LEGO World | Win 2 tickets en kom ook naar de 17de editie!

YES! Van 18 tot en met 24 oktober wordt de jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot een waar LEGO Walhalla. LEGO World viert haar 17de editie en dat vieren wij dan weer met jullie, want ik mag 2 entree kaarten verloten onder mijn volgers! Dus ben je nog op zoek naar een leuk uitje voor de herfstvakantie? Meedoen!!!

LEGO World 2017

Ik vertelde het jullie al in mijn klusblogje over Leia’s slaap -en speelkamer. Aanstaande zaterdag gaan wij lekker een dagje naar LEGO World. Vorig jaar vonden we het nog een beetje vroeg, en hadden we andere verplichten. Inmiddels graait ze heerlijk tussen haar vaders oude LEGO en sinds afgelopen zaterdag heeft ze haar eigen LEGO Juniors setjes. Dus als je gaat en je ziet me, trek me dan even aan de jas! Ik maak graag even een praatje met je. Vind het sowieso erg leuk om te zien wij de volgers zijn van Momambition.nl <3

Maar goed, LEGO World 2017. Welk kind waar daar nu niet heen?!  Wat staat er dit jaar op het programma, wat zijn de kosten en kan ik een beetje makkelijk daar komen? Ik heb het allemaal voor je uitgezocht:

Het LEGO World Programma

 • Autofanaten opgelet! Op LEGO World kun je dit jaar een levensgrote McLaren 720s bewonderen die is gebouwd met wel 280.000 LEGO steentjes. Bij de Speed Champions stand Bouw je mee aan de 1:1 McLaren Racecar.
 • Ben je dol op NINJAGO? Ervaar het NINJAGO universum. Krijg een echte NINJA training, ontmoet de wachter en ontdek de levensgrote LEGO draak met stoom uit zijn neus.
 • LEGO Friends Sneeuwplezier! Doe een dansworkshop, glij van een enorme glijbaan en maak selfies met LEGO friends modellen!
 • Bewonder een STAR WARS Mega Tank van wel 12 meter hoog!
 • Koop de nieuwste LEGO sets bij de Intertoyswinkel.
 • Koop LEGO artikelen en losse steentjes bij de LEGO verkoopstands
 • Voel je de koning of koningin op de LEGO troon, gemaakt met duizenden LEGO steentjes.
 • Bioscoop: Kijk hier de LEGO Batman Film op groot scherm.
 • LEGO BOOST: maak kennis met deze pratende robotvriend. Ontmoet Vernie, Guitar4000, Frankie de Kat, de Autobuilder en de Multi-Tooled Rover 4. Met een tablet kun je hun gedrag programmeren.

LEGOworld 2016 LEGO WORLD

Adresgegevens Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Telefoon: 030-295 59 11
Mail: [email protected]

Bereikbaarheid LEGO World: auto, trein en mindervaliden

Wij hebben geen auto, dus wij pakken lekker de trein. Ideaal want de Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station in Utrecht.

 • Auto +  parkeren: Vanaf ring Utrecht volg je de ANWB borden met de aanduiding Jaarbeurs. De jaarbeurs heeft voldoende parkeerruimte (16 euro per dag of 4 euro per uur eventueel vooraf te reserveren [email protected]) en ook in het centrum zijn diverse parkeergarages. Plattegrond met looproutes, parkeerterreinen en looptijden nodig? Die vind je op de website van LEGO WorldLet op: sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Kom je met een oude dieselauto dan mag je alleen parkeren op parkeerterrein P2.
 • Park & Ride: een combi van auto en openbaar vervoer is ook erg makkelijk. Kies voor Park & Ride Westraven aan de A12 (adres navigatie: Griffioenlaan). Parkeren kost hier €5,- per dag, je reist vanaf daar verder met de tram naar de Jaarbeurs in ongeveer 10 minuten. Er kunnen maximaal 5 personen op een parkeerticket.
 • Trein: volg vanaf het Centraal Station de borden Jaarbeursplein, in een minuut of 5 a 7 loop je naar de jaarbeurs. Let op! Er zijn werkzaamheden aan het spoor dus plan je reis goed via www.ns.nl
 • Mindervaliden: je kunt op het terrein terecht met een speciale parkeerkaart. Meld je bij de terugreis aan bij de intercom, je wordt dan verder geholpen.

legoworld 2016 LEGO WORLD

 

