Samsung Galaxy S8+: hoe bevalt ie nou?

Ergens in het voorjaar besloten manlief en ik om van iPhone over te stappen naar de Samsung Galaxy S8. Vandaag vertel ik waarom en of het nou echt zo goed bevalt als dat we gehoopt hadden.

Lekker puh, manlief!

Allereerst een dikke lange neus naar manlief, want ik had hem het eerst (zie mijn allereerste appje op mijn nieuwe Samsung Galaxy S8). De jaloezie sloeg direct toe, er kon geen felicitatie af.

eerste appje op samsung galaxy s8
mijn eerste appje op mijn gloednieuwe samsung galaxy s8

Samsung Galaxy S8+ versus iPhone 6

Waarom besloten wij eigenlijk om over te stappen op Samsung, na jarenlang trouw te zijn geweest aan iPhone? De grootste ergernis aan onze iPhone was het niet uit te breiden geheugen. Het maakte niet uit hoeveel apps of muziek erop stond, op een gegeven moment was die gewoon VOL. Zelfs na het verwijderen van meerdere apps en muziek bleef dat stomme ding VOL. Dat heb ik nog nooit begrepen. De S8 komt standaard in een 64GB versie, in plaats van de 16GB van de iPhone. Maar het belangrijkste vind ik dat het geheugen uit te breiden is, ideaal, maar met 64GB eigenlijk helemaal niet nodig.

Gewoon een keertje wat nieuws?

Maar eigenlijk is het allerleukste gewoon dat je weer eens wat nieuws mag proberen. In het begin is iets nieuws altijd leuk, maar blijft dat zo? In het geval van de Samsung Galaxy S8+: JA! Ab-so-luut JA. Ik heb hem nu ruim vier maanden en zal ik je eens iets vertellen? Ondanks dat ik het wél verwacht had, heb ik nog geen moment heimwee gehad naar mijn iPhone. Ik had dat dus echt verwacht, maar gewoon totaal niet.

Super lieve service van KPN!

Ondanks dat ik pas eind mei officieel mijn simonly-abonnement mocht over sluiten, heeft een lieve mevrouw van KPN mij geholpen met het bestellen van de S8 en het afsluiten van het juiste abonnement mét nummerbehoud. Ze dook daarmee misschien éven onder de regels door, (ik noem dan ook geen namen) maar ik ben daardoor wel héél blij met haar hulp en ideeën om zo snel mogelijk mijn nieuwe telefoon in huis te krijgen. Mag ik sowieso even zeggen dat ik altijd hele leuke gesprekken heb met KPN-servicemedewerkers? Ook als ik bel voor mijn TV en Internet thuis, deze mensen willen je gewoon graag écht helpen en lijkt zelfs enorm lol te hebben in hun werk.

WOW Desk Organizer van Leitz samsung galaxy S8+

Conclusie

Is de Samsung Galaxy S8+ een aanrader? JA! Kan ik hem draadloos opladen via mijn WOW Desk Organizer? JA! Heeft KPN mij goed geholpen bij het ordertraject? JA!

Ik ben heel erg benieuwd: ben jij ook pas van merk smartphone overgestapt? Van welk merk naar welk merk dan? En wat is jouw ervaring hiermee?

2 thoughts on “Samsung Galaxy S8+: hoe bevalt ie nou?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.