Rosti Mepal Lunchset | Review + Win

Een stijlvolle Rosti Mepal Lunchset voor naar kantoor, campus of gewoon een mooie set voor je kleintje om mee te nemen naar school? Wij mochten een set testen en geven er ook nog eentje weg! Welke set kies jij?

Rosti Mepal Lunchset

Een Rosti Mepal lunchset is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins en bestaat uit een;

 • Midi lunchbox
 • Mini Lunch box (niet in elke kleur)
 • Pop-up beker van 275 ml met handige clip
 • Drinkbeker met draaidop van 275 ml

De midi lunchbox is geschikt voor maximaal 4 boterhammen. Je kunt er ook 2 boterhammen in stoppen en het fruitboxje erbij in stoppen om je tas inhoud zoveel mogelijk te beperken. Handig! In de Mini Lunchbox kun je maximaal 2 boterhammen kwijt of je gebruikt hem als fruitbox. De boxen zijn makkelijk schoon te maken en mogen in de vaatwasser.

De beide bekers mogen in de vaatwasser, behalve de dop. De tuit van de pop-up beker is makkelijk omhoog te klikken met 1 druk op de knop. De bekers lekker niet. Als er druk ontstaat op de schoolbeker door bijvoorbeeld schudden met je tas dan ontsnapt deze veilig via het overdrukventiel.

Rosti Mepal Lunchset review

Rosti Mepal Fruitbox

De fruitbox is een schattig klein boxje die te verkrijgen is 4 verschillende kleuren: blank met witte deksel, roze, groen en blauw. De fruitbox wordt geleverd met vorkje en is vaatwasbestendig.

Pluspunten van de fruitbox:

 • Veilig voor kinderen
 • Inclusief fruitvorkje
 • Gemaakt van onbreekbaar materiaal
 • Lekvrij
 • Past in de Midi Lunchbox
 • €4,99

Minder afval produceren

Waar ik eerder mijn boterhammen in een boterhamzakje moffelde. Gaan ze nu in mijn lunchbox. Voor mijn fruit had ik al wel een apart bakje, maar die is handiger om yoghurtjes in mee te nemen. Die yoghurtjes haal ik nu meestal kant & klaar, maar nu kan ik weer gewoon een liter emmer griekse yoghurt halen, wat fruit in mijn fruitbox dumpen en gaan. Gezonde lunch done! Ik merk dat ik dus ook weer wat bewuster met mijn lunch om ga en beter eet. Eerlijk, ik haalde beste vaak 2 croissants met 2 duitse bollen bij de Jumbo (4 voor 1 euro actie!) om zo maar niet mijn lunch te hoeven voorbereiden.

Win een Rosti Mepal Lunchset naar keuze

Ik weet dat het vroeg is, maar wellicht is dit een leuke sint tip en kan je kind na de kerst vakantie trots met een nieuwe set naar school. Maar misschien wil je ook wel gewoon een set voor jezelf of misschien heeft je man nog een mooie set nodig. Het maakt in elk geval niet uit, wil je graag een leuke set winnen dan zijn dit de voorwaarden:

 • Like de facebookpagina van momambition
 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (deze is niet zichtbaar voor anderen) en laat mij weten welke set je graag zou willen winnen. Klik hier om alle sets te bekijken

Deze winactie loopt tot 2 oktober aanstaande. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens, weten hoe we werken? Klik dan even door naar de disclaimer pagina waar ik je alles vertel over de voorwaarden.

Extra kans maken?

Natuurlijk geef ik je graag de gelegenheid om extra kans te maken. Volg je 1 of meerdere social media accounts Youtube, bloglovininstagram of twitter van Momambition.nl dan gaat je naam voor elk extra account een keer extra in de pot met lootjes. Het delen van deze actie wordt ook erg op prijs gesteld.

LET OP: Deze winactie is gesloten, de winnaar heeft de set ontvangen. Wij danken Mepal voor het beschikbaar stellen!

Hoe neem jij je lunch mee naar werk?

30 thoughts on “Rosti Mepal Lunchset | Review + Win

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.