Openingstijden van  LEGO World

LEGO World 2017 vindt plaats van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht:

Dag Datum Openingstijden
Woensdag 18 oktober 2017 10.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag 19 oktober 2017 10.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 20 oktober 2017 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 21 oktober 2017 10.00 uur tt 17.00 uur
Zondag 22 oktober 2017 10.00 uur tot 17.00 uur
Maandag 23 oktober 2017 10.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag 24 oktober 2017 10.00 uur tot 17.00 uur

Entree kosten LEGO World en korting

Ik raad je aan om de entree tickets online in de voorverkoop aan te schaffen omdat er bij de kassa maar een beperkte beschikbaarheid is. Zonde als je dan al zover hebt gereisd en niet naar binnen kunt. De entreeprijzen van LEGO World zijn als volgt:

Tickets Prijzen
Entreeticket in voorverkoop 19,50 euro*
Kinderen tot en met 2 jaar gratis
Entreeticket bij kassa** 25,00 euro
 • inclusief servicekosten
  ** let op! Beperkte beschikbaarheid!

Heb je een abonnement op het magazine LEGO Life? Dan kun je via legoworld.lego.com/legolife entree tickets met korting kopen door het nummer in te vullen dat achterop het magazine staat.

legoworld 2016 LEGO WORLD

Win 2 entree tickets voor LEGOworld

In samenwerking met LEGO mag ik 2 entree tickets verloten onder mijn volgers. Dit is wat ervoor moet doen:

 • Vertel mij waarom je erbij wilt zijn (geen zielige verhalen, die gaan de prullenbak in) in een reactie hieronder met een geldig e-mailadres (deze is niet zichtbaar voor anderen)
 • Like de Facebookpagina van Momambition.nl en tag 2 andere ouders die je dit uitje ook gunt.
 • Delen wordt zeer op prijs gesteld maar is niet verplicht.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. De unieke winactie loopt tot en met woensdag 18 oktober 2017. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt op de hoogte gesteld middels een  persoonlijke e-mail en krijgt de tickets dan ook in de vorm van een e-ticket.

 

LET OP : WINACTIE GESLOTEN. WINNAAR = Leonie en Tonnie 

 

Uiteraard ga ik uitgebreid verslag legging doen van ons eigen uitje naar LEGO World. Willen jullie dan liever een blog of een video/vlog? Zie ik je ook aanstaande zaterdag bij LEGO World? Of ga je dan op een andere dag?

Liefs Cassandra

40 thoughts on “LEGO World | Win 2 tickets en kom ook naar de 17de editie!

 • Heidie van der Steeg says:

  Wij willen graag gaan. We zijn er nog nooit geweest, wel bij een lokale kleine Lego-beurs maar ik denk dat dit niet te vergelijken is. Vooral mijn man en zoon zijn de grote Lego-fans hier in huis en bouwen zelf graag. Mijn dochtertje en ik bekijken graag al die mooie bouwwerken. Een videoblog of een gewone blog over de beurs, dat maakt ons niet zoveel uit als het maar leuk is! Mochten wij winnen gaan we denk ik ook zaterdag.

 • Oh wat een gave prijs! Ik denk dat mijn peuter zijn ogen uit kijkt. Als ik win moet ik nog even bedenken of ik een moeder of een vader zoon uitje er van maken en wie er thuis blijft bij kleine broer!

 • Ik zou zo graag gaan met mijn man en zoon van 4.5. Hij is sinds een half jaar aan de Lego en ik denk dat er n wereld voor hem open gaat als hij ziet wat je er allemaal mee kunt!!
  Onze dochter (1,5) is dan naar t KDV en daardoor lunnen we samen alle aandacht hebben voor Milan!
  Niet zielig, maar zelf kunnen we het er niet aan uit geven voor zn 3. Maar 2 kaartjes maakt het wel mogelijk.

  Leuke actie!!

 • Patricia Wiegman says:

  Ik zou zo graag met ons zoontje(draakje) Jayh heen gaan! Een super enthousiast mannetje en ik denk dat hij het helemaal geweldig gaat vinden! Mama stiekem ook!;)

 • Kaartjes winnen voor Legoworld! Dat is een gave actie! Ik zou er graag heen gaan met mijn drie kinderen. De oudste (een jongen) bouwt heel veel, maar ook de meisjes spelen graag met Lego friends en de disneykastelen. Dus winnen? Ja graag! ?

