition.nl

Het is één groot Nijntje speelparadijs (krijspaleis haha!). Na afloop eten we tegenover het museum een Nijntje pannenkoek of het geheel mooi af te sluiten en daarna halen we onze spullen op. Doorweekt. Tenminste ik dan. Leia zat veilig onder de regenhoes te slapen en ik liep daarachter te verkleumen en als een natte dweil. Tot op mijn ondergoed jawel. Na het halen van onze spullen ben ik dan ook de Bijenkorf ingedoken en op jacht gegaan naar dé nieuwe winterjas. En yes die heb ik gescoord. Lees je een andere keer meer over!

Ook logeren bij Nijntje? Doen!

Wil jij nou ook een keer logeren bij Nijntje? Je kunt de Nijntje experience boeken via de website van Stay Okay voor ongeveer €119 a €129 per nacht voor in totaal 4 personen. Bij deze prijs zit het volgende in:

  • Een familie kamer voor 4 personen in Nijntje Sferen
  • Een spelletjeskist met Nijntje spellen, puzzels en boekjes
  • Nijntje ontbijt,
  • Opgemaakte bedden,
  • Nijntje handdoeken + Nijntje Shampoo
  • én als kers op de taart: een familie -entreekaart voor het Nijntje museum.
    Let op! Op maandag is het Nijntje museum gesloten!

logeren bij nijntje, nijntje kamer stay okay utrecht nijntje verjaardag nijntje museum

Een volledige Nijntje experience dus voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen, of 1 volwassene en bijvoorbeeld drie kinderen. Het is in elk geval echt de moeite waard met bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook gewoon voor de fun een keer logeren bij Nijntje is natuurlijk ook super vet! En ik zou het zo weer doen als ik weer terug denk aan dat tevreden en blije koppie van onze prinses.

Ga jij ook een keer logeren bij Nijntje? Doen hoor!

 

15 thoughts on “Logeren bij Nijntje met je verjaardag, wij deden het!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.