Bontoy Friendimal Loopwalvis | Review

Rondrijden op een walvis, welk kind wil dat nou niet? De BONTOY Friendimal loopwalvis komt met een design loopwagen, geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 8 jaar! Een design (meegroei) loopauto met shock bestendige wieltjes en verkrijgbaar in 4 frisse kleurtjes. Wij mochten hem testen en dit zijn de resultaten:

BONTOY Friendimal Loopwalvis

De naam BONTOY is afgeleid uit het Frans en het Engels. BON is namelijk Frans voor goed en Toy staat voor speelgoed. Goed Speelgoed. De BONTOY Friendimal loopwalvis is dan ook een innovatief, vrolijk en originele loopwagen die de verbeeldingskracht van kinderen stimuleert.

Bontoy Friendimal Loopwalvis

Een loopwalvis die met je kind meegroeit

De loopwagentjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en te gebruiken tot 8 jaar. Het handige aan dit loopwagentje is namelijk dat hij meegroeit. Persoonlijk vraag ik mij af of kinderen van 8 hier echt nog mee willen spelen, maar dat ter zijde. Wanneer je merkt dat de basisstand te klein is geworden, kun je de BONTOY Friendimal loopwalvis eenvoudig in een hogere stand klikken. Je hebt hier alleen maar een ster schroevendraaier voor nodig.

Design loopwalvis in 4 verschillende kleuren

De geruisloze loopwagen van Bontoy is verkrijgbaar in 4 verschillende toffe kleurtjes en ze hebben alle 4 hun eigen naam.

  • Mint : Viki
  • Roze : Boto
  • Blauw : Moby
  • Oranje : Noah

De prijs van deze leukerds? €99,95. Wellicht aan de hoge kant, maar dan heb je wel een duurzaam stuk design speelgoed, waar je kind jarenlang plezier aan kan beleven.

Steun het goede doel

Dit super leuke loopwagentje voldoet aan alle strenge, internationale veiligheidsnormen en ontving recentelijk nog een ‘European CE Certification’. Je hoeft je als ouders dus geen zorgen te maken of hormonen, zwaar staal of andere chemische stoffen die bij andere loopwagens wel vaak worden gebruikt. Nog zo’n mooi pluspunt aan de BONTOY Friendimal loopwalvis is dat het merk de Whaleman Foundation steunt. Dit is een vereniging die zich inzet voor de strijd tegen dolfijnen en walvissenjacht.

Bontoy Friendimal Loopwalvis

GETEST: BONTOY Friendimal Loopwalvis

Wij mochten zelf een exemplaar testen en we wisten van te voren niet welke kleur we opgestuurd zouden krijgen. Super spannend natuurlijk, want stiekem heb je toch wel een voorkeur. Mijn eerste voorkeur was mint en daarna de roze. Wij mochten uiteindelijk de roze, genaamd Boto, ontvangen. Omdat wij hem in de avond binnen kregen vlak voor dochter naar bed moest, hebben we de doos eerst maar even verstopt. Toen het weekend eenmaal aanbrak was het tijd om haar de doos te laten openmaken. Geluiden als ohhhh en ahhh vlogen ons om de oren.

Meteen klaar voor gebruik

Je krijgt de BONTOY geleverd in een doos en is op dat moment vrijwel klaar voor gebruik. Hij staat op dat moment in de hoogste stand, je hoeft dan alleen het stuurtje er nog maar in te klikken. Leia werd meteen helemaal wil en wilde gelijk lekker gaan racen. We hebben het even geprobeerd, maar deze stand was echt nog te groot voor ons muisje. Ik was bang dat het een hele opgave zou zijn om die hoge stand te verwijderen, maar echt. Easy-peasy, het enige wat je hiervoor nodig had was een ster- schroevendraaier. Je haalt de onderkant los en haalt een aantal stukken uit de bodem. Je schroeft de onderkant er weer op en je bent klaar. Een kind kan de was doen!

Bontoy Friendimal Loopwalvis

Stoot- en Shock bestending

De loopwagen weegt 6 kilo. Kinderen kunnen de loopwagen daarom niet zomaar optillen, ermee rondsjouwen of zoals je bij sommige loopauto’s ziet, laten steigeren. De loopwagen is verder makkelijk stuurbaar, duwbaar en gemaakt van shock bestendig materiaal. Handig met die kleintjes die de loopauto’s nog wel eens als botsauto’s gebruiken! Onze dame is zó blij met haar walvis, dat ik haar er zo’n beetje niet meer vanaf krijg. De loopwagen is trouwens van erg stevig materiaal, hij hield zelfs mijn dikke kont. Inmiddels wil Leia niet anders dan rondrijden op een walvis en moeten man en ik in een rijtje achter elkaar gaan staan zodat zij eronder door kan tuffen. Heerlijk kind! Het eerste wat ze doet als ze thuis komt is rennen naar haar ” auto, auto, auto”.

Verkrijgbaar bij o.a. Bol.com:

[bol_product_links block_id=”bol_57ee43473fefc_selected-products” products=”9200000056185709,9200000056185705,9200000056185707,9200000056185711″ name=”BONTOY” sub_id=”2″ link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Wij zijn ontzettend blij met onze Boto loopwalvis, voor welk vriendje zou jij kiezen?

 

2 thoughts on “Bontoy Friendimal Loopwalvis | Review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.