Desenio Deco Inspo | Leer mij kennen door posters

Onlangs heb ik onze slaapkamer voorzien van een nieuw behangetje en een ander kleurtje op de muur. Was nodig. Hoognodig. Helaas is ons bed op dat moment naar de eeuwige jachtvelden gegaan, dus we zijn nog op zoek naar een goede vervanging en slapen we momenteel op ons matrasje met daaronder. Maar wat ik ook heb verandert is het verhuizen van mijn werkplek. Ik heb mijn bureau momenteel namelijk in de slaapkamer staan. De huidige nieuwe kleuren weten mij samen met de zorgvuldig uitgekozen posters van Desenio weer helemaal te inspireren om nieuwe content te schrijven. Het is een klein hoekje die mij volledig weerspiegelt en laat zien wie ik ben en waar ik van hou.

In deze post laat ik jullie zien welke mooie posters van Desenio ik heb uitgezocht met het shoptegoed wat ik heb gekregen.

DECO INSPO | Leer mij kennen door posters momambition.nl

Leer mij kennen door middel van posters.

Ik ben niet het type wat in een hokje te plaatsen is. Ik heb liefde voor een hoop dingen, uiteenlopende dingen. Om jullie mij beter te laten leren kennen, leek het mij wel tof om precies te beschrijven waarom ik voor welke poster heb gekozen tijdens mijn zoektocht naar zwart wit posters bij Desenio. Waarom zwart posters? Ik hou van de rust die het uitstraalt in combinatie met de gouden en zwarte lijsten.

Desenio Deco Inspo | Leer mij kennen door posters momambition.nl kinda classy kinda hood

Kinda Classy, Kinda Hood

De kop hierboven zegt eigenlijk al genoeg over de KINDA CLASSY KINDA HOOD poster… Ik ben namelijk een beetje van allebei. Ik vind het heerlijk om me helemaal op te doffen voor een event of een luxe etentje en daarbij echt alles uit de kast te trekken. Dat ik die rommel een dag later weer moet opruimen is dan maar zo. Een stel mooie designer hakken met een mooie jurk doen me goed en daarnaast weerspiegelt het ook mijn enorme liefde voor dans, met name ballet en moderne dans. Ik heb zelf jaren gedanst en daarom koos ik de poster BALLERINA IN WINDOW.

Maar er zijn ook dagen dat ik erbij loop als een aardappelzak. Lees: no make-up, lekker hood met de bekende mom-bun en dan een urban outfit als in een joggingspantalonnetje met sneakers en een sweater. I Love it. Hier komt dus de poster WOMAN BALLOONS heel goed tot haar recht. Ook in mijn gedrag ben ik zo. Ik kan me netjes en voorbeeldig gedragen, welbespraakt zijn, maar kan ook flink auwehoeren en praten alsof je Lil’Kleine voor je neus hebt zitten. Bij wijze van… Hey Gap!

Desenio Deco Inspo | Leer mij kennen door posters momambition.nl kinda classy kinda hood prada

Desenio Deco Inspo | Leer mij kennen door posters momambition.nl kinda classy kinda hood

Beauty, Fashion, Gossip Girl en een beetje van de wereld zien,.

XoXo Gossip Girl, mijn nr. 1 favo serie met uiteraard het allerlekkerste lekkertje CHUCK BASS. Deze man mensen, deze man is voor mij MR. Grey. De relatie tussen hem en Blair is eigenlijk precies zoals de relatie met mijn husband is. We kunnen elkaar kapot maken, maar we kunnen elkaar ook zoveel liefde geven en op een voetstuk dragen. Wij weten daar een bepaalde middenweg in te vinden en dat is gewoonweg prachtig. De PRADA poster komt je dan denk ik ook niet onbekend voor, want deze vind je terug in het huis van Serena Van Der Woodsen.

De LASHES staan dan in dit geval voor beauty en mijn liefde voor het experimenteren hiermee. Regelmatig loop ik te friemelen met allerlei kleurtjes en ik ben een groot liefhebber van lippenstiften. Chanel is en blijft mijn favoriete merk, deze poster had ik dan ook al en is niet van Desenio, maar Desenio heeft wel ontzettend mooie posters van Chanel zoals de BLACK PERFUME of de PINK PERFUME Poster. En de poster TROCADERO, de poster van de Eiffeltoren met een fashionista ervoor, weerspiegelt mijn enorme liefde voor reizen en mode. Als het aan mij ligt wordt deze wand nog verder uitgebreid met mijn lievelingsdingen. Maar daarvoor wil ik eerst graag een echt kantoor openen uiteindelijk. Lijkt me zo gaaf om een MOMAMABITION HEAD QUATERS te openen en het in te richten als mijn domein. Vol met posters in mooie zwarte en gouden lijsten.

Desenio Deco Inspo | Leer mij kennen door posters momambition.nl kinda classy kinda hood

Kortingscode voor mijn lezers

Ik zie je denken, ik wil ook posters en lijsten van DESENIO! Met de code “MOMAMBITION” krijg je 25% korting op posters, van 26 t/m 28 juni* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties. Ik ga in elk geval weer even lekker staren naar mijn mooie werkplek en de mooie posters en daarnaast bedenken hoe ik dit moois straks verder ga aanvullen als de slaapkamer af is.

Kijk voor alle mooie posters op Desenio.com.

2 thoughts on “Desenio Deco Inspo | Leer mij kennen door posters

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.