Snack Tag | Ramen Noodles, Nacho’s of een dikke vette burger?

Een nieuwe week, met een nieuwe tag. Dit keer geen alcohol of drinken, maar eten en snacken. De Snack tag is onverantwoord (lekker, want iedereen houdt wel van snaaien op zijn tijd toch?) en geeft je een kijkje in mijn snaai gedrag haha! #vreetzak4life

Snack Tag

De Snack tag is in het leven geroepen door de heerlijke Merel, één van de dames die mee was tijdens ons weekend Heijderbos. Een lieverd, een goedzak. Soms te goed en te lief. Net als Merel heb ik ook een bepaalde liefde voor snacken en zoetigheid. Helemaal met de zomer, dan mag ik graag op het terras zitten, borreltje dr’bij en een lekkere bak olijven, wat nacho’s of een stokbrood met dips. Maak je me een gelukkig mee… Voor mij is de snack tag dus wel een goede match, ben jij van alleen maar healthy food, dan is de snack tag niets voor jou. Hier gaan we namelijk lullen of extreem gesmolten cheddar en hoe snel een pak oreo hier gevlogen is…

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?

Wagamama! Ik ben dol op ramen noodles. Ja had je niet verwacht he? Je dacht zeker dat ik met een maccie zou komen of een Burger King. Nou nee dus. Voor Ramen Noodles mag je me echt wakker maken en anders Taco Mundo want mexicaans is toch wel mijn favorite food….

Zoet of zoute popcorn?

Zoetalltheway, zoute popcorn is toch niet te kanen mensen?!

Wat is je favoriete ijsje?

Vroeger was dit altijd de Ben & Jerry Cookie Doough, maar tegenwoordig eet ik eigenlijk nooit meer ijs. Ja af en toe eens met de familie ofzo. De Lipton Green Tea Calippo is echt super lekker! Maar een Magnum Almond is al van kinds af aan echt de favo onder de favorieten denk ik.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt

Dan toch wel een chocoladetaart met gekarameliseerde walnoten en hazelnoten die ik jaaaaaaren geleden eens heb gemaakt. Dikke caloriebomb maar I don’t care. Hoe meer chocolade, hoe beter!

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

Ik ben echt een luie donder, dus geef mij maar thuisbezorgd haha! Al kan ik echt wel genieten van mijn eigen gemaakte schaal nacho’s…. Af en toe knallen we de airfryer aan, ook wel heullll lekker. Of een broodje bakpao jonguh

Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

M&M’s, want chocolade4life. Kaas is mijn ding niet, van geitenkaas ga ik bijvoorbeeld echt kotsen.

Wat is je favoriete tussendoortje?

‘s zomers is dit vaak wel fruit, watermeloen, kiwi, dat soort dingen. In de winter wordt het sneller snaaien en tik ik in een fractie van een minuut of 5 zo een hele rol oreo weg. Mét melk.

Warme of koude appeltaart?

Geen appeltaart? Ik vind dat nie zo geweldig eigenlijk. Dan liever een appelkruimel, en die mag gewoon koud…

Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Bij de borrel? Nacho’s of stokbrood met lekkere dipjes. Of als je wat gaat eten? Als ik gewoon wat ga eten, dan toch wel een broodje carpaccio of salade carpaccio… Ik bestel eigenlijk nooit snack achtige dingen zoals broodjes hamburger, broodjes kroket etc. op het terras. Voor carpaccio kun je me echt wakker maken.., Favorietttt

Welke snack ligt er naast je patat?

Oei, lastig. Vaak een Kaas-kebab soufle of een mexicano ofzo. Shoarmarol gaat er ook wel in.

Wat is je favoriete chipssmaak?

Ugh, ik heb niet een specifieke favoriet… Ik ben dol op bugles, maar ook die onion rings (lekker meuren wel), maar van bolognese of Nibb it kan ik ook genieten.

Snack Tag vragen:

Wil je de snack tag overnemen, dan zijn dit de vragen die je moet beantwoorden. Even kopiëren, plakken en invullen: én Merel, de bedenker even noemen natuurlijk. Wel zo netjes.

 • Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?
 • Zoet of zoute popcorn?
 • Wat is je favoriete ijsje?
 • Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit op hebt
 • Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
 • Ga je voor het kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
 • Wat is je favoriete tussendoortje?
 • Warme of koude appeltaart?
 • Wat bestel je het liefst op een terrasje?
 • Welke snack ligt er naast je patat?
 • Wat is je favoriete chipssmaak?

Ben jij een echte snacker? Wat is je favo snack? Of ben je meer een health freak? liefs, Cassandra

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.