Dooky biedt uitkomst tegen alle weersinvloeden

Nu de wintermaand is aangebroken hoeven we onze kinderen niet meer tegen de zon te beschermen, maar wel tegen het gure koude en vooral natte weer. De Dooky biedt daarin uitkomst, want die klik je zo vast aan je kinderwagen of buggy en hoppa je kindje zit beschermt tegen kou en regen in de winter en tegen zon en UV-stralen in de zomer.

Wat is een Dooky?

De Dooky is een doekje, duhuh want de naam doet dat natuurlijk al vermoeden. Het is een dooky die universeel is dankzij de handige ringen waardoor Dooky is te gebruiken op elke kinderwagen, maxicosi, buggy of autostoel. Dooky is verkrijgbaar is super veel verschillende dessins en kleuren dus voor ieder wat wils.

Dooky

Dooky is eenvoudig te bevestigen

Dankzij het ontwerp met de ringen die worden bijgeleverd klik je het dooky op elke kinderwagen of maxicosi. Ook de touwtjes of het klittenband kunnen je hierin helpen zodat Dooky op diverse manieren bevestigd kan worden, maar ook verplaatst.

Dooky is ideaal voor premature, prikkel gevoelige kinderen

Persoonlijk vind ik Dooky fantastisch. Hij biedt bescherming tegen diverse weersinvloeden en past gewoon op elke kinderwagen. Op deze manier zit ze beschut tegen zon, UV-straling, maar ook wind, regen, hagel en sneeuw. Daarnaast vind ik het een groot voordeel dat ik Leia kan afschermen van prikkels. Mijn dochter is namelijk behoorlijk prikkel gevoelig en dan is het fijn als je haar even van alle drukte kunt afschermen in onze kinderwagen. Vooral bij premature kinderen lijkt mij dit ook erg prettig. Het is dat wij er het bestaan niet van af wisten destijds, anders had ik hem zeker eerder gekocht.

Dooky

Voordelen van Dooky

  • Filtert 99% van de schadelijke UVA en UVB straling
  • Houdt wind, hagel, sneeuw en regen buiten de kinderwagen
  • Oprolbaar en makkelijk mee te nemen
  • Simpele bevestiging aan verschillende producten
  • Gemaakt van 100% biologisch katoen

#8daysofchristmasgiveaway | Win een dooky

Wil jij je kindje ook graag beschermen tegen diverse weersinvloeden? Jij kunt een Dooky winnen!

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De actie loopt tot en met 17 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina. En nu lekker door naar de volgende winactie. Josan heefteen leuke winactie : namelijk het toffe gezelschapsspel Pie Face Showdown 

Dooky

in samenwerking met Dooky

4 thoughts on “Dooky biedt uitkomst tegen alle weersinvloeden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.