Een fotoalbum? Ik ben er zo slecht in.

Foto’s maken van je kindjes is ontzettend leuk. Je schiet de mooiste kiekjes en legt de mooiste herinneringen vast. Er worden foto’s opgehangen en neergezet in huis. Foto’s van je kinderen, foto’s van je gezin, je huisdier, noem maar op.  Foto’s maken doe ik geregeld, meerdere keren per week wel. De laptop staat er vol mee. Maar om dan een fotoalbum te maken, dit klusje is op de één of andere manier niet voor mij weggelegd.

Gek op  foto’s.

Ik ben gek op foto’s. Ik orden ze in mappen, laat ze afdrukken, doe ze in lijstjes. Voor de tijd maak ze dan natuurlijk he;) Wij hebben een namelijk een erg mooie en goede spiegelreflex camera. Dan moet je daar toch ook gebruik van maken?! Zo bestaat er bijvoorbeeld gepersonaliseerd fotobehang, maar je kunt ook posters laten drukken van je foto’s bij bijvoorbeeld Pixers.

Momenten vastleggen.

Foto’s zijn de manier om momenten en herinneringen vast te leggen. En ik kan er ook echt van genieten. Plus dat mijn kinderen het ook gewoon erg leuk vinden. Ook vind ik het zo leuk om de baby foto’s naast elkaar te leggen en te vergelijken.. Lijkt Emma op Merel of Bram? Conclusie; Ze lijken allemaal op elkaar. Het mooie vind ik ook dat je juist op foto’s kunt zien hoe snel ze groeien en hoe snel ze veranderen.

fotoalbum

Leuk zo’n fotoalbum, maar het lukt me gewoon niet

Een fotoalbum vind ik erg leuk, een mooie manier om je foto’s te ordenen en door te kunnen bladeren. Maar op de één of andere manier, lukt het me gewoon niet. Niet dat ik het niet kan, of wil. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel programma’s online om online je album samen te kunnen stellen. Ook kan het gewoon nog lekker op de old school manier. Laten afdrukken en lekker aan de knutsel. Persoonlijk vind ik dat laatste het leukst. En ik neem het mezelf elke keer weer voor, vanavond, als de kindjes op bed liggen, dan ga ik aan de slag. Mijn voornemen faalt elke keer weer hoor. Of ik denk er niet aan, of ik ben gewoon moe, of er komt iemand op de koffie. Er is altijd wel wat.

Slecht in voornemens.

Ik ben gewoon slecht in voornemens, goede voornemens doe ik ook niet aan. Zo is het dus ook met het dingetje fotoalbum. Merel en Bram hebben beide een album. Aan die van Emma moet ik nog beginnen. Foto’s waren afgedrukt, ik had het album, ik had alles. Had.. dat is het goede woord. Oma’s zijn gek op foto’s, wil je een fotoalbum maken? Laat ze dan niet eerst de foto’s zien van je scheetjes, want je bent ze kwijt. Niet 1, niet 2, maar alles! Dus nu moet ik eerst weer foto’s laten afdrukken om vervolgens aan de slag te kunnen gaan met het fotoalbum van Emma.

Heb jij ook een fotoalbum voor je kleintje(s)?

One thought on “Een fotoalbum? Ik ben er zo slecht in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.