 • Marlon Kok-Toet says:

  Wat gaaf! Grote lego fans hier en nog nooit hier naartoe geweest…. dus zou super zijn voor het einde van de herfstvakantie als het weer weer wat slechter wordt :) we gaan duimen!

 • Mijn dochter van 9 is dol op Lego Friends en Elves. Het liefst de allergrootste pakketten. Kan ze lekker lang bouwen. Zou leuk zijn om er naartoe te gaan. Hopelijk hebben ze ook aan de meiden gedacht met de mooie bouwwerken.

 • Ohhh ons mannetje zou het geweldig Vinden!!! Hij is al maanden een heuse “inja” (Ninjago fan) en heeftvhet altijd over leeftijden lego… haha.. omdat wij altijd aangeven dat bepaalde lego swries niet voor zijn leeftijd zijn.. te grappog.. hij vraagt nu al aan de Sint leeftijden lego en de draak van ninjago? misschien kan de beurs voor nog wat aanvulling op dit lijstje zorgen?! ?

 • Patricia Paling says:

  Super gaaf!!! ? Ik zou heel graag “mijn 2 mannen” (mijn 8-jarige kanjer en zijn papa) daarmee willen verrassen! Dat zou echt een topdag zijn voor vader en zoon! ?? (Mama en dochter zouden het trouwens ook geweldig vinden, maar die gaan dan samen een moeder-dochter dag houden! ?)

 • Joyce schutte says:

  Omdat ik mijn 8 jarig zoontje zo graag met deze kaartjes zou verrassen. Hij is knettergek van lego en misschien kan hij dan een idee krijgen voor zijn kerstdorpje wat hij van lego wil gaan bouwen

 • Ook ik doe graag mee. Omdat mijn kleine helemaal weg is van duplo en nu bijna jarig is en dan 3 jaar wordt. Hij krijgt dan zijn eerste officiële lego set!

 • Leonie en Tonnie says:

  Wat leuk! Ik zie graag een blog verschijnen! 4 jaar geleden zijn wij met onze twee jarige zoon geweest. Hij keek zijn ogen uit en duplo was geweldig (vooral de electrice duplo treinen). Ondertussen is hij zes en lego gek (welk jongetje van die leeftijd niet ;-)). Lego is het einde, overal ligt lego (ken je dat gevoel dat je in een lego steentje stap ;-). Ik zou onze zoon tonnie dolgraag willen verassen komend weekend met kaartjes voor lego world (maar dan hou ik wel mijn schoenen aan in de jaarbeurs haha).

 • IIk ben zelf al ongeveer 55 jaar legofan en natuurlijk wil ik hier heen. Samen met mijn kleinzoon van 6 is dat helemaal feest. Ik heb ooit eens voor mijn zoon het lego piratenschip in elkaar gezet. Hij was 5 of zo en wilde dat schip, maar hij leek ons te jong om het zelf in elkaar te zetten. Heb er enkele avonden over gedaan en droomde er zelfs van. Dat stukjes gejat waren, dat de volgorde van de beschrijving niet meer klopte. Het was een uitdaging, maar het is me gelukt.

 • Tanja Kuijer says:

  lOoh wauw Momambition wat een verwennerij :D Met kaartjes voor Lego world maken jullie mijn 8 jarige Lego fan dol blij :D!. Wat zou mijn zoontje dol gelukkig zijn als hij deze herfstvakantie naar Lego World mag, dat zou hij fantastisch vinden!. Hij is een grote Lego fan en zou zijn ogen uitkijken bij de meest prachtige Lego bouw werken bij Lego World!. Met plezier geliked en gedeeld op facebook! En nu maar heel hard duimen en hopen dat wij binnenkort naar Lego World toe mogen komen. groetjes Tanja.

 • Ook ik zou graag de kaartjes winnen zodat ik mijn dochter kan verrassen met een onverwacht uitje. Waarom? Omdat het heerlijk is om samen iets te ondernemen en haar te zien stralen.

 • Hier 2 lego en 1 duplo bouwer in huis en stiekem vindt mama het ook nog leuk?
  Helaas mag ik niet meer helpen, alleen af en toe een blokje losmaken of zoeken.

  De middelste is net 6 geworden en heeft dit weekend een het familie huis van creator (vanaf 8 jaar) al alleen in elkaar gezet!
  Vrijdag hebben we zijn feestje en dit moest een Lego City feestje worden dus al druk bezig met voorbereiden, superleuk!
  Zou tof zijn om als kers op de taart ook nog in de vakantie naar Lego world te gaan.

 • Marianne Bakker says:

  Geen zielig verhaal maar gewoon het uitje hier in het najaar – Lego world!! Worden de jongens heel blij van en zelfs kleine zus is al aardig Lego fan – komt dus helemaal goed

  Leuk als je een video volg weergeeft van de beurs we kijken graag mee.. en ooh ja misschien handig te weten welke dagen is het er het drukst en wanneer juist niet? Of misschien is het juist alle dagen gewoon druk ??

  Vrienden taggen doe ik op fb voor je ?

 • Hier volgende week pas vakantie maar hij begint eigenlijk vrijdag al dus dat zou een mooi uitje zijn om te beginnen aan de vakantie. Ik moet gewoon werken, en hij vind de opvang geweldig hoor maat voel me altijd wel schuldig als hij zulke dagen iets langer heen moet als normaal
  Dus ja wij doen graag mee ?

 • Mijn jongens zijn echte legofans dus ik zou er graag naar toe willen. Het zou een leuke opsteker zijn voor m’n jongste die ns de herfstvakantie terug geplaatst wordt naar groep 4 maar daar super goed mee omgaat!

 • Danielle Muit says:

  Mijn zoon Splinter van 8 is gek van Lego. Hij speelt met de Lego zelf, Lego op de PlayStation en is laatst met zijn vriendje voor de eerste keer baar de bios geweest naar de Lego film. Naar deze beurs is hij nog nooit geweest dus dit zou een leuke kans zijn

 • sylvia de jong says:

  super leuk voor onze boys van 7 en hun vriendje vorig jaar voor het eerst met hun beste vriendje en zijn ouders en nog niet alles gezien zijn veel aan het bouwen geweest samen met de papa’s en echt genoten dus zijn van plan om zaterdag weer te gaan maar met gewonnen kaarten nog leuker als verrassing.

 • Diane de Koster says:

  Deze kaartjes wil ik héél graag winnen voor mijn man van net 35 jaar en mijn zoon van 4.5 jaar. Zij zijn beide fan van lego (en auto’s!), dus Lego world is de beste combi voor hen nu! Zij zijn echt super super fan. Samen lego-en thuis of bij opa en oma, samen naar de youngtimer, dus dit gun ik ze zeker! Gezellig mannendagje ?
  Groetjes Diane en Babette (ik ben zijn dochter en kleine zusje ?)

 • Monique cadee says:

  Ik zou zo graag mijn zoontje Guus van 5 verrassen om leuk met de trein naar Utrecht te gaan, hij geeft de Ninjago film al tweemaal gezien evenals de Lego Batman film… groot fan ❤️

 • Sonja Hubregtse says:

  Waarom wij willen winnen,
  Tsja…waar zal ik eens gaan beginnen…
  Robin is degene die graag met Lego speelt,
  Iets wat hem never nooit niet verveelt.
  Met lego kan hij erg veel.
  Hij maakt een huis of een kasteel.
  Hoe meer steentjes, hoe beter.
  Dan bouwt hij een toren van tien meter!
  Racewagens van Lego laat hij scheuren,
  Huisjes bouwen met ramen en deuren.
  Lego City, Castle of de Hobbit,
  Alle kleuren: geel, rood, blauw of wit.
  In de jaarbeurs is dat dan echt het paradijs,
  Nu maar hopen op deze leuke prijs.
  Dan wordt er met het hele gezin genoten,
  Bouwen we vliegtuigen, auto’s en zelfs boten.
  We laten dan een fotootje schieten,
  Dan kan je, na afloop zien, hoe onze zoontjes genieten….

 • Ik doe heel graag mee om kaartjes te winnen en zou dan met mijn bijna 6 jarige zoon gaan en zo gezellig een dagje samen op stap te gaan zonder z’n broers en zusjes ff qualitytime

 • Ohh wat leuk zeg! Ik waag graag een kansje om mijn meiden hiermee te kunnen verrassen. Ze zijn dol op Lego en kunnen er heel wat uren zoet mee zijn. Knopen we er gelijk een bezoekje/logeerpartijtje aan vast bij schoonzus die vlakbij Utrecht woont!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.