Back2School, win een Mepal Lunchset!

Lunchsets Mepal

De scholen zijn weer begonnen. Tijd om eens met een kritische blik naar de oude bekertjes en broodtrommels van je bloedjes te kijken, of wellicht voor je net schoolgaande kind toch het een en ander aan te schaffen. De lunchsets van Mepal zijn dan een verstandige keuze.

Iedere keer een pakje drinken mee is niet alleen duur en slecht voor het milieu maar vaak ook niet heel gezond. Een paar dingen op reserve is ook geen slecht idee; wordt de tas eens op school, of vanwege een speelafspraakje bij een vriendje thuis vergeten, is er geen man over boord.

Mepal versus de rest

Met een kind in groep 5 en een kind in groep 2 kun je stellen dat ik al de nodige ervaring heb wat betreft het inpakken van lunchtrommeltjes en drinkbekers. En die ervaring leert mij dat op gebied van schoolbekers alles wat ik ooit geprobeerd heb lekt. Alles behalve het spul van Mepal. De bekers zijn iets duurder als de varianten die je koopt bij action en dergelijke maar de kwaliteit is het zeker waard.

Welke mepal lunchset?

Mijn jongens mochten allebei zelf kiezen welk thema ze wilde voor hun nieuwe Mepal lunchset. Levi koos Spider-Man, dat was geen verrassing. Waar die voorliefde voor Spider-Man vandaan komt weet ik niet want hij heeft er volgens mij nog nooit een filmpje van gezien bij wijze van spreken, maar vooruit: Staat er Spider-Man op MOET hij het hebben als het even kan.

Mepal

Roan koos voor de set met Panda’s, hij heeft een voorliefde voor alles wat met de natuur te maken heeft. Bij thuiskomst bleek de achtergrond ‘pretty pink’ te zijn… dat had ik niet helemaal goed gezien op het plaatje op de site van Mepal op een of andere manier, maar Roan is er hartstikke blij mee. Dit bleek naderhand trouwens helemaal aan mijzelf te liggen, want toen ik toch even ging kijken op de website van Mepal (na ontvangst van de sets) zag ik dat het inderdaad ook daar overduidelijk roze is… iets met je koppie erbij houden?

Mepal lunchset

Wat geef ik mijn jongens mee naar school?

Gemiddeld gezien krijgen ze twee bekers ranja mee, een voor het ‘fruit eten’ en een voor bij de lunch. Ik kies altijd voor ranja die tenminste voor 75% uit geconcentreerd vruchtensap bestaat. Waarschijnlijk onzin maar daarmee denk ik de beste keuze te maken onder de ranja soorten. Water zou uiteraard beter zijn… Daarnaast krijgen ze natuurlijk altijd fruit mee, variërend van een bakje aardbeien tot een peer en alles daartussen. Ze lusten allebei heel graag fruit gelukkig. Voor de lunch krijgen ze gemiddeld gezien gewoon twee boterhammen met beleg naar keuze en vaak doe ik daar nog een paar stukjes komkommer of wat klein fruit zoals een paar druifjes bij. Heel af en toe geef ik ze eens een koude pannenkoek mee, maar dat is echt twee keer per jaar bij wijze van.

Geef jij je kinderen hun lunch mee in bekers en bakjes, of gebruik je juist boterhamzakjes en pakjes drinken? Wat voor eten en drinken geef jij jou kind mee?

Win een Mepal lunchset naar keuze!

Net als vorig jaar mogen wij in samenwerking met Mepal een lunchset naar keuze weggeven. Wat moet je doen?
– Like de Facebookpagina van Momambition
– Like de Facebookpagina van Mepal
– Vertel hieronder welke set jou zoon of dochter graag zou winnen, hier kun je kiezen uit alle Lunchsets van Mepal

De winnaar wordt volgende week dinsdag, 26 september om 14.00 uur bekend gemaakt. De naam komt in deze post te staan en er zal een melding op Facebook verschijnen. En wist je dat naast deze toffe lunchsets, Mepal ook heel leuk servies heeft?!

