Leia’s Outfits | Birthday Party time met Quapi!

Hieperderpiep, hoeraaaaaa!!! Onze dame is vandaag 3 geworden en dat vraagt uiteraard om een toffe birthday outfit! It’s party time met Quapi, kijk je mee naar deze feestelijke outfit van Leia?!

Quapi = Kweppie

Quapi is een prachtig Nederlands merk waar ik vorige week gezellig op de koffie ( of nou ja thee, want ik vind koffie niet te zuipen haha!) ben geweest om de nieuwe showroom in Hendrik Ido Ambacht te mogen bezichtigen. Mar pikte mij op bij het station en samen reden we naar de showroom. Daar kwamen Fleur en Charlotte er ook nog even gezellig bij en met een lekker taartje (ik had een Bossche Bol, probeer dat eens netjes te eten) waren we ronduit aan het kletsen over dit ontzettend toffe merk.

Het prachtige merk bestaat inmiddels een jaar of 6 en in die korte periode zijn ze inmiddels 3 x verhuist omdat ze zo lekker groeien. Heel logisch want de kinderkleding van Quapi is niet alleen prachtig, de stoffen zijn ook erg sterk en blijven ontzettend lang mooi. Maar wist jij dat je Quapi uitspreekt als kweppie? Ik zei altijd kwuapie hahah. Ik voelde me dus echt een mega oekel daar haha.

We waren lekker aan het fotograferen in de showroom, of nja de andere meiden want deze oekel was haar geheugenkaart dus vergeten. Lekker bezig Cas! Mobiel werden de foto’s helaas niet echt wat qua kwaliteit en licht en ik kon wel janken. Heeeeeel erg flabbergasted was ik dat ik gewoon een setje kleding mocht uitzoeken uit de aankomende feestcollectie. In de wolken omdat Leia uiteraard bijna jarig zou zijn en ik nog wel een feestelijke outfit voor d’r wilde scoren. En met een beetje hoop past ze dit ook nog met de kerstdagen, want daar is hij ook wel errug leuk voor!

Nu heb ik nog een stiekem nieuwtje. Quapi is namelijk bezig met het opzetten van nog een kinderkleding merk waar ik raaaaaazend enthousiast over ben. Echt, dit is kleding die ik zelf wil dragen, zo gaaf ziet het eruit. Jammer genoeg wordt de collectie pas verkocht in 2018/2019 dus we moeten heeeeeeeeeeel erg geduldig zijn, laat dat nou net niet mijn sterkste kant zijn haha! Maaaaar zodra we er ook maar iets over mogen posten, dan zijn jullie uiteraard de eersten, want echt hoor mama’s, dit gaan jullie zo ontzettend vet vinden!

Leia’s verjaardagsoutfit: Party Time met Quapi:

Grijstinten met knal roze en glitters, daar wordt elk meisje toch happy de peppie van? Bij thuiskomst was het al een dingetje hoor. ohhh mama, moooooooi, voor Leia? Ja schat, maar nu nog niet haha! Nog eventjes geduld tot je verjaardag. Nou dat was huilen hoor!! Dus wat heb ik gedaan? Op haar traktatie dag gisteren, mocht ze de set van mij aan naar het KDV. Normaliter gaat ze de hele dag, maar dit keer alleen de ochtend omdat we wat gezelligs met haar hebben gepland inclusief een leuke overnachting. Maar je had haar moeten zien. Het kind is zooooo ontzettend gelukkig met haar prinsessenjurk. Dat doet mijn moederhart een sprongetje maken. Ik heb de set af-gestyled met haar fringe boots van Bunnies

Waar is Quapi te koop?

Deze set is o.a. verkrijgbaar bij de toffe kinderkleding shops als Kixx-Online en Olliewood.nl. Het jurkje kost €44,95 en de legging €19,95. Wat is jouw favoriete kinderkleding merk? En wist je wel dat Quapi ook hele toffe kleding heeft voor boys?!

 

 

Nou wij gaan weer lekker verder met verjaardag vieren hoor haha! Toedels!

Liefs Cassandra

 

5 thoughts on “Leia’s Outfits | Birthday Party time met Quapi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.