3x hoera voor de Samsung Galaxy Tab A met Kids mode

Net na de zomer ontvingen wij de Samsung Galaxy Tab A met Kids mode. De Kids Mode is een nieuwe feature van Samsung waar wij echt heel erg tevreden over zijn. In dit artikel leg ik je precies uit wat onze regels qua schermgebruik zijn en waarom wij zo tevreden zijn met de Kids Mode!

Dit artikel bevat een opgestuurd product welke wij hebben mogen uittesten om zo een review te kunnen vormen voor onze lezers. Dat wij het product hebben gekregen wil niet zeggen dat wij niet kritisch kijken naar het product. 

Onze regels qua schermgebruik?

Je wilt niet weten hoe vaak ik de vraag krijg over welke regels wij hanteren met betrekking tot schermgebruik. Laatst op Instagram vroeg ik het ook aan jullie in stories en daarnaast kwam het in een voorgaand artikel van #IBTS ook al eens aan bod.

Wij beperken het schermgebruik met maximaal 2x 20 minuten per dag. Onder schermgebruik valt dan een tablet, een televisie of een computer. En dit is dan wat wij thuis in de hand hebben. Op school wordt er uiteraard ook gecomputerd met o.a Squla, iets wat ik ontzettend leuk vind. Maar voor thuis is dit de regel.

En wordt die regel wel eens overtreden? Ja natuurlijk, wij zijn ook maar mensen en soms heb je gewoon even geen tijd voor gejengel en gezeur wanneer je iets gedaan moet krijgen zoals die ellendige berg was.. Of wanneer ze ziek zijn. En ja ook wij ploffen wel eens een zondag op de bank en gaan dan lekker films kijken. Maar er zijn ook zat dagen dat de tablet niet eens wordt aangeraakt en er heerlijk wordt geknutseld of met Playmobil wordt gespeeld. Balans noemen we dat.

review 3x hoera voor de Samsung Galaxy Tab A met Kids mode Momambition.nl

KIDS MODE IS HOT!

Sinds een tijdje hebben wij dus de Samsung Galaxy Tab A in ons midden. Een heerlijke tablet, met een prachtige duidelijk scherm en een mega lange batterijduur. Wat ik het allerfijnste vind aan onze Samsung Galaxy Tab A is de Kids Mode en dat de tablet op slaapstand gaat na een bepaalde (door ons ingestelde) tijd. Daarnaast hebben we de volledige controle over wat Leia wel en niet te zien krijgt op de tablet zonder dat we hier met onze neus bovenop hoeven te zitten.

3x hoera voor de Samsung Galaxy Tab A met Kids mode Momambition.nlWat we nog meer heeeeeel erg fijn vinden aan de Samsung Galaxy Tab A?

  • De batterij gaat ontzettend lang mee, alsof er geen eind aan komt. Ter specificatie: er zit een batterij in van 7,300 mAh
  • Hij ligt lekker in de hand, is niet zwaar.
  • Het beeldscherm is heerlijk helder en heeft een fijne beeldverhouding.
  • De tablet heeft standaard 16 gb geheugen en kun je wanneer je dit wilt, uitbreiden met een SD kaartje.
  • De tablet is suuuuuuper snel!
  • De front camera heeft 8 MP en de selfie camera 2 MP.
  • En ik heb een zwak voor witte apparaten, dus voor mij is dit absoluut nog een pluspunt haha!

3x hoera voor de Samsung Galaxy Tab A met Kids mode Momambition.nl

Het zal je vast niets verbazen dat wij ontzettend blij zijn met deze Samsung Galaxy Tab A. Het is gewoon ontzettend prettig dat we dankzij de functies op deze tablet, volledig controle kunnen uitoefenen op wat Leia op de tablet bekijkt en wat voor spelletjes ze speelt. Bij het aanschaffen van een dergelijk apparaat let ik altijd op de batterijduur, de helderheid van het scherm maar ook de snelheid en dat heeft de Samsung Galaxy Tab A absoluut overtroffen.

Het enige nadeel wat ik zelf ondervind is dat ik geen simkaart in het toestel kan steken en hem zelf dus niet zakelijk zou kunnen gebruiken buiten de deur. Het is dus echt alleen een WiFi toestel, al is er overigens wel een cellular versie te bestellen.

Samsung Fan? Lees dan ook onze review van de Samsung Galaxy S8+

De Samsung Galaxy Tab A is te koop bij verschillende webshops, waaronder Coolblue, Bol.com en Mediamarkt met een adviesprijs van 229 euro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.