Met deze Festival boots steel jij de show

Wanneer je boots of laarzen hoort denk je meteen aan de winter, toch? Ik niet, ik denk aan het nieuwe festival seizoen die weer geopend is. Op welke exemplaren gaan we dit Festival seizoen rond stampen en huppelen? Om het je makkelijk te maken hebben we de leukste Festival Boots voor je verzameld

Voor Leia werd geboren was ik echt een festival fanaat. Wat zeg ik je, terwijl ze in mijn buik zat (met 8 weken) danste ik gezellig op Fantasy Island rond. Sinds haar komst is het allemaal op een laag pitje gekomen, maar de kriebels beginnen nu door het mooie weer wel weer terug te komen. Wel met andere muziek moet ik bekennen. Met dat in mijn achterhoofd en een enorme schoenen tic heb ik de stoerste festival boots voor jullie op een rijtje gezet:

Met deze Festival boots steel jij de show:

Nu denk jij vast, huh laarzen naar een festival? Ja zeker! Weet je hoe stoer dit staat onder een spijker short met een omhoog geknoopt blousje erop?! Niet?! Probeer het uit, wedden dat je er leuke reacties op krijgt?! En wat dacht je van dat schattige jurkje met een paar biker boots?! Mega stoer!

Festival boots

Van cowboy laarzen tot stoere enkellaarjes, het kan allemaal! Espradilles bewaar je maar lekker voor op het strand ;). Ga in elk geval niet voor al te lichte kleuren op een festival want je weet het maar nooit met het weer van Nederlandse bodem. Voor je het weet sta je te dansen in de blubber in plaats van Dance in the Park.

Welke van deze Festival boots zijn jouw favoriet?

8 thoughts on “Met deze Festival boots steel jij de show

  • Jaa, het lijkt me ideaal om laarzen aan te hebben die er nog leuk uit zien voor op een festival. Met warm weer lijkt me dit iets minder comfortabel ivm de warmte. Verder zou ik zelf kiezen voor de 2 paar groene laarzen

  • Ik vind de groene het leukst! Ik heb Sendra boots gehad, enkellaarsjes. Mijn god wat liepen die dingen lekker. Echt afgedragen en wat festivals overleefd.

  • Ik ben ook echt een grote festival ganger geweest. Met nog maar 6 weken zwangerschap te gaan stond ik nog op Dance Valley. Nu is het veel minder. De laatste jaren stond ik vaker in de regen te dansen. En was im erg blij met mijn mooie regenlaarzen. Die er net uitzien als mooie paardrij laarzen.

  • lotuswritings84 says:

    Heerlijk! Ik zit alleen te denken dat die festivals inmiddels zolang geleden zijn dat ik niet eens meer weet wat voor schoenen ik droeg. Slippers misschien? Ik ging graag naar Latin Village. Vind van deze schoenen de cowboy Boots erg leuk, maar zou het misschien zonde vinden die aan te trekken naar een blubberig festival.
    Ik word oud.

  • Ik heb die van Bronx in het zwart, maar doe toch liever iets luchtiger aan op een festival. En als het echt druilerig is kies ik voor sneakers of zelfs rubberlaarzen. Ik kies ook altijd voor oudere schoenen, want zou mijn enkellaarsjes niet willen verrazen op een festival ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.