National Glamour Day Shoplog

National Glamour Day Shoplog – Afgelopen zaterdag was het National Glamour Day en dat betekend shoppen met korting! Heerlijk! Aangezien ik toch al in Amsterdam was voor de VT Wonen & Designbeurs, plakten we er meteen een shopdagje aan vast. Kijk je mee naar mijn National Glmaour Day Shoplog voor mama, kind én papa?!

Hand in hand met mijn Glamour en bff trippelden we naar de stad. Ik kom niet zo heel erg vaak in Amsterdam, eigenlijk alleen voor events. Het is mij te druk en zo ook zaterdag. My god, wat een mensen massa. Stiekem heb ik hier echt een bloedhekel aan en heb ik mijzelf een aantal keren flink moeten verbijten tegen de drukte. De National Glamour Day werd verder wel erg goed aangegeven. Iedere deelnemende winkel had een bordje aan het pand hangen om te laten zien dat ze meedoen aan deze leuke actie.

National Glamour Day Shoplog

In mijn National Glamour Day Shoplog laat ik jullie mijn aankopen zien, niet dat het er veel zijn hoor. Maar ik heb toch een paar leuke items gescoord.

River Island

De eerste aankopen deed ik bij River Island. Ik vind dit echt zoooooooo’n leuke winkel! Vooral voor mijn mini, want de River Island Mini collectie is echt geweldig. Ik scoorde voor Leia dan ook een paar chelsea boots met kwastjes eraan en een t-shirt/dress met de tekst; Queen Bee. Totaalprijs voor dit leuke setje? €30,40 in plaats van €48,-

National Glamour day shoplog

National Glamour day shoplog

Bershka

Bershka deed niet mee aan de actie, maar ik kocht hier wel een super leuke grijze houthakkersblouse voor mezelf en een mooie zwarte knitted trui voor manlief. Prijskaartje in totaal? €32,58. Ik zeg koopje!

National Glamour day shoplog

National Glamour day shoplog

Ik heb eigenlijk wel heel veel meer leuke items gezien, maar ik was nogal bepakt door de VT Wonen beurs en had geen zin om nog meer met mij mee te sjouwen. Maar man is weer tevreden, ik heb een leuke blouse en Leia heeft ook weer een paar leuke items. Echt die booties, ik ben d’r helemaal verliefd op!

Heb jij nog geshopt tijdens de National Glamour Day?

 

One thought on “National Glamour Day Shoplog

  • Die schoentjes zijn te schattig. Wil ik ook hebben! Maar mini loopt nog niet. Ik heb zo’n lange sweat trui/jurk gekocht bij Bershka afgelopen zaterdag. Er staat Coolness op. Vond ik wel toepasselijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.