WINNAAR BEKEND: Debby Smits van harte gefeliciteerd! Wil je binnen 72 uur contact met ons opnemen via [email protected] zodat we je gegevens kunnen doorzetten? 

Deze review en winactie worden mogelijk gemaakt door Mepal.

27 thoughts on “Back2School, win een Mepal Lunchset!

 • Heidie van der Steeg says:

  Mijn dochtertje zit bij me, ze twijfelde nog even tussen het Frozen (Met Olaf erbij) set en de panda, maar de panda vindt ze toch het allerleukste.

 • Onze dochter zou absoluut voor de princess gaan. Maar onze zoon voor de haai of giraf…ik weet t niet zeker. Mocht ik winnen kan hij lekker zelf uitkiezen?

 • Mijn 3 jarige kan niet wachten tot ze naar school mag. Ze zou super blij worden van de Mini Mouse set. Mickey, Mini en alle vriendjes behoren veruit tot haar favorieten. Wat een leuke actie

 • Mijn zoontje heeft een setje (rode) van Cars en een oudere wat saaiere (gewone) blauwe set voor als hij op school moet eten.
  Hij zou graag nog eentje willen met iets moois erop. Vandaar dat ik voor hem meedoe. Ik zou hem zelf laten kiezen, maar waarschijnlijk gaat hij voor de andere Cars versie, de Cars World Grand Prix.

 • Helma Keijzer says:

  Ken je dat…! Iets nieuws wat binnen de kortste keren verdwijnt??!! Waar haar tas is..? School niet , Bso niet, vriendinnen niet, auto Nope. Nieuwe schooljaar (gelukkig met oude tas) nog maar net begonnen of haar tas was en is spoorloos verdwenen. Net een mepal set laten maken met haar naam…! Jammer maar helaas. Gelukkig voor haar verjaardag een nieuwe tas gekregen. En voorlopig naar school met oude bekers en doosjes! Ik doe dus graag mee voor mijn dochter voor een Emoji set! Ik zou zelf de giraffen kiezen…? Maar zij is dol op alles van emoji.
  Fijn weekend!

 • Marjolijn yara says:

  Jaaaa die van paw patrol, daarvan slaat mijn dochter gaar hart op hol!
  In het nieuwr jaar is het tijd voor me dochter om nar school te gaan
  Wat is er dan leuker om met zo’n coole gave set te mogen beginnen
  Daarmee maakt ze zeker weten gelijk een goede leuke indruk bij de andere kindjes. Dat moet toch haast wel met zo’n gave set??!

  Wij gaan iniedergeval heel hard duimen draaien ?want zo word naar school gaan zeker een feestje

 • Annabel de Ruiter says:

  Wat een leuke actie! Onze Liselotte gaat bijna naar school! Ze heeft zelf voor Woezel en pip gekozen ✨? Haha en niet geheel onverwacht. Ze vindt ze al langer erg leuk ☺️. Waag graag een kansje voor haar.

 • Leuk! Ik doe mee voor dochter Elise. ze is enorm K3 fan en dus heeft ze laatst daarvan een lunchsetje gekregen. Daarvoor had ze altijd Mepal en ik moet zeggen: ik wil Mepal terug! De spullen hiervan zijn zoveel degelijker! Dus ik doe graag voor haar mee! Ik volg beide FB paginas en zou kiezen: My favorite horse omdat ze binnenkort op paardrijden gaat. liefs melissa ([email protected])

 • Echt heel handig deze actie. Ik ben nog aan het ontdekken wat nu wel en niet handig is voor school (lees; liefst een beetje goedkoop want zal allemaal wel hetzelfde zijn)
  Nou daar ben ik inmiddels achter gekomen. En na her en der rondgevraagd te hebben schijnt mepal de verwachtingen waar te maken.
  Mijn zoon vond gelijk de giraffes leuk, hij werd helemaal enthousiast. Daar doe ik dan ook graag aaan mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.