Review | The Body Shop Black Musk Perfume Oil

Liefhebbers van The Body Shop er is weer een juweeltje op de markt hoor! De The Body Shop Black Musk Perfume Oil is onweerstaanbaar lekker en doet mij denken aan de Black Opium van Yves Saint Laurent. Kijk je mee naar een uitgebreide review met veel foto’s?

The Body Shop Black Musk Perfume Oil Review

Noten:

Topnoten: Bambinella peer, roze peper, bergamot
Hartnoten: Zoethout, heliotrope, ylang ylang
Basisnoten: Black musk, black vanilla, patchouli

Zoet met een donker randje

De flacon is simpel, maar ontzettend elegant. Een compleet zwarte fles met een vleugje roze wat dan ook precies haar geur omschrijft. Zoet met een donker randje. Ooke dit klinkt alsof je in een rip off van 50 shaeds of grey zit, maar ik weet niet hoe ik dit anders moet omschrijven. De geur is sexy. Hij is kruidig, muskachtig maar ook zoet. Zoals ik in mijn inleiding al schreef; Persoonlijk doet de geur mij heel erg denken aan de Black Opium van Yves Saint Laurent. Heerlijk!! En dierproefvrij!!

The Body Shop Black Musk Perfume Oil

De olie substantie is voor mij iets nieuws. Ik heb eigenlijk alleen maar verstuivers en ik moet bekennen dat een olie eigenlijk best fijn werkt. Let wel op dat met een olie de geur een stuk meer geconcentreert is en daardoor dus ook langer blijft hangen dan een menig eau de toilette. Wat mij betreft een voordeel, maar je moet er niet te veel van op doen. De geur begint zacht en wordt op den duur steeds warmer. Ik noem het maar verleidelijk en sensueel, want dat is uiteindelijk het gevoel wat ik er persoolijk van krijg.

De The Body Shop Black Musk is verkrijgbaar in drie verschillende varianten;

  • een Eau de Toilette van 60 ml voor € 31,00,
  • een Eau de Parfum met 50 ml voor € 40,00
  • en de Perfume Oil van 20 ml voor € 22,50

Zelf heb ik de Perfume Oil gekregen en de geur blijft echt duidelijk en lang aanwezig. Je hebt er echt maar een klein beetje van nodig om de hele dag door te komen. De geur is vanaf nu bij The Body Shop te koop en natuurlijk in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

3 thoughts on “Review | The Body Shop Black Musk Perfume Oil

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.