VIDEO | Eerste vlog van het jaar, hoera! Shoploggggg

Joeeehoeeee, ein-de-lukkkk!! Daar is dan de eerste video / vlog van het jaar! 

Ik ben geen pro dus verwacht niet te veel haha!

Een tijdje terug had ik jullie al via een polletje op instagram gevraagd of jullie video’s en/of vlogjes leuk vinden en of jullie ze van mij wilden zien. Meerderheid stemde zelfs voor 2 video’s per week! Wauw! Had ik echt niet verwacht hoor! Nu ben ik een mega noob met video, beeldbewerking en dat soort meuk. Dus ik heb echt mijn best gedaan en misschien moet ik maar een cursus ofzo gaan volgen haha. Maar goed, ik heb natuurlijk al wel eens een weekendvlogje gemaakt, of deze van easywalker.

Eerste video van het jaar, hoera!

Mijn eerste vlogje van het jaar is een shoplog van oa onze favo budgetstore Action, waar ik uiteraard weer veel meer kocht dan nodig was. Maar ook bij de Kruidvat haalde ik wat leuke dingen uit nieuwe handletteringlijn van ze. Bij de WE kocht voor Le Husband een nieuwe outfit, bij de H&M nog wat leuke dingen en bij de boekhandel mijn geweldig mooie bullet journal!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn Youtube kanaal wanneer je dit nog niet hebt gedaan

Ik hoop in elk geval dat de video in de smaak valt. As we speak ben ik bezig met nog meer video’s gereed te maken en ik zal proberen om minimaal eens per week een video met jullie te delen. En geef gerust verzoekjes door, want ik vind het soms nog wel eens lastig om te bedenken wat ik moet filmen haha! Doe in elk geval ff die duimpjes omhoog als je het leuk vond en abonneer je ff op mijn kanaal zodat je op de hoogte wordt gehouden wanneer er een nieuwe video is geplaatst!

Tot een volgende post!! Liefs Cassandra xxx

14 thoughts on “VIDEO | Eerste vlog van het jaar, hoera! Shoploggggg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.