Win een total hair makeover bij COSMO Hairstyling

We zijn alweer op de helft van de 8 days of christmas giveaway beland en deze sluiten we af met een toppertje hoor: een makeover  bij cosmo hairstyling!!! Wauw!

Van perstrip naar vriendschap

Voor een paar maanden terug leerde ik de lieve Tamara van digimama.nl kennen tijdens onze perstrip naar Villages by Nature. Per direct ontstond er een bijzondere vriendschap, en zelfs de mannen hebben gezamelijke raakvlakken: gamen! haha! De vriendschap werd thuis voortgezet met appjes, spraakberichten en gezellige kletssessies. Ineens kwam Tamara met een idee. Zullen we een makeover doen? Jaaaa!!!!! Leukkkkkk!!! Ik wilde namelijk al een tijdje iets totaaaaal anders en het idee kwam bij mijn man vandaan: ginger!

En zo zaten we ineens in de stoel bij de prachtige dames van Cosmo Hairstyling in IJmuiden. Ik hoor je denken, wat moet je helemaal daar naar de kapper dan? Cheater! Ja ik voelde me ook echt een een cheater, al jaaaaaren ga ik naar dezelfde salon voor mijn haar en tot nu toe is dit altijd in volle tevredenheid geweest. Maar soms doet verandering van spijs eten. En tijdens deze hair makover bij cosmo hairstyling heb ik wel een aantal eyeopeners gehad.

Hoe mijn haar was:

Mijn haar was namelijk in best wel slechte conditie ondanks dat ik het ontzettend goed verzorgd. Ik was mijn haar namelijk één of maximaal twee keer per week. En omdat ik blonde lokken had, behandelde ik het netjes met een Blueberry masker van Jean Paul Myne, deze vond je ook terug in mijn favo zomer producten lijstje.

Maar goed ik droeg dan ook extensions. Ook al jaren. Niet veel,maar een stuk of 30, puur om wat volume te creëren, want lange lokken had ik niet. Ik ben niet echt gezegend met een volle bos haar. Daarvoor in de plaats heb ik super zielig slap sliertjes haar. Yuppp #dunhaarproblems, dat is echt de #storyofmylife. En ja ik ben wel zo’n ijdeltuit die wil dat haar haar goed zit. Is toch wel één van dé dingen die continue zichtbaar zijn en het geeft me gewoon een goed en zelfverzekerder gevoel als mijn haar chill zit. Heb jij dat niet?

total hair makeover cosmo hairstyling

De total hair makeover bij COSMO Hairstyling in IJmuiden:

11 november is de dag, dat mijn lichtje, uh mijn haar veranderd was… Nee geen sint maarten voor mij, wel een mooie nieuwe coupe! De extensions werden verwijderd, mijn haar werd ontkleurd, want er zaten banen in door het op elkaar verven van de uitgroei. En nu gaan we ervoor.

Ik liet mijn ideeën zien aan Denice en ze was heel enthousiast. Wel zei ze, yo chick, je laat 3 verschillende kleuren zien, dat is niet handig niet. En ze had gelijk. Alle 3 de plaatjes die ik had verzameld waren weer totaal anders van elkaar. De een was ginger, de ander rood en zelfs één met wat paarsige tinten door het rode heen. Uiteindelijk heeft ze een hele mooie kleuren combi gemaakt van een felle ginger met een diepe warme koper kleur.

total hair makeover cosmo hairstyling
even genieten van een hoofdmassage ;)

Pamperen tot the max en squaten boven de wasbak

Heel de dag werden we verwend. Van lekkere toetjes tot theetjes en prosecco. Het is een hele belevenis om je haar bij Cosmo hairstyling te laten doen. Ik voelde me enooooooorm gepamperd en wat zijn die meiden gezellig! Plassen doe je daar niet op de wc trouwens, dan moet je squaten boven de wasbak! GRAPJEEEE duh! Wat heb ik mij kapot gelachen om die meiden, maar ik werd ook keer op keer verwonderd door de mooie touch ups die werden gedaan in de salon van cosmo hairstyling.

total hair makeover cosmo hairstyling

Bye extensions, hello weft!

Maar goed, die extensions zijn er dus uit, en nu dan? Zonder extra haar voel ik me praktisch kaal. De oplossing? Weft! Wauw jongens, wat een toffe techniek is dit! Extensions brand je vast met wax, of je plaatst ze met micro ringen, maar dat glijdt er bij mij dus uit. Been there, done that. Te glad haar, dus dat doe ik nooit weer! Maar dit weft gebeuren, is echt heel vet. Je hebt een mat (denk aan de clip- in extensions van een paar jaar geleden) en die wordt vast gezet met een heel simpele techniek, zonder schadelijk te zijn voor je haar.

cosmo hairstyling makover

Voordeel van de weft is, dat ik mijn haar stukken van Balmain na 2 maanden weer omhoog kan laten plaatsen bij cosmo hairstyling voor €5,- per baan ( i know right, super cheap!). Extensions plaats je voor een maand of 3 en moet je daarna laten uithalen (a 50 ekkies) en pleur je de prullenbak in. Dat is gewoon zonde. Dat heb ik dus járen gedaan he. En nu. Nu heb ik dus 4 matten in mijn haar, is de kleur een stuk warmer en in elk licht weer een beetje anders. Soms ben ik echt mega ginger en soms is het gewoon donker. Ik verzorg de kleur weer met Jean Paul Myne, maar nu geen blueberry natuurlijk, maar tumeric. Speciaal voor kopertinten en ook verkrijgbaar bij cosmo hairstyling.

Eind Resultaat van de hair makeover bij cosmo hairstyling

Toch nog even weer die before en natuurlijk de after foto’s

8 Days of Christmas Giveaway

Win een volledige haar makeover twv €150,- bij Cosmo Hairstyling

Wil jij nu ook een keer wat anders en totale hair makover? Ik mag van COSMO Hairstyling in IJmuiden een volledige hair makeover twv €150,- weggeven. Dit zit er in een total hair makover:

  • Knipbehandeling: krijg een super relaxte hoofdhuidmassage met heerlijke verzorgingsproducten en een Great Haircut waarmee jouw lokken weer helemaal in model worden gebracht.
  • Kleuring: Kies voor een mooie Balayage of andere creatieve kleuring om je haren meer diepte te geven en écht te laten opvallen.
  • Toning: Jouw nieuwe haarkleur krijgt een finishing touch door de tint bijvoorbeeld een koel of warm karakter te geven.
  • Olaplex behandeling: De ultieme verzorging voor je lokken die je haren beschermd tijdens het kleuren. In verschillende stappen worden je lokken van binnenuit hersteld. Olaplex zorgt voor gezond glanzend haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. Lees hier alles over Olaplex.
  • Blow Out: Ontspan en geniet van een heerlijke föhn behandeling waarmee je haar prachtig wordt gepolijst met glans en perfecte hold als resultaat.

Hoe je deze total makeover bij cosmo hairstyling kunt winnen? LET OP! Deze makeover vindt plaats in de cosmo hairstyling salon in IJmuiden.

Adres Cosmo Hairstyling: Marktplein 62, 1972 GC IJmuiden

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop Momambition.nl extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Waarom? Hoe meer volgers wij krijgen, hoe leuker de prijzen kunnen worden bij volgende acties. Deze winactie loopt tot en met 17 december 2017. Om 20.00 uur sluit de actie. De winnaars van de 8 days of christmas giveaway worden in een apart artikel op elke blog bekend gemaakt op : 18 december 2017. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Lees hier alle regels voor deelname

Hoppa en nu door naar de volgende winactie: Josan geeft iets van Difrax weg wat limited edition is! Go go go!

review Sleek Storm Palette Sleek Birthday Suit Sleek I Divine Palette Storm Looks

Dikke kus! Cassandra

In samenwerking met en met dank aan COSMO Hairstyling IJmuiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.