Mijn favoriete beauty producten in de zomer

In de zomer gebruik ik altijd een stuk minder make-up dan bijvoorbeeld in de winter. Foundation gebruik ik dan vaak alleen als ik een avondje de deur uit ga, want anders krijg ik natuurlijk nooit een natuurlijk kleurtje op die witte kop van me haha! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete beauty producten in de zomer zien. Wat is jouw favoriete beauty product in de zomer?

Mijn favoriete beauty producten in de zomer

Chanel le volume, Inglot Lash Enchanter & de Chanel Travelkit

Ik kan echt NIET zonder mascara. Ik ga de deur niet uit zonder. Mijn meest favoriete is echt die van Chanel en ik baal soms wel dat hij zo aan de prijs is. Tot nu toe kan geen enkele mascara tippen aan deze. Al moet ik zeggen dat de Lash Enchanter van Inglot een hele goede nummer 2 is!  De Chanel travelkit was een cadeautje van mijn schoonouders toen ze uit Amerika terug kwamen, net als het oogpotlood van Marc Jacobs. Echt wat een ontzettend fijne producten! Het oogpotlood gebruik met name voor het bovenste waterlijntje. Net een mooiere oog opslag

favoriete beauty producten in de zomer

Olive Way BB Cream of Rituals Anti Aging dagcreme met spf 20

Zoals ik hierboven al vertelde, gebruik ik in de zomer een stuk minder foundation. Mijn huid is erg licht, maar ik wil voorkomen dat mijn gezicht helemaal niet kleurt, dus smeer ik liever een bb cream. Deze van Olive Way is vegan en ph-neutral. Daarnaast is er een enorme (slechte en chemische) lijst met dingen die er NIET in zitten. Iets waar ik wel erg vrolijk van kan worden.

Als ik geen BB cream draag dan gebruik ik altijd de Rituals dagcreme. Dit is een hydraterende anti aging dagcreme met SPF20 erin. Heel fijne creme.

favoriete beauty producten in de zomer

Christian Faye dipbrow + Mineralissima Bronzing Powder

Dit is echt de creme de la creme onder de dipbrows naar mijn mening. Ik heb zelf blonde wenkbrauwen en verf ze eens in de zoveel tijd. Het verven doe ik altijd met de producten van Beautylash. Om de wenkbrauwen nog strakker en gevulder te krijgen gebruik ik de waterproof dipbrow van Christian Faye in de kleur darkbrown. Echt een top product!

De bronzing powder die ik in de zomer gebruik is van Mineralissima. Ik mocht deze een tijd geleden reviewen (lees hier de review) en sindsdien is het echt mijn favoriet, net als de poeder foundation overigens.

favoriete beauty producten in de zomer

Rimmel London Match Perfection 2-in-1 concealer

Ik kan gewoon NIET zonder concealer. Met de regelmatig gebroken nachten door haar luchtweg problemen heb ik vaak donkere kringen. Deze concealer is heerlijk licht van kleur (kleur nummer 010 ivory), ik ben namelijk nogal een whitey dus deze past perfect!

favoriete beauty producten in de zomer

Garnier Sensitive Expert+ gezichtsspray en Sensitive Expert+ zonneolie

Het is geen geheim dat mijn huid erg gevoelig is. Om mezelf tegen de zon te beschermen gebruik ik voor mijn gezicht een hypoallergene spray met SPF 50. Een handig flesje die prima in mijn handtas past + hij is compatible met mijn make-up, oftewel het loopt niet uit! Voor de rest van mijn lijf gebruik ik de Garnier Sensitive Expert + beschermende en voedende zonneolie met SPF 50. De olie maakt mijn huid wat glanzender en door de glans trekt mijn trekt mijn huid de zon aan en wordt ik ondanks de hoge factor, toch nog bruin.

favoriete beauty producten in de zomer

Garnier Miccelair Reinigingswater + reinigingsgel

Zowel het watertje als de reinigingsgel is echt favoriet, ongeacht welk seizoen. Je gezicht reinigen is heel erg belangrijk en deze producten vind ik het fijnste werken. Vooral de gel is erg fijn omdat je die zelfs in je ogen kunt smeren zonder dat het pijn doet of gaat prikken. Het watertje gebruik ik meestal in de ochtend om even de slaap uit mijn ogen te krijgen.

Geuren: The Body Shop Black Musk + Viktor & Rolf Flowerbomb

Qua geuren draag ik overdag het liefste Flowerbomb van Viktor & Rolf. Voor de avond of feestjes kies ik dan vaak voor een wat zwaardere geur en dan is de black musk perfume oil (review) van The Body Shop mijn favoriet.

favoriete beauty producten in de zomer

Jean Paul Myne Blueberry Mask

Dit masker kocht ik bij mijn favoriete haarsalon, om de geligheid in de blonde lokken van mijn kapsel assig te houden. Ik laat het op advies van mijn kapster altijd 3 minuten werken voor ik het uitspoel. Terwijl je bij de meeste zilver shampoos enorm stug stro haar krijgt, krijg je met dit heerlijke goedje gewoon zijdezacht haar. Het mooie is dat ik dit product ook gewoon met mijn (stuk of 20) extensions in kan blijven gebruiken zonder dat de lokken verpest worden.

favoriete beauty producten in de zomer

Make-up kwasten : Zoeva & Real Techniques

Mijn favorietjes zijn o.a de bamboo collection van Zoeva en uiteraard de kwasten van Real Techiniques. Ik heb die bamboo collectie inmiddels een jaar en die van RT zelfs al een jaar of 5. Door goede verzorging blijven ze echt jaren goed!

Lip Producten : Yves Saint Laurent + Kylie Jenner (fake)

De rode lipstick van Yves Saint Laurent (kleur: 56) en mijn fake Kylie Jenner matte lipstick ( kleur: koko K)zijn absoluut favoriet. De rode voor een feestje, blijft serieus 24 uur zitten, en de matte roze voor allerdaags.

favoriete beauty producten in de zomer

Wat zijn jouw favoriete beauty producten in de zomer?

 

20 thoughts on “Mijn favoriete beauty producten in de zomer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.