Leia trakteert : Eenhoorn traktatie van Paperhouse

Waar houdt een meisje van bijna 3 van? Die van ons houdt van glitters, roze, prinsessen en eenhoorns. Wat geef je dan als thema aan de verjaardag van dit lieve meisje? Juist; eenhoorns, en dat vraagt om een eenhoorn traktatie uiteraard. Kijk je mee naar hoe de traktatie van Leia er dit jaar uitzag?Eenhoorn traktatie van Papierhouse

Vorig jaar was het thema Nijntje. Dus zelf slingers gemaakt, een feestmuts met Nijntje oren, koekjes gebakken in de vorm van Nijntje en rozijntjes bijgevoegd. Je wilt niet weten hoe erg ik heb lopen stressen toen haha! Dat wilde ik dit jaar gewoon niet. En zo kwam ik in contact met Karin van Paperhouse. Ze is een bezige bij, een enthousiaste dame en super lief! Naast haar 2 dochters runt ze nog ff dit leuke bedrijfje met traktaties en uitdeel cadeautjes. Ze maakt alle traktaties zelf, met de hand. Wauw!

Nu heeft ze het goed voor elkaar hoor, want haar groothandel zit bij haar in de straat en ze werkt vanuit huis. Makkelijker kun je het geloof ik niet hebben toch?! Scheelt reiskosten, maar ook opslag kosten. En heb je een keer wat te kort, dan ren je ff snel heen. Heel erg handig!

eenhoorn traktatie

En dan trakteren….

morgen is ze dan jarig, maar vanochtend heeft ze getrakteerd op het kinderdagverblijf. We hebben ervoor gekozen om alle traktaties, dus ook voor de leidsters, hetzelfde te houden. Het werd een Zakje met daarop een eenhoorn en daarin een snoepketting met een toffe sleutelhanger met daarop ook een eenhoorn. Haar verjaardagsfeestje die we met vrienden en familie zullen vieren is ook al helemaal tot in de puntjes gepland en uiteraard ook in het eenhoorn thema.

Leia vond het trakteren helemaal geweldig! Dat koppie toen ze de traktaties ook zag. Echt zo ontzettend leuk! Nu is ze niet iemand die heel erg graag in de spotlights staat, maar je ziet haar gewoon stralen en dat in combinatie met haar party outfit van Quapi (die zien jullie morgenochtend hier op het blog, dus ff terugkomen dan!) was natuurlijk voor mij een plaatje om naar te kijken! Wat een lieffie is het toch en wat wordt ze verdikkie groot man! Oh ja en mocht je commentaar hebben op het feit dat we voor snoepjes zijn gegaan in plaats van gezond… Het kind is jarig, dat is toch een snoepje waard? Zo denkt het KDV er in elk geval wel over haha!

Ik moet echt zeggen, dit was echt ideaal! Ik hoefde niet te stressen om alles op tijd af te krijgen en alles was lekker op tijd gepland en geleverd. Dat geeft echt rust en daardoor kun je meer genieten van het moment zelf.

quapi mamablog eenhoorn traktatie

Viering op een andere dag

Omdat iedereen van ver komt (wij moesten uiteraard lekker ver verhuizen) vergde dat even een goede planning. Niet iedereen was op haar verjaardag beschikbaar dus hebben we het een weekje verzet. Ik heb meteen een tof buffet geregeld met de buffettenboer, dus iedereen krijgt lekker te eten na de lange autorit. De versieringen voor in huis heb ik verder bij de Wibra gekocht. Super cheap en mega schattig!

eenhoorn traktatie

Dus ben jij zo’n moeder die niet zo creatief is, geen zin heeft in zelf maak dingen maar wel een leuke traktatie wilt neerzetten? Kijk dan echt even op Paperhouse.eu want er zijn zoveeeeel leuke dingen en je kunt ze ook personaliseren. Echt top! Lieve Karin, heel erg bedankt voor deze gave eenhoorn traktatie, je hebt van Leia een enorm trotste prinses gemaakt!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Paperhouse

4 thoughts on “Leia trakteert : Eenhoorn traktatie van Paperhouse

  • Claudia Diependaal says:

    Echt super gaaf. En die slinger ook joh. Gewoon bij de Wibra. Daar denk je niet aan toch? Bij dat hij het me verteld hebt. Gefeliciteerd! Bier 21 oktober mijn kleindochter 3. Zij krijgt alleen Batman etc voorgezet truien van Metallica maar het staat met haar lange blonde haren tot op haar kont heel erg gaaf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.