Disney Princess Poppen: Belle en het Beest + Sneeuwwitje

Wauw de Disney Princess poppen hebben een update gehad en wat hebben ze een gave poppen erbij! Ariel, Sneeuwwitje, maar ook Belle en het Beest heeft een prachtige speelset erbij.  Een luxe ook hoor! Tover het beest met één druk op de knop om naar de knappe prins en laat ze samen dansen net als in de film!

Sorry deze moet even hoor! Altijd weer kippenvel bij dit liedje. Dit is echt mijn favoriete sprookje ever!! Klassieker gewoon met mevrouw theepot en die ellendige Gaston. Prachtig sprookje gewoon!

Disney Princess Belle en het Beest Deluxe – Speelset

De deluxe Speelset van Belle en het Beest is gewoon super gaaf! Je krijgt uiteraard de Belle maar ook het beest. Met één klein knopje tover je het beest om in de knappe prins. Bijgeleverd zijn is ook een rond plateau waar je Belle en het Beest kunt vastklikken en de balzaal scene volledig kunt naspelen inclusief muziek! Daarvoor moet je drukken op de ketting van Belle! Zo’n leuke feature vind ik dat!

Uiteraard draagt Belle haar wereld beroemde gele baljurk en draagt ze mooie gele muiltjes. Het Beest draagt het bekende pak uit de balzaal scene en het hoofd is dus steeds met een druk op de knop verwisselbaar. Het is een soort draag mechanisme binnen in. Het enige wat ik jammer vind aan de poppen is dat ze niet zoals Barbies de armen en benen kunnen buigen.

Inhoud Belle en het Beest Disney Princess poppen

  • Belle pop met jurk
  • Beest pop
  • Standaard
  • Een paar schoentjes

Disney Princess Sneeuwwitje pop review

Aanbevolen leeftijd: 3 tot 8 jaar

Belle en Het Beest deluxe speelset is verkrijgbaar bij o.a. bekende speelgoedwinkels en bol.com voor €64,99

Disney Princess Sneeuwwitje pop

Naast deze mooie Belle en het Beest set hebben we ook Sneeuwwitje gekregen en Leia was meteen door het dolle. Wat is dit een mooie pop. uiteraard draagt Sneeuwwitje de kenmerkende jurk uit de film en mooie gele schoentjes. Die we niet met de schoentjes van Belle mogen verwarren. De poppen zorgen voor uren speel plezier in huis en ik vind het vooral heel erg schattig om te zien dat Leia de karakters meteen al heel goed herkent.

Wij lezen ‘s avonds vaak Nijntje of Disney verhalen voor en bij de eerste blik van de sneeuwwitje pop zei ze: gna gna gna, ik ben een heks. hahahahahah! Heerlijk wijffie heb ik toch. Ik doe dat stemmetje altijd na als ik haar voorlees dus het moment an sich was echt even hilarisch. Hier ook het nadeel dat de benen van de pop niet kunnen buigen. Evenals de armen.

Disney Princess Sneeuwwitje is ook verkrijgbaar bij de bekende speelgoedwinkels voor €17,99 en bij bol.com in de aanbieding voor €13,99.

Sinterwinweekend :
Win Disney Princess Belle en het Beest Deluxe – Speelset

Als het goed is kom je net bij Linda vandaan, zij geeft tijdens dit sinterwinweekend hop namelijk de video van Sint weg.  Ik mag voor het sinterwinweekend de deluxe speelset van Belle en het Beest t.w.v. €64,- weggeven aan één van mijn volgers. Hoe leukkkkk!!! Wat je daarvoor moet doen?

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De actie loopt tot en met 24 november, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in dit bericht en zal ik delen op onze facebookpagina. En nu lekker hop, hop in galop naar de leukste Judith want zij geeft een My Little Pony Zeepaardje weg.

26 november 2017 : WINNAAR: Patricia Oosterbeek. Wil je binnen 72 uur contact met ons opnemen doormiddel van een mailtje en je adres gegevens?

Disney Princess Sneeuwwitje pop review

Gerelateerd

Meer leuke tips op gebied van speelgoed zien?

 

31 thoughts on “Disney Princess Poppen: Belle en het Beest + Sneeuwwitje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.