De Baby BBQ (gender reveal party)

Ik heb altijd geroepen; ik wil geen toeters en bellen-gender reveal party want dat vind ik zo Amerikaans. En hoewel we het liefst vakantie vieren in de USA, zijn sommige dingen iets te overdreven naar mijn smaak.

Als de man wel een reveal party wil…

Wel wilde ik het geslacht van de baby weten, het liefst zo snel mogelijk. Want ik ben ongeduldig, te nieuwsgierig en graag goed voorbereid. Maar it takes two too tango en Mike vertelde dat hij alleen het geslacht wilde weten als we het met een feestje aan familie gingen vertellen: een gender reveal party dus.

De Baby BBQ (gender reveal party)

We gingen op zoek naar een manier die bij ons paste, maar koppig als ik ben weiger ik het (tot op de dag van vandaag) onze gender reveal party te noemen. Het was onze Baby BBQ.

Onze directe familie en wat goede vrienden kregen een uitnodiging om vlak voor de zomer bij ons te komen BBQ ‘en en dan zouden we het geslacht van de baby met hen delen.

Waar rook is, is…

… de baby in ons geval. Omdat Mike ook heel erg bezig was met de organisatie, werd het een stoere reveal ontknoping. Ballonnen oplaten of prikken, Vlaggen ophangen, luiers met gekleurde derrie en pinata’s met confetti werden al snel aan de kant geschoven.

Ik heb nog wel geprobeerd om de gekleurde taart erdoor te krijgen – want taart eten is altijd een goed idee. Maar de timing tussen de echo en de BBQ was te kort om een taart te regelen. Voor de geboorte zullen we nog een mooie geboortevlag gaan regelen.

Misschien een beetje (il)legaal?

Toen zag Mike ergens een reveal met rooksticks. Op een boot heb je van die SOS vuurwerk-dingen waar ook rook uitkomt – dat, maar dan zonder vuurwerk en in de kleur die je wilt. Volgens mij niet helemaal legaal in Nederland, want hier was het erg lastig te krijgen. Maar wij zijn niet voor één gat te vangen en online is alles te koop.

Door de lange verzendtijd en de korte tijd tot de echo, bestelden we zowel blauwe als roze sticks omdat we nog geen idee hadden welke we nodig hadden. Vlak voor het toetje staken we met onze familie in de tuin de rookfakkel aan.

De Baby BBQ (gender reveal party) Momambition.nl jaxx

Waarna ook meteen alle buren op de hoogte waren van het geslacht van onze uk.

De Baby BBQ (gender reveal party) Momambition.nl jaxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.