FAB Hair Arganolie Shampoo & Conditioner | Action Review

Een paar weken geleden liet ik jullie in mijn shoplog van de Action zien dat ik de FAB Hair Arganolie shampoo & conditioner had aangeschaft voor een lullig prijsje van €1,99 per fles. Ik heb vernomen dat een aantal mensen toch wel heel benieuwd waren naar deze shampoo & conditioner dus vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over deze FAB Hair shampoo & conditioner en hoe deze mij is bevallen. 

FAB Hair Arganolie Shampoo

De FAB Hair Arganolie shampoo met argan olie zit in een mooie turkoois kleurige pompflacon van 1000 ml, het trok meteen mijn aandacht in de winkel en kocht deze fles voor €1,99 een mega koopje natuurlijk.

FAB hair Arganolie shampoo met arganolie Anti Frizz shampoo verzacht en ontwart droog en pluizig haar. Maakt het haar zacht , glad en glanzend. Gebruik voor het beste resultaat ook de FAB Hair Arganolie conditoner

Ingrediënten lijst

Aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, PEG-4 Rapessedamide, Parfum, betadine, citric acid, cocamidopropyl, potassium sorbet, arganolie, Eternium-7, peg-8 esters, citric acid

Van de ingrediëntenlijst wordt ik uiteindelijk niet zo heel erg vrolijk. Het product bevat bijvoorbeeld SLS, sodium laureth sulfate, een goedje wat ik eigenlijk probeer te vermijden omdat er een (wetenschappelijk bewezen) kankerverwekkend bijproduct in zit genaamd dioxaan.

Het gebruik

Ik heb deze shampoo uiteindelijk wel gebruik, maar erg vrolijk word ik er niet van. Het uiterlijk is zeer aantrekkelijk maar bij de eerste pomp komt er mij een iets te vloeibaar goedje uit zetten wat naar wc verfrisser ruikt, niet bepaald een geur die ik graag in mijn haar wil hebben. Naast het feit dat ik me een wandelende wc verfrisser voel, maakt het product mijn haar ook veel sneller vet dan wanneer ik het met bijvoorbeeld Aussie was. Nee dit product is geen succes en ik zou het dan ook nooit weer kopen.

FAB Hair Arganolie Shampoo & Conditioner

FAB Hair Arganolie contidioner

De conditioner heeft voor bij eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal, de geur is wel iets beter dan de FAB Hair Arganolie Shampoo, maar alsnog wordt mijn haar sneller vet en bevat de ingrediënten lijst praktisch hetzelfde.

FAB Hair Arganolie conditioner Anti Frizz maakt droog, weerbarstig haar handelbaar. Met Arganolie. Voedt de haarvezels intensief, houdt pluizig haar in bedwang en geeft het haar een zijdezachte glans.

Glans? Nope. Houdt pluizig haar in bedwang? Nope, ik krijg er juist pluizig haar van, of in elk geval alsof ik elektrisch geladen ben. Nee, ik ben niet blij met deze twee producten van de Action. Het uiterlijk van de flacons hebben mij een beetje bedonderd, dit was voor mij namelijk echt een mega miskoop.

Waar letten jullie op bij het aankopen van een shampoo en conditioner?

 

12 thoughts on “FAB Hair Arganolie Shampoo & Conditioner | Action Review

  • Koop pure Argan olie bij de Turkse supermarkt. 1x per week ‘s avonds haren in de olie zetten en ermee gaan slapen als masker. De volgende ochtend goed uitwassen. Het haar wordt zacht, kamt makkelijker en bij krullend haar minder pluizig. Mijn kids zijn beide halfbloed (Arabisch) en dit werkt ontzettend goed voor hun haar. Ik zelf doe het ook en merk dat mijn haar nog sneller groeit en voller wordt.

  • Koop eens de oranje fles van fab hair. Die is dan wel voor gekleurd haar maar hij werkt wel heel goed. Ik heb droog en pluizig haar met slag en ik gebruik deze ook omdat de groene fles die jij noemt al uit het assortiment was. Ik heb de conditioner van de de argan olie van fab hair en die zorgt ervoor dat mijn droge pluizige haar goed gevoed wordt. Koop anders ook eens inecto shampoo en conditioner. Beide zijn 1,89 euro per fles van 500 ml. En welke ook goed is dat is de blauwe fles van daily defense maar ook de gouden fles is super. Ik gebruik het nu ook in plaats van die dure body shop shampoo waar je haar ontzettend vet en droog van wordt. Als serum zou ik je René furterer aanraden. Het is wel duur maar je doet er heel lang mee. Ik gebruik dit merk ook en het doet echt wat voor mijn haar.

  • heb je al een serum voor je haar gehaald? ze hebben bij de tuinen een actie tweede product van inecto voor een euro. en ja ze hebben ook een serum voor je haar.

  • heb je al een serum voor je haar gehaald? ze hebben bij de tuinen een actie tweede product van inecto voor een euro. en ja ze hebben ook een serum voor je haar. ik gebruik soms ook dr organic maroccan argan oil shampoo. en de conditioner krijg je voor de helft als je ook de shampoo koopt. misschien moet je deze eens proberen. je betaalt dan 15 euro wat normaal 20 euro is. en dat geldt ook voor de andere producten uit de dr organic lijn. ze hebben ook volume shampoo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.