Get into the wild met het Botanic camping servies van Mepal!

De schoonheid van de ondoordringbare natuur van de jungle lijkt niet te vertalen naar een interieur. Maar niets is minder waar! Veel groen gecombineerd met zwart, subtropische planten en hier en daar een palmblad brengen het oerwoud bij je binnen. Extra schepje ‘into the wild?’: Het botanic camping servies van Rosti Mepal! Zo ben jij op de camping ook verzekerd van deze Jungle trend! Onze redactie is verliefd en jij?

Camping servies alleen voor kamperen? Echt niet!

Twee weken na onze camping vakantie kreeg ik dit toffe pakket van Rosti Mepal binnen. Net een tikkie te laat, maar nog steeds ontzettend welkom, want jongens wat is hij toch gaaf!!! En wie zegt dat je het per definitie op de camping moet gebruiken? Ik bedoel, het kan ook prima gebruikt worden op de boot (als je die luxe hebt) of wat dacht je van gewoon thuis?! Ideaal met kleine kinderen want laten ze een keer een beker of een bord kletteren dan is er geen man overboord en hoef je geen scherven op te ruimen.

Zelf zijn we helemaal verliefd op het servies en wanneer we volgend jaar weer gaan kamperen dan is dit servies in elk geval van de partij! Ideaal trouwens ook met een feestje zoals mijn verjaardag die eraan zit te komen (eind augustus). We hopen dus op mooi weer, dan kunnen we lekker buiten zitten en de borden bijvoorbeeld gebruiken als gezellige hapjes schalen. Of wat dacht je van de schaaltjes volgooien met chippies of lekkere nootjes?! Is toch handig!! En staat nog gezellig ook!

botanic camping servies rosti mepal

Onverwoestbaar, maar pas op! Niet in de magnetron of oven!

Het camping servies is stoer, onverwoestbaar en helemaal van nu met de huidige Jungle trend. Gemaakt van melamine dus niet geschikt voor in ovens of magnetrons, dan komen er schadelijke stoffen vrij en dat wil je gewoon niet. Wel is het camping servies vaatwasser bestendig, dus mocht je de luxe hebben op de camping, dan scheelt je dat weer een hand afwas sessie.

Lees ook: 3 alternatieven voor een tentvakantie

botanic camping servies rosti mepal

Lekker Mixen & Matchen met je camping servies

Niet zo dol op de botanic / Jungle trend?! No problemo! Rosti Mepal kiest voor mix & match, dus vind je deze trend niet helemaal bij je passen dan kun je altijd nog voor andere prints en kleuren gaan. Naast deMix & Match serie heeft Mepal ook nog de Travel serie, De Arrow Green serie en de Fields of Flowers serie. Die laatste vind ik een beetje oudbollig, maar die Arrow Green serie vind ik dan weer wel heel tof!

In elk geval is er voor ieder wat wils en vind ik de prijzen echt ontzettend meevallen in verhouding met de duurzaamheid. Prijzen variëren van €3,99 tot €6,99 per stuk en het servies is verkrijgbaar bij alle bekende kampeerwinkels en uiteraard in de webshop van Rosti Mepal. Laat dat verjaardagsfeestje maar komen, want wij zijn er klaar voor, bedankt Mepal!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Rosti Mepal Nederland

12 thoughts on “Get into the wild met het Botanic camping servies van Mepal!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.