De eerste editie van Momambition Weekly is geboren!

Wat doe jij zoals dan tussen het blogjes typen door? Heb jij wel een leven? Nou deze vraag heb ik nu al zó vaak gehad dat ik maar ben gestopt met tellen. Daarom heb ik maar besloten om jullie vanaf nu mee te nemen achter de schermen en zo is Momambition Weekly geboren. 

Welkom bij de eerste editie van Momambition Weekly!

Ik beloof nu plechtig, ahum, jullie wekelijks te voorzien van foto’s en verhaaltjes van wat wij doordeweeks zoal beleven. Iedere maandag zul je hier rond half 4 in de middag de nieuwste editie van Momambition Weekly kunnen lezen.

Ik kan alleen niet garanderen dat het heel erg spectaculair wordt, want ik ben tenslotte maar Cassandra, een normale, nuchtere moeder.. Ik ben niet zo bijzonder en beleef ook nooit zoveel bijzonders volgens mij, maar misschien vinden jullie dat juist leuk? Een stukje herkenning? Geen idee eigenlijk, maar laat het mij vooral weten, want anders type ik dit geneuzel straks steeds voor niets en dat is natuurlijk zonde.. Zullen we maar beginnen dan met onze eerste enige, echte Momambition Weekly?!

Zondag

Oké dit is gewoon vet! Zondagmiddag pak ik om 13.00 uur de trein naar het Fc Twente stadion. Niet om gezellig naar een wedstrijd van deze ellendige tukkers te kijken (sorry ik ben FC Groningen fan in hart en nieren), maar om als hostess aan de slag te gaan bij de finale van onze eigen dames! Wat een ervaring jongens! Echt mega tof! We winnen de beker met een mooie 4-2 en rond een uur of 22.00 kom ik weer thuis.

Momambition Weekly #1

Maandag

Ik ga lekker op pad met Leia. Het zonnetje schijnt en we wandelen naar de stad en koop de halve Action leeg met handige opruim bakken. Daarna gaan we nog even langs de speeltuin en ik hang iets van een uur aan de telefoon met mijn moeder. Heerlijk om zo nu en dan even lekker bij te kletsen. Wanneer Leia in de middag op bed ligt zoek ik haar speelgoed zooi uit en gebruik ik de bakken om het te ordenen. Ik hou ervan dat als ik mijn kastjes opentrek ik niet de hele kast over mij heen krijg maar gewoon een rijtje met nette bakken zie staan, elk ding gesorteerd. Yuuuup i’m a control freak en dit was echt even een geluksmomentje voor mij haha!

Dinsdag

Leia heeft een kdv dag, en omdat het vakantie periode is, starten we lekker rustig op. Tegen een uur of 9 lopen we samen die kant op en ik blijf altijd even plakken. Gezellig kletsen met de leidsters en genieten hoe Leia zo heerlijk aan het spelen is. Daarna doe ik het huishouden en probeer ik te werken, daar komt helaas niet mega veel van terecht. Doelloos dagje dus

Momambition Weekly #1

Woensdag

Hoera! Man heeft een vrije dag weten te ritselen omdat een collega wilde ruilen. Leia heeft haar kdv dag, dus we hebben een dagje samen, en dat komt ons goed uit. We lopen naar Witzand omdat we bezig zijn met een tv-meubel thuis. Samen wandelen we vanaf daar (15 minuten ongeveer) met 2 steigerhouten planken van elk 3,60 meter lang! Buurman & Buurman on tour. Eenmaal thuis begin ik meteen met het schuurwerk. Wat een pokkewerk is dat jongens! Maar het resultaat mag er straks zeker weten wezen. ‘s avonds kruip ik op de bank met Netflix en kijk ik weer een aantal afleveringen van Suits. Daar ben ik vorige week weer opnieuw mee begonnen.

Momambition Weekly #1

Donderdag

De pakketbezorger maakt mij blij met een ontzettend tof camping servies van Mepal. Helaas komt ie net een paar weekjes te laat maar volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen toch? Daarnaast vind ik het servies zo tof dat ik hem ook “gewoon” gebruik. Vanochtend kon je hier al het een en ander over lezen.. Leia en ik hebben weer een gezellige wandeling en doen samen boodschapjes. Bij de appie haal ik broccoli rijst omdat iedereen op Twitter hier zo lyrisch over is en ik wel benieuwd ben of ik mijn peuter hiermee kan foppen.

Vrijdag

Leia heeft weer een kdv dagje en dit keer breng ik haar op tijd heen in verband met een afspraak bij de fysiotherapeut. Ik heb al een tijdje (zeg maar gerust jaren) last van mijn rug en nek en kom nu al voor mijn tweede jaar bij deze praktijk. Vorige week kreeg ze het niet los, maar nu is mijn vaste op vakantie en heb ik een invaller en zij krijgt alles los. Wauw! En hoe tof, tijdens het kletsen komen we erachter dat ze een volger is! Als je meeleest.. Hoiiiii! Zie je vrijdagochtend weer! Haha!

Ik voel meteen tijdens de sessie overigens al dat dit nog wel eens een migraine aanval kan gaan worden dus bij thuis komst neem ik op voorbaat al even pcm in. Eigenwijs als ik ben, neem ik ipv van rust meteen wat werk op mij en maak een begin aan de tv-kast. Ik wilde heel slim alvast een stukje schuin zagen met de decoupeerzaag, maar de handige Bob de Bouwer in mij was vergeten de zaag van standje nul af te halen. Ik vond dat zagen dus al heel erg lastig gaan en nog geen 3 tellen later had ik mijn zaagje doormidden. Yup, dat kan alleen mij overkomen. Zaagje verwisseld én van standje nul gehaald en door.

Na het zagen bereid ik vast het eten voor en probeer ik weer wat werk te verzetten.

Momambition Weekly #1

Zaterdag

Alles wat mis kan gaan, gaat mis. Eerst verband ik mijn vinger aan mijn geliefde krultang. We zouden verder een dagje Groningen pakken omdat één van onze beste vrienden jarig was, maar helaas bleken er werkzaamheden aan het spoor te zijn waardoor de reis (die normaliter 2 uurtjes duurt) nu zo’n 3,5 uur zou duren. Iets wat blijkbaar heel augustus nog wel kan duren.. Dat met een peuter = geen goede combi. Maar goed, die tickets waren al gekocht en alleen die dag geldig. Maar we waren nogal besluiteloos, echt enorm besluiteloos en hoewel we eigenlijk naar Utrecht wilden gaan, belanden we uiteindelijk maar heel veilig in Enschede.. Want ja, zo laat was het alweer -_-

We lopen een rondje en het begint te plenzen. Hoera! Bij de Prenatal weten ze mij te vertellen dat ze geen regenhoezen voor onze Easywalker verkopen, dus ik koop maar een universele. Ik moet toch wat als zelfs de voetenzak doorweekt is. In de vernieuwde Zara, waar we EIN-DE-LIJK nu ook een kinderafdeling hebben, scoor ik voor Leia een toffe broek met planeten en een leuk blouseje, uiteraard ook met planeten. Voor mezelf doe ik eens gek en ga voor een mosterdgele jurk, met ruches. Totaal uit mijn comfort zone maar ik ben er echt happy mee. En dat voor €12,95! ‘s avonds eten we chinees en ik val zoals altijd in slaap op de bank.

Zondag

Ik hou van zondagen. Op zondagen zijn we altijd lui (behalve vorige week dan) en doen we niet zoveel. We kleuren, kijken films en als Leia slaapt, schrijf ik mijn blogjes. Ik probeer nog een outfit foto te maken met manlief, maar mijn hoofd wil niet echt meewerken, dus we stoppen er maar mee. Leia is zo verliefd op haar broek dat ze hem niet meer uit wilt doen haha! Ik werk tot laat in de avond om achterstallig werk weg te werken, maar merk dat ik niet echt productief ben. Nou prima, mijn blogjes staan klaar voor maandag en dinsdag, dus we kijken dinsdag wel weer verder. Heb überhaupt al de hele week dat ik wat apart in mijn velletje zit. Geen idee waar het door komt, maar ik weet voor mijn gevoel niet echt veel werk te verzetten op een dag. Zou het door de stand van de maan komen?!

Momambition Weekly #1

Ach best een tof weekje toch? Vinden jullie de eerste editie van Momambition Weekly een beetje geslaagd? Wat hebben jullie beleefd? Tot volgende week, dan staat er weer een nieuwe editie van Momambition Weekly voor jullie klaar! Liefs, Cassandra

12 thoughts on “De eerste editie van Momambition Weekly is geboren!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.