De mooiste herinneringen van je kind(eren) bewaren in de kerstboom

Ik vond de zwangerschap tergend langzaam gaan en ik vond het ook niet heel erg geweldig, maar nu. Nu gaat de tijd zo in mens snel dat ik het soms gewoon niet kan bijhouden. Voor mijn gevoel lag ik bij wijze van spreken gisteren nog op die koude tafel te puffen en nu heb ik een ondeugende peuter, bijna kleuter door mijn huis rennen. Heerlijk vind ik het hoor, ik geniet er echt van. Maar je snapt dus wel dat ik de mooiste herinneringen met haar  graag op een bijzondere manier wil bewaren.

Hoe bewaar je de mooiste herinneringen?

Nu kun je je mooiste herinneringen bewaren in een babyboek, fotoalbum, in blogjes, een schrift, een dagboek, noem het maar op. Maar je kunt de mooiste herinneringen nu ook op een hele toffe andere manier bewaren. In je kerstboom met een baby’s keepsake ornament. Een prachgtige glazen kerstbal met glitterende gouden stippen en een kurk. In het pakketje zit een boekje met papiertjes, waarop je het jaar kunt invullen en je mooiste herinneringen van dat jaar. Je mooiste herinneringen rol je daarna op en sluit je af met een zegel, deze stop je in het ornament en hang je in de boom

12 jaar lang de mooiste herinneringen bewaren

Het resultaat is dat je over 12 jaar een vol ornament hebt met de mooiste herinneringen van je kind(eren), en dat is dan weer ontzettend bijzonder cadeau voor je kind. Nu is Leia 3, dus ik ga dit jaar 4 blaadjes in vullen met onze mooiste herinneringen. 2014, 2015, 2016 en uiteraard 2017. Zodat we het alsnog vanaf haar geboorte kunnen genieten van al het moois wat we al samen hebben meegemaakt. Ik ben alleen de afplak stickers kwijt. Daar is Leia mee aan de haal gegaan en die kan ik dus nergens meer terug vinden haha! Kleine draak! Ik heb het maar opgelost met roze washi tape… Ennuhhh let niet op mijn hanenpoten handschrift haha!

Milestone baby's keepsake ornament mooiste herinneringen van je kind

Ik denk dat we er misschien zelfs wel langer mee doorgaan en het haar dan uiteindelijk cadeau gaan geven wanneer ze bijvoorbeeld zelf een kindje krijgt (als haar dat gegund is uiteraard). Of wanneer ze uit huis gaat bijvoorbeeld en dan met de kerst dagen. Die invulling moeten we dus nog even bekijken, maar ik barst nu al van de ideeën en ben nu al benieuwd wat ze ervan gaat vinden

Baby’s Keepsake Ornament is verkrijgbaar in de webshop van Kleine Giraf : www.kleinegiraf.nl en kost €16,95

Milestone baby's keepsake ornament mooiste herinneringen van je kind

#8daysofchristmasgiveaway | Win een baby’s keepsake ornament

Wil jij de mooiste herinneringen aan je kinderen ook op deze bijzondere manier bewaren? Ik mag een ornament weggeven onder mijn volgers. Wat je daarvoor moet doen:

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De actie loopt tot en met 17 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina. En nu lekker hop, hop, rendier in galop naar de leukste Tamara want daar kun je Little Tikes 3-in-1 loopwagen winnen!

in samenwerking met De Kleine Giraf

5 thoughts on “De mooiste herinneringen van je kind(eren) bewaren in de kerstboom

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.