Cadeautips tweede verjaardag meisje

Cadeautips tweede verjaardag meisje – Mijn lieve dreumes is vrijdag 2 jaar geworden. Hieperderpiep Hoeraaaaaa!!! Uiteraard liepen wij een paar keer flink vast betreft het kopen van een cadeau, maar na veelvuldig rond vragen aan andere moeders, research doen op internet en door gewoon te kijken wat dochterlief nou echt leuk vindt heb ik een paar leuke cadeautips voor jullie bij elkaar weten te sprokkelen voor de tweede verjaardag van een meisje

Cadeautips tweede verjaardag meisje

Lego Duplo

Het maakt niet uit wat je koopt, maar duplo is eigenlijk altijd wel een succes. Er zijn al speciale sets vanaf anderhalf jaar met wat losse blokjes, bootjes en een karretje. Leia kreeg vorig jaar voor haar eerste verjaardag ook al een aantal setjes Duplo. Lees hier meer over leuke cadeautips voor de eerste verjaardagcadeautips voor de eerste verjaardag. Duplo is er in diverse prijscategorien wat het ook makkelijk maakt om het aan de visite te vragen. Het mooie van duplo is dat dit ook gelijk een investering is, het blijft erg lang mooi! en is te wassen in de wasmachine met een kussensloop er omheen. Wist je trouwens dat Duplo in de maand oktober met 25% korting verkocht wordt in verband met LEGO World? En bij mij kun je op dit moment 4 entree tickets ervoor winnen!

V-Tech | Vrolijke Vriendjes

Ook V-Tech is zo handig geweest om een prachtige serie uit te brengen voor peuters. De vrolijke vriendjes zijn super schattig en kreeg ik getipt van Tamara. Wij hebben dan ook het Droom Kasteel voor haar gekocht omdat we er helemaal verliefd op waren. Van een vriendin kregen wij een bon van Bol.com en daar hebben wij de Eenhoorn mee gekocht die bij de serie van het Magische Droomkasteel hoort. Bol.com heeft nu trouwens ook mooie kortingen op v-tech vrolijke vriendjes momenteel. Deze zijn nu bijvoorbeeld in de aanbieding bij Bol.com

Houten Puzzels

Onze dochter is puzzelgek. Een van de eerste dingen die ze ook vaak in de ochtend doet op het kinderdagverblijf. Houten puzzels zijn duurzaam en je kind leert er veel van door de vormen in het juiste vakje te stoppen. Ook een handige sinterklaas cadeautip vind ik.

Pop met Poppenwagen

Leia begint langzaamaan te moederen met al haar knuffels en een pop met poppenwagen was dan ook geen lastige keuze om voor haar te kopen. Helemaal nadat wij hadden gezien hoe leuk ze dit vond nadat opa & oma dit hadden gekocht voor bij hen thuis.

Hopelijk hebben jullie iets aan mijn cadeautips voor de tweede verjaardag. Mocht je de tweede verjaardag al gevierd hebben, wat heb jij gekocht en gevraagd? Laat je het weten in een reactie hieronder?

6 thoughts on “Cadeautips tweede verjaardag meisje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.