Smartphone draadloos opladen met de WOW Desk Organizer

Een tijdje geleden schreef Cassandra over hoe je je werkplek georganiseerd kunt houden. Helaas voor haar (en gelukkig voor mij) is haar iPhone nog niet draadloos oplaadbaar en mijn Samsung Galaxy S8 wel! Ik mocht daarom de WOW Desk Organizer van Leitz in gebruik nemen en reviewen.

WOW Desk Organizer van Leitz

Functioneel

Zoals ik dus net al noemde: je kunt met deze WOW desk organizer van Leitz: een smartphone, compatibel voor draadloos opladen, opladen. Terwijl je gewoon lekker aan het werk bent. Er is ruimte genoeg voor pennen, markeerstiften, haarelastieken, maar hij is compact genoeg om te voorkomen dat je er teveel rommel in pleurt (wat mij nog wel eens wil overkomen). Een paar visitekaartjes erin, altijd alles bij de hand en toch een opgeruimd bureau.

WOW Desk Organizer van Leitz

Het design van WOW desk organizer van Leitz

Hoe vinden jullie deze WOW desk organizer van Leitz eruit zien? Ik vind hem te gek. Hij stoort me niet op mijn bureau, sterker nog: ik vind het wel gezellig staan, vooral met een paar frutseltjes erin. Wist je dat je de desk organizer in meerdere kleuren kunt krijgen? Voor ieder wat wils dus!

Onmisbaar

Ik heb de WOW desk organizer van Leitz nu ongeveer een maandje op mijn bureau staan, maar ik kan nu al niet meer zonder. Vooral het feit dat hij de functie heeft om mijn Samsung Galaxy S8 op te laden is een geschenk uit de hemel. Hoe vaak ik mijn oplader wel niet thuis laat liggen, terwijl mijn telefoon nog maar 15% accu heeft. Dat geeft nu dus geen ergernissen meer, want ‘Hop op de WOW’! En deze draadloze oplader is multifunctioneel met een pennen/frutselbakje erbij.

WOW Desk Organizer van Leitz

De WOW desk organizer is gewoon een musthave als je:

  • houdt van een leuk design pennenbak op je bureau
  • regelmatig je telefoon vergeet op te laden (en je oplaadsnoer thuis laat liggen)
  • houdt van een opgeruimd bureau, zonder alles in een la te moeten gooien.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking, maar de inhoud is geheel eerlijk en van onszelf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.