Baby geboren! Welkom lieve Emma

Dat ik zwanger was weten de vaste lezers wel. Dat ik ondertussen bevallen ben en de baby geboren is waarschijnlijk nog niet.

Vrijdag 22 september 2017. Baby Emma geboren.

Op vrijdag 22 september 2017 zijn Mark en ik trotse ouders geworden van Emma. Na de hele dag wat lichte krampjes te hebben gehad kwam de verloskundige om 16.00 uur langs. Om 16.15 zijn de vliezen door geprikt en om 18.13 uur zag onze Emma het levenslicht. Dat was ook nog eens op de uitgerekende datum. Dat hadden we toch niet verwacht!

De bevalling.

De bevalling was kort maar krachtig. Een weeën storm die maar door bleef gaan. Ik beviel thuis en had geen pijnbestrijding. De geboorte tense is in de kelderkast blijven liggen. Daar had ik helemaal niet meer aan gedacht door de ontzettende weeën storm die zich in mij afspeelde. Een warme douche was wel erg prettig en daar stond ik ook erg lang onder, eigenlijk tot het punt dat ik bijna zover was.

Daar was ze dan.

Baby geboren! :) Na een supersnelle bevalling was daar dan ons prinsesje: Emma. Wat zijn we ontzettend blij en gelukkig met haar. Het moment dat ze op mijn borst gelegd werd zou ik nooit vergeten. Ook al ben je absoluut niet op je mooist na een bevalling, voel je je echt niet schoon en fris… Daar was ik even echt niet mee bezig. Mark en ik genoten dat moment van Emma. Alsof de wereld even stil stond.

De baby geboren en dan zijn er nog een grote broer en zus.

Merel en Bram zijn nu grote zus en grote broer. En wat zijn ze toch trots. Ze zijn erg lief voor mij. Maar ook voor papa en baby Emma. Ze willen graag overal mee helpen en zijn vooral ontzettend trots.

baby geboren

Hoe gaat het nu?

Emma is 3 weken oud. Het gaat erg goed. Eigenlijk nemen we haar er gewoon bij mee in ons leventje. Het is natuurlijk wel wat drukker s’morgens voor Merel naar school heen moet. Dat was even wennen. Maar gelukkig gaat dat allemaal prima. Emma slaapt nu meestal vanaf ongeveer 23.30 uur tot 06.00 uur dus we mogen absoluut niet klagen.

 

Hoeveel kindjes heb jij? Moest je wennen aan een ‘nieuwe baby geboren‘ baby?

 

3 thoughts on “Baby geboren! Welkom lieve Emma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.