Budget Beauty Tip | Daily Defense Haarmaskers van Action

Tijdens mijn laatste tripje door de Action, viel mijn oog een paar mooi gekleurde potten. De Daily Defense Haarmaskers.. Omdat ze er goed uitzagen en een leuk prijsje (1,89 per stuk!) hadden dacht ik; Hey, misschien vinden mijn volgers het wel tof om te weten hoe deze producten zijn. Benieuwd of de Daily Defense Haarmaskers Budget Beauty Tip Waardig zijn? En hoe vaak gebruik jij een haarmasker?

Waarom ik een haarmasker gebruik:

Ik vind haarmaskers erg fijn. Ik probeer ook altijd tweemaal per week een masker te gebruiken, al kom ik daar niet altijd aan toe. Een 3 minuten masker is daarom wel ideaal. Ik smeer het in, ga tanden poetsen en ik kan het uitspoelen. Ik gebruik ze omdat ik met regelmaat een krultang en een föhn gebruik. Daarnaast kleur ik natuurlijk mijn haar en dat is uiteraard een aanslag op mijn fijne sluike haar. Het is daarom verstandig om je haar verder goed te verzorgen.

Daily Defense Advanced Deep Conditioner, Daily Defense haarmaskers action

Hoe ik mijn haarmaskers gebruik:

Soms ga ik voor snel, en dan is een 3 minuten masker erg fijn. Maar eens per week smeer in mijn haar in en ga er een nachtje mee slapen. Hier gebruik ik uiteraard een oud kussensloop voor en geen nieuwe. Een badmuts geval is een optie, maar dat gaat broeien en vind ik persoonlijk niet zo heel erg fijn. In de ochtend ga ik dan lekker uitgebreid douchen, scrubben etc. etc. en spoel dan ook mijn haar uit. Net even extra voeding.

Daily Defense Haarmaskers

Er zijn 3 varianten van de Daily Defense Haarmaskers in het assortiment, namelijk;

  • Daily Defense Advanced Deep Conditioner – Argan Oil

  • Daily Defense Advanced Deep Conditioner – Coconut & Vitamin E

  • Daily Defense Advanced Deep Conditioner  – Keratin & Jojoba

De Daily Defense Haarmaskers zijn dus verkrijgbaar bij de Action voor 1,89 per pot. In elke pot zit 295 ml en is na openen 12 maanden houdbaar én cruelty free. Kijk daar houden we van! Daarnaast zijn het alle drie, 3 minuten maskers. Je hoeft deze haarmaskers dus maar 3 minuten in je haar te laten om de werking te laten doen.

De textuur van deze maskers neigen naar mijn idee meer naar een shampoo dan een echte conditioner. Het is namelijk best dun en waterig. Niet handig, want hierdoor dacht ik heel veel nodig te hebben, maar dat bleek dus wel mee te vallen. De geuren vind ik persoonlijk te sterk, er zit echt een flinke parfum geur aan e ik ben meet van de zachte geuren. Mijn haar is nadien wel enorm zacht. Naar mijn gevoel té zacht en daarom ook heel erg slap. Ik kan d’r niks mee. Deze maskers zijn dus niet echt wat voor mij.

Conclusie:

Deze Daily Defense haarmaskers zijn op zich prettig in gebruik, maar als ik naar de ingredientenlijsten kijk heb ik niet echt het idee dat dit op langere termijn goed voor mijn haar is. Het wordt er te slap van. Ik maak de potten wel op. De keratine heb ik zelfs al weggeven.

Was jij al bekend met de Daily Defense Haarmaskers van de Action? Wat vind jij ervan?

 

One thought on “Budget Beauty Tip | Daily Defense Haarmaskers van Action

  • Hallo allemaal, ik ben met mijn krullenbos een dagelijks gebruiker van Daily Defense Advanced Deep Conditioner – Keratin & Jojoba, vind het een geweldig product !!

    Helaas is het sinds een aantal weken uit het assortiment gehaald…………

    Via internet bij Luxplus.nl besteld maar helaas is de substantie en werking anders.

    Hoop dat de Action het snel weer hun schappen er mee vult !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.