Eerste C&A Flagshipstore geopend in Arnhem!

Heb jij ook een hekel aan van die krappe paskamertjes? Je kunt je kont niet keren, laat staan fatsoenlijk je outfit verwisselen. En dan wil je een foto naar je bff sturen om je outfit te laten keuren, houdt je batterij ermee op. Seriously, story of my life. Maar daar komt verandering in met de allereerste Flagshipstore van C&A!

Het nieuwe winkel concept van C&A werd op 14 september gelanceerd in Arnhem, de modestad van Nederland. Ik was bij de opening van deze C&A Flagshipstore, samen met dochter en vertel jullie alles over deze heerlijke winkelbeleving.

C&A Flagshipstore Arnhem

Persopening met kleuranalyse

Toen we binnen kwamen werden we verwend met een lekker hapje en drankje, na de presentatie mochten we lekker rond slenteren door de winkel en een kleur analyse laten doen. Dat laatste heb ik absoluut gedaan. Ik ben erachter gekomen dat ik een koel persoon ben, ach dat wisten we toch allang met dat houtskool zwarte hart van mij?! Maar goed, je kunt dus een warm of koel persoon zijn en dat zie je door een goudkleurige en een zilverkleurige mat op je schouders te leggen. Tegelijk. Bij de goudkleurige kreeg ik voor mijn gevoel een beetje een blokhoofd terwijl ik bij de zilverkleurige echt lijnen in mijn gezicht kreeg. Hoe handig joh! Gewoon natuurlijk contouren met een lapje stof op je schouder!

C&A Flagshipstore Arnhem
ik ben dus links… licht gedempt my ass btw hahaha!

Nooit meer verdwalen in de C&A

Dus loop jij net als ik soms te dwalen door de gangpaden van een winkel omdat jij die outfit van de pop niet kunt vinden? Ga lekker naar C&A in Arnhem! Daar vind je namelijk de kleding van de paspoppen rondom op de rekken. Deze zogeheten hotspots zijn echt ideaal en maken winkelen weer een beetje plezierig. Ben je trouwens de weg kwijt in de winkel (wat ik mij niet kan voorstellen) dan kun je dankzij speciale belijning op het plafond precies achterhalen waar je alles vind. De winkel is ingericht met natuurlijke materialen en aarde tinten om het een huiselijk gevoel te geven en voor de kiddies is er uiteraard een fijne speelplek in Nijntje sferen.

Voor de fans van Nijntje, wist je dat er ook een Nijntje hotelkamer bestaat in Utrecht?!

Nooit meer een lege telefoon

Daarnaast zijn de lounges ontzettend stijlvol, heb je heeeeeerlijke belichting, die dikke tl buizen zijn namelijk vervangen voor verfijnde leds, Hoeraaa! En als kers op de taart kun je ook nog eens je telefoon opladen bij een oplaadpunt en lekker gratizzz internetten via wifi. Hoe makkelijk wil je het hebben? Klantbeleving staat dus centraal, maar dat hadden we wel door toch?

Alleen een flapshipstore in Arnhem of hoe zit dat?

Arnhem is momenteel de eerste C&A winkel in Nederland die dit nieuwe concept heeft staan, maar er wordt al druk gebouwd door heel Nederland om iedereen dit pleziertje te doen. Fijn hoor, want hier in Almelo komt ie ook en daar word ik uiteraard heeeeeel blij van! Naast Nederland, zijn Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Luxemburg ons al voorgegaan. The bastards moeten ook altijd weer eerder zijn!

https://www.instagram.com/p/BZBw7uqn8l6/?taken-by=momambition.nl

Shoppuhhhh

Maar goed, het was een super geslaagde dag en we zijn ook nog eens verwend met een cadeaubon. Super lief! Uiteraard moest ik weer aso doen en zat ik over het bedrag heen, want ja die kinderafdeling he. Daar wordt je hebberig van. Helemaal als je spruit ineens de lengte in schiet. Maar hebben we ervoor over natuurlijk.

We kwamen de winkel uit met 3 items voor Leia (blouse, jack + jas) en uiteindelijk op de valreep ook nog een jurk voor mij in een kleur die op mijn kleurenkaart stond, maar ik nooit draag. Paars! Hoera ik doe weer eens iets out of my comfort. Ik verdien een schouderklopje volgens mij hahaa. Ik zal binnenkort wel even een outfitpost maken goed? Shop jij wel eens bij C&A?

6 thoughts on “Eerste C&A Flagshipstore geopend in Arnhem!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.