Persoonlijke favorieten uit de Tumble ‘n Dry Winter Collectie 2018/2019

De zomer is nog in volle toeren, maar de kledingmerken lanceren hun nieuwe wintercollecties al. Zit je dan met een hittegolf van 38 graden naar winterjasjes te kijken. Maden kweken all over, maar de winter collectie van Tumble ‘n Dry is wel weer heerlijk hoor mensen. Ik deel vandaag mijn persoonlijke favorieten uit de Tumble ‘n Dry Winter Collectie 2018/2019

Ik probeer het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te houden, dus ik start eerst met de meiden collectie. Die staat mij natuurlijk ook het dichtste bij als meisjes mama. Ik begin met de kleine maatjes (Zero) en eindig met de grootste maten (HI). Ter verduidelijking in maten: Zero (dit is maat 50 tot en met 68), daarna  LO (maat 68 tot en met 98), gevolgd door MID, waar Leia in valt (maat 92 tot en met 140) en als laatste hebben we nog HI (maat 128 tot en met 176). Bij de jongens collectie zal ik dit op dezelfde manier doen doen.

Een aantal items uit de nieuwe wintercollectie van Tumble ‘n Dry zijn inmiddels al verkrijgbaar, de rest zal in de loop van deze maand worden toegevoegd. Zelf shop ik dit merk meestal bij Kixx Online, Bijenkorf of Hudsons Bay. Het is een heerlijk merk, met fijne en zachte stoffen en gewoon fantastische kwaliteit. Hoe vaak je ook wast, het blijft gewoon mooi!

En even serieus, die baby collectie is toch gewoon om op te vreten?

Tumble ‘n Dry Winter Collectie 2018/2019 GIRLS

 

Tumble ‘n Dry Winter Collectie 2018/2019 BOYS

Vooral dat gestreepte grijze pak vind ik echt geweldig voor Leia, die staat hier sowieso op de wishlist! En wat staat er op die van jou? Ik ben benieuwd welke items uit de Tumble ‘N Dry Wintercollectie 2018/2019 jullie favorieten zijn, laat je het weten in de reacties